Jak czytamy wyżej,czy ktoś jest chętny na wynajem pokoju i pogadaniu na spokojnie przy piwie lub czymś tam innym? Nie ukrywam że załatwianie pokoju już chciałbym mieć z głowy,a im szybciej tym lepiej.
PS. jeśli już ktoś się zapisze na wspólny pokój to proszę aby to była przemyślana decyzja,nie chciał bym usłyszeć tydzień przed wyjazdem że ktoś się wyłamuje...
Panowie,jutro dzwonię do Lemona i dowiaduję się ile pokoi i jak duże są dostępne. Kto się pisze na noc z 12 na 13 listopad? Ja,Bocian i Wojtek się piszemy.
koszalin wstepnie tez
czy bedziemy na pewno to sie okaze pozniej (zalezy od ilosci kasy)
"Wstępnie",to nie za bardzo,my już jesteśmy ugadani na 100% że jedziemy na dwa dni,musimy już sobie załatwiać nocleg. Jeśli Nie zdecydujecie się teraz w 100% (mowa tu o chętnych z forum na pokój) i nie będzie nas ośmioro to ja odpadam z organizacji. My (Bydgoszcz),skoro jedziemy na dwa dni musimy mieć nocleg na pewno na piątek,a skoro dziś,11 października nie ma ludzi na 100% na wspólny pokój,to musimy wziąć pod uwagę przedłużenie pobytu w piątkowym lokum,a to jak wiadomo trzeba JUŻ załatwiać bo zostaniemy na lodzie.
Coś mi się zdaje że z tego pokoju będzie lipa,może jednak spotkajmy się tylko w Pubie? będzie przynajmniej mniej problemu.
marian Myślę, że od Nas będzie 5 osób. Pisalibyśmy się na Twój pomysł z hotelem z 12 na 13. Na pewno 4 osoby są pewne na hotel. Nie wiem jak z kolegą Cudny90. Jaka cena będzie za hotel?
Mariusz, ja byłbym chętny na tą jedną noc z 12 na 13.
Wychodzi mi 12 osób (Paweł S. pisze że jeszcze nie wie),czyli pokój "parszywa dwunastka" a jeśli kumpli dolphina nie będzie to 10. Jutro jeszcze będę próbował się dodzwonić.
Ja też jestem za ekspresowym załatwianiem. W sumie to już nie ma czasu.
Ja jestem na 100%. I na pewno z 12 na 13 listopada.
Jak coś, to macie do mnie nr telefonu. Dajcie znać, to chętnie wpłacę kasę "organizatorowi" na konto.
Skomentuj