Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

znowu coś do słuchawek ?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
      znowu coś do słuchawek ?
      Nie. Tym razem do rozgrzania.
      No to przemka wymarzona ekipa na liście już jest :P
      Nie ukrywam, bardzo cieszy mnie to, że będzie mi dane spotkać się z Pawłem na żywo (jak to mawiają w REALU).
      Jednak nadal nie ma jeszcze kilku osób (nicków na liście), z którymi miło by było się spotkać. :crying:

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
        Nie ukrywam, bardzo cieszy mnie to, że będzie mi dane spotkać się z Pawłem na żywo (jak to mawiają w REALU).
        fakt, od kilku lat sie umawiamy ale jakos nic z tego nie wychodzilo
        teraz na bank bedziemy

Skomentuj

Tym razem do rozgrzania.
          Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
          od kilku lat sie umawiamy ale jakos nic z tego nie wychodzilo
          Nie wiem jak to skomentować...

Skomentuj

Jednak nadal nie ma jeszcze kilku osób (nicków na liście), z którymi miło by było się spotkać. :crying:
            Np. yoshiego,pogromcymitow i binganta no i admina coś długo nie ma na forum...

Skomentuj

A ja bym chciał osobiście poznać pegelmessera

Skomentuj

Panowie, jak zapatrujecie się na płeć przeciwną na Audioszołowym zjeździe? Moja luba chce się wybrać ze mną i nie wiem co z tym fantem począć w świetle wspólnego pokoju Lemon hostelu...
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                  Panowie, jak zapatrujecie się na płeć przeciwną na Audioszołowym zjeździe? Moja luba chce się wybrać ze mną i nie wiem co z tym fantem począć w świetle wspólnego pokoju Lemon hostelu...
                  Panie zostają w domu :P :P :P :P
                  Last edited by csbiczek; 07.09.2011, 20:46.

Skomentuj

Panowie, jak zapatrujecie się na płeć przeciwną na Audioszołowym zjeździe?
                    ale sformułowałeś to zdanie :)
                    Pewnie na miejscu... (sry, nie mogłem się powstrzymać )

W tamtym roku nie wypaliło; może w tym; może damiani będzie jechał ?

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek Zobacz posta
                      Panie zostają w domu
                      Mocna słowa jak na osobę, która nie wie czy nie "wezwą jej wiatraki". Akurat dziewczę me jest w tym hobby bardzo mocno, wszystkie TL'ki mierzyłem zawsze z nią i zawsze mi w tym pomaga. Sporo słyszy i trzeba przyznać, że to lubi.
                      Jeśli inni także wypowiedzą się w tym tonie (dość szowinistycznym) to po prostu się nie spotkamy...choć szkoda, bo parę osób chciałem poznać w realu.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Mocna słowa jak na osobę, która nie wie czy nie "wezwą jej wiatraki". Akurat dziewczę me jest w tym hobby bardzo mocno, wszystkie TL'ki mierzyłem zawsze z nią i zawsze mi w tym pomaga. Sporo słyszy i trzeba przyznać, że to lubi.
                        Jeśli inni także wypowiedzą się w tym tonie (dość szowinistycznym) to po prostu się nie spotkamy...choć szkoda, bo parę osób chciałem poznać w realu.
                        Było już raz wspominane w tym topicu że w tym roku bez kobiet... I nie widzę nic szowinistycznego w tym. A co do wezwania przez wiatraków co ma to do tego?(zadzwonią że mam wracać do Holandii bo jest praca to chyba oczywistym jest że pojadę zamiast jechać na AS?? )

Skomentuj

Było już raz wspominane w tym topicu że w tym roku bez kobiet
                          Znajdź mi proszę w tym wątku coś na ten temat, z chęcią przeczytam. Nigdzie nie było kategorycznego stwierdzenia, że bez dziewczyn. Poza tym dalej uważam, że jest to szowinistyczne, bo nie jest brany pod uwagę zapał do diyaudio a płeć. Ale ok, niech będzie, że nie...się nie spotkamy...

