Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

O,to dobra opcja,tyle że nie mam pomysłu co by tu zakupić... może kable :)

Skomentuj

Już widzę nas po ciężkiej nocy w niedziele rano na wolumenie

Skomentuj

Zamieszczone przez MariuszElektro Zobacz posta
        A Panowie tak z innej beczki co powiecie na odwiedzenie giełdy Wolumen? Rozglądnąłbym się za lampkami
        Najlepiej do Florka

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
          Ja nie widzę siebie nawet w następnych Hotelach... przypomina mi się rok 2008,na kacu i po zatruciu warszawskim jedzeniem nie wytrzymałem dłużej niż 3min. w żadnym pokoju w Bristolu,a do niektórych nawet nie wszedłem,w tym zaduchu zbierało mi się na bełty.

Skomentuj

jak ktos cos chce z wolumenu to piszcie
            podjade i kupie
            niet problema
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Motyla, kurde, noga... cały czas biję się z myślami, czy czasem nie odwiedzić Warszawy... przyznam, że nie byłem jeszcze - a okazja jest... nie wiem, no... nie wiem...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                czy jest możliwość zmiana pokoju na 12-stkę lub jakieś dostawki.
                ale z koszalina jedzie 4-5 osob wiec pytaj raczej o kolejny pokoj

Skomentuj

Ok,pogadam :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                    Motyla, kurde, noga... cały czas biję się z myślami, czy czasem nie odwiedzić Warszawy... przyznam, że nie byłem jeszcze - a okazja jest... nie wiem, no... nie wiem...
                    jesli chodzi o Wawe to nic nie straciles...

jesli chodzi o AS to zapraszam, zebys sam ocenił :)
                    ja za to mam zamia odwiedzic twoje okolice typowo turystycznie
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                      ja za to mam zamia odwiedzic twoje okolice typowo turystycznie
                      Zapraszam na kremówkę. Rynek wadowicki ostatnio (od półtora, kurde, roku) nieco rozkopany - ale "kremówiarenki" działają

Skomentuj

Panowie, czy diyaudiowcy jakoś się oznaczają w celu poznania przez innych diyaudiowców? :razz: Ja się pojawię na pewno wraz z moją lubą, lecz jeszcze nie wiem czy na dwa dni czy tylko na jeden dzień. Poza tym mój kuzyn się tam wystawia (o czym dowiedziałem się tydzień temu) więc i tak wypada pojechać :razz: Jak już będziemy razem w tym samym miejscu to chyba byłoby miło spotkać i poznać na żywo. Ja niestety koszulki nie mam, więc się pytam o inne oznaczenia :razz:
                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ja mam gdzieś jeszcze stary identyfikator z audiomani :) a może sobie zrobię nowy,się zobaczy.

Skomentuj

Hej, parszywa dwunastko. A gdzie nasze DIY? Przywozimy cóś czy nie?

Skomentuj

No pewnie :) tak jak mówiłem,przywiozę mały sprzęt przenośny i parę głośników.

Skomentuj

O,to dobra opcja,tyle że nie mam pomysłu co by tu zakupić... może kable :)
                                Dogadamy się w sobotę. Może z samego rana na otrzeźwienie

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta

Zamieszczone przez benek161 Zobacz posta
                                Najlepiej do Florka
                                Miałem z Nim do czynienia. Chętnie go poznam w cztery oczy.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                ale z koszalina jedzie 4-5 osob wiec pytaj raczej o kolejny pokoj

No super ! jeszcze tylko brakuje Irka

Skomentuj

Panowie dojezdni,pytając Lemona o dostawki zaproponowano mi zamiast dostawek wziąć od razu pokój 12 osobowy. Dodatkowo,zarezerwowałem "na ryj" pokój 6 osobowy dla ludzi od Pawła S.,jak się dogadamy to dzwonię do nich i albo rezerwuję na 100% lub rezygnuję.

Teraz konkrety,pytam osoby dojezdne (Marios,Paweł S. ze znajomymi),kto jedzie na 100%? muszę wiedzieć ile osób będzie dodatkowo aby to jakoś sensownie podzielić na pokoje.
                                  Last edited by lklukasz; 30.10.2011, 23:16.

Skomentuj

ja czekam na decyzje kolegow
                                    dam znac jutro

---------- Post dodany o 17:30 ---------- Poprzedni post o 17:27 ----------

a czy przy takiej ilosci osob nie da sie wynegocjowac lepszych cen?

Skomentuj

No właśnie koleś mówił coś o mniejszej cenie,powiedział że jeśli kierownik się zdecyduje dać rabacik to zadzwoni... jak na razie cisza,ale pogadam :)

Skomentuj

Teraz konkrety,pytam osoby dojezdne (Marios,Paweł S. ze znajomymi),kto jedzie na 100%?
                                        Marian, mi chodziło o ewentualna "imprezę wieczorną" chyba że na pubie się skończy..jeśli planowana jest tylko limonka to chętnie bym dołączył na przysłowiowego browara.
                                        "Ja miejscowy" więc nocleg nie będzie mi potrzebny :-)

Skomentuj

A ja dalej mam dylemat o której skończyć w niedzielę...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X