O,to dobra opcja,tyle że nie mam pomysłu co by tu zakupić... może kable :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioShow 2011
Collapse
X
-
Zamieszczone przez MariuszElektro Zobacz postaA Panowie tak z innej beczkico powiecie na odwiedzenie giełdy Wolumen? Rozglądnąłbym się za lampkami
Skomentuj
-
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaJuż widzę nas po ciężkiej nocy w niedziele rano na wolumenie
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaczy jest możliwość zmiana pokoju na 12-stkę lub jakieś dostawki.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dabyl Zobacz postaMotyla, kurde, noga... cały czas biję się z myślami, czy czasem nie odwiedzić Warszawy... przyznam, że nie byłem jeszcze - a okazja jest... nie wiem, no... nie wiem...
jesli chodzi o AS to zapraszam, zebys sam ocenił :)
ja za to mam zamia odwiedzic twoje okolicetypowo turystycznie
Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaja za to mam zamia odwiedzic twoje okolice typowo turystycznie
Skomentuj
-
Panowie, czy diyaudiowcy jakoś się oznaczają w celu poznania przez innych diyaudiowców? :razz: Ja się pojawię na pewno wraz z moją lubą, lecz jeszcze nie wiem czy na dwa dni czy tylko na jeden dzień. Poza tym mój kuzyn się tam wystawia (o czym dowiedziałem się tydzień temu) więc i tak wypada pojechać :razz: Jak już będziemy razem w tym samym miejscu to chyba byłoby miło spotkać i poznać na żywo. Ja niestety koszulki nie mam, więc się pytam o inne oznaczenia :razz:Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaO,to dobra opcja,tyle że nie mam pomysłu co by tu zakupić... może kable :)
Zamieszczone przez cudny90 Zobacz postaJuż widzę nas po ciężkiej nocy w niedziele rano na wolumenie
Zamieszczone przez benek161 Zobacz postaNajlepiej do Florka
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaale z koszalina jedzie 4-5 osob wiec pytaj raczej o kolejny pokoj
No super ! jeszcze tylko brakuje Irka
Skomentuj
-
Panowie dojezdni,pytając Lemona o dostawki zaproponowano mi zamiast dostawek wziąć od razu pokój 12 osobowy. Dodatkowo,zarezerwowałem "na ryj" pokój 6 osobowy dla ludzi od Pawła S.,jak się dogadamy to dzwonię do nich i albo rezerwuję na 100% lub rezygnuję.
Teraz konkrety,pytam osoby dojezdne (Marios,Paweł S. ze znajomymi),kto jedzie na 100%? muszę wiedzieć ile osób będzie dodatkowo aby to jakoś sensownie podzielić na pokoje.Last edited by lklukasz; 30.10.2011, 23:16.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaTeraz konkrety,pytam osoby dojezdne (Marios,Paweł S. ze znajomymi),kto jedzie na 100%?
"Ja miejscowy" więc nocleg nie będzie mi potrzebny :-)
Skomentuj
Skomentuj