Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tylko, ze piatek to 11 i jest wolne
    ale mozna zapytac
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No tak,zapomniałem :blushing:

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
        może damiani będzie jechał ?
        jak bede jechal to z Torunia, ale tym razem dzien wczesniej mam juz zaplanowane urodziny wiec nie wiem czy zdaze sie ogarnac :)

Skomentuj

A co ze spotem w hotelu? %%% Są chętni? Pozdro.

Skomentuj

Jak czytamy wyżej,czy ktoś jest chętny na wynajem pokoju i pogadaniu na spokojnie przy piwie lub czymś tam innym? Nie ukrywam że załatwianie pokoju już chciałbym mieć z głowy,a im szybciej tym lepiej.

PS. jeśli już ktoś się zapisze na wspólny pokój to proszę aby to była przemyślana decyzja,nie chciał bym usłyszeć tydzień przed wyjazdem że ktoś się wyłamuje...

Skomentuj

z koszalina bedzie nas 4-5 osob i raczej wynajmniemy pokoj tylko dla nas...
              ale na piwo jak najbardziej sie piszemy

Skomentuj

Pawle.
                Byle by w jednym hotelu.
                Marian jeśli tak, to ja się piszę na coś takiego.

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                  Pawle.
                  Byle by w jednym hotelu.
                  Właśnie.

No to już załatwiajmy bo szkoda czasu. Z lemona mi nie odpisują,nie wiem,może mail nie dochodzi...

Skomentuj

to moze zadzwon
                    z tego co widze to moze i caly obiekt wezmiemy tylko dla siebie...

Skomentuj

Panowie,jutro dzwonię do Lemona i dowiaduję się ile pokoi i jak duże są dostępne. Kto się pisze na noc z 12 na 13 listopad? Ja,Bocian i Wojtek się piszemy.

Skomentuj

koszalin wstepnie tez
                        czy bedziemy na pewno to sie okaze pozniej (zalezy od ilosci kasy)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                          koszalin wstepnie tez
                          czy bedziemy na pewno to sie okaze pozniej (zalezy od ilosci kasy)
                          "Wstępnie",to nie za bardzo,my już jesteśmy ugadani na 100% że jedziemy na dwa dni,musimy już sobie załatwiać nocleg. Jeśli Nie zdecydujecie się teraz w 100% (mowa tu o chętnych z forum na pokój) i nie będzie nas ośmioro to ja odpadam z organizacji. My (Bydgoszcz),skoro jedziemy na dwa dni musimy mieć nocleg na pewno na piątek,a skoro dziś,11 października nie ma ludzi na 100% na wspólny pokój,to musimy wziąć pod uwagę przedłużenie pobytu w piątkowym lokum,a to jak wiadomo trzeba JUŻ załatwiać bo zostaniemy na lodzie.

Coś mi się zdaje że z tego pokoju będzie lipa,może jednak spotkajmy się tylko w Pubie? będzie przynajmniej mniej problemu.

Skomentuj

marian Myślę, że od Nas będzie 5 osób. Pisalibyśmy się na Twój pomysł z hotelem z 12 na 13. Na pewno 4 osoby są pewne na hotel. Nie wiem jak z kolegą Cudny90. Jaka cena będzie za hotel?

Skomentuj

Z Gdańska ja będę na pewno, dwóch moich kumpli na 90% także dla mnie możecie też rezerwować.

Skomentuj

Cennik jest tu: http://www.hostel-lemon.ovh.org/

Nie mogę pisać ani dzwonić,coś albo u nich albo u mnie jest nie tak,więc nie wiem czy któryś z pokoi jest wolny.

Skomentuj

Mariusz, ja byłbym chętny na tą jedną noc z 12 na 13. Tzn jechałbym na 2 dni, na 3 dni nie za bardzo :/

Skomentuj

Zamieszczone przez MariuszElektro Zobacz posta
                                    Na pewno 4 osoby są pewne na hotel.
                                    Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                    Z Gdańska ja będę na pewno, dwóch moich kumpli na 90% także dla mnie możecie też rezerwować.

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
                                    Mariusz, ja byłbym chętny na tą jedną noc z 12 na 13.
                                    Wychodzi mi 12 osób (Paweł S. pisze że jeszcze nie wie),czyli pokój "parszywa dwunastka" a jeśli kumpli dolphina nie będzie to 10. Jutro jeszcze będę próbował się dodzwonić.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                      Parszywa dwunastka czy mniejsze pokoje ?:)

Skomentuj

No jak integracja to integracja prawda? :)

Skomentuj

Ja też jestem za ekspresowym załatwianiem. W sumie to już nie ma czasu.
                                          Ja jestem na 100%. I na pewno z 12 na 13 listopada.
                                          Jak coś, to macie do mnie nr telefonu. Dajcie znać, to chętnie wpłacę kasę "organizatorowi" na konto.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X