Skomentuj

Znajdź mi proszę w tym wątku coś na ten temat, z chęcią przeczytam. Nigdzie nie było kategorycznego stwierdzenia, że bez dziewczyn. Poza tym dalej uważam, że jest to szowinistyczne, bo nie jest brany pod uwagę zapał do diyaudio a płeć. Ale ok, niech będzie, że nie...się nie spotkamy...
                            Ja swoją na 90% wezmę (chyba że ustalicie że bez bab) więc bierz, nie będzie samotna

Skomentuj

Może nie dosłownie:
                              Knajpa u Turka - późny Gierek, ale żarcie zacne i piwo zimne a dziewczyny .... nie co znużone naszymi pogawędkami.
                              Hehe, dlatego teraz muszę się poważnie zastanowić z kumplami czy je ze sobą weźmiemy
                              Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                              Kobiety w tych tematach ? Nie krzywdźmy naszych żon, dziewczyn

Poza tym dalej uważam, że jest to szowinistyczne, bo nie jest brany pod uwagę zapał do diyaudio a płeć. Ale ok, niech będzie, że nie...się nie spotkamy...
                              Polecam meliskę bo z lekka się uczepiłeś tego szowinizmu :P Ja tam do płci pięknej nic nie mam, ba jestem za tym żeby były, im więcej ludzi z tą pasją tym lepiej a i jakoś tak przyjemniej będzie niż z samymi facetami :P

Ja moją też bym wziął ale bidulka będzie się nudzić, jedno w czym jest dobra to w szukaniu rys na tym co kupuję, choć i ucha drewnianego też nie ma bo ostatnio jak sprawdzałęm jakiegoś taniego suba to dostałem krótką wiązkę: ,, wyłącz to dudniące czarostwo i włącz to co grało do tej pory(mds08)"

Skomentuj

Szkoda, że nie pocytowałeś dalej z wątku.

Zdziwiłbyś się...
                                Dokładnie jak wyżej. Moja "małażonka" ma wyrobiony słuch. Na prawdę wie jakiego brzmienia oczekuje pomimo, że nie potrafi ubrać tego w barwne słowa i nie zna się zupełnie na technice.

Zapomniał bym.
                                No i podobają jej się moje konstrukcje.
                                Po raz kolejny napiszę, że moje dziewczę nie jest zwykłą laską, która słucha sobie muzy na plastikowej wieży. Zbudowała sama wzmaka lampowego na EL84, mostek TDA i uczestniczy w budowie, pomiarach i testach każdego mojego ustrojstwa. Ale Ty na dzień dobry zdyskwalifikowałeś ją za płeć.

Panie zostają w domu
                                Po czym napisałeś:

Ja moją też bym wziął
                                Więc gdzie tu logika?

Mimo wszystko widzę, że Twoja wypowiedz o zostawianiu Pań w domu dostała poparcie innych osób, więc nie będę Wam się narzucał razem z Moją Lubą. Przecież diyaudio jest tylko dla facetów...
                                Last edited by LuSzTi; 07.09.2011, 20:21.

Skomentuj

Mimo wszystko widzę, że Twoja wypowiedz o zostawianiu Pań w domu dostała poparcie innych osób, więc nie będę Wam się narzucał razem z Moją Lubą. Przecież diyaudio jest tylko dla facetów...
                                  Tak zostań, strzel focha z przytupem... Jakiś okres masz, spaliłeś 10 par tranów czy o co chodzi bo uczepiłeś się jak rzep psiego ogonu? Naprawdę uczepiłeś się mnie okrutnie co zaczyna mnie irytować...

Skomentuj

dobra to róbcie jak chcecie...
                                    moja nie idze

poprostu widzialem jak w zeszłym roku dziewczyny z pomorza się nudzily i tyle
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak zostań
                                      Nie, na pewno się pojawię, tylko się nie spotkam z ludźmi z diyaudio skoro ma być bez Pań. Szkoda.....

A uczepiłem się Ciebie bo odpisałeś jak odpisałeś, nie używając żadnych sensowych argumentów.

Skomentuj

Nie na temat...
                                        LuSzTi ale przecież oni napisali to tak pół żartem, pół serio. Myślę że nie potrzebnie się irytujesz. Przecież nikt nie napisał dobitnie że jak ktoś przyjedzie z swoją dziewczyną to niech się na oczy nie pokazuje, to już raczej ty sobie dopowiedziałeś... Zresztą nie wiem, nie wnikam - jak dla mnie to nie mogliście już znaleźć sobie chyba lepszego powodu sporu.

Po raz kolejny napiszę, że moje dziewczę nie jest zwykłą laską, która słucha sobie muzy na plastikowej muzie. Zbudowała sama wzmaka lampowego na EL84, mostek TDA i uczestniczy w budowie, pomiarach i testach każdego mojego ustrojstwa.
                                        :o żartujesz; normalnie SKARB !

Skomentuj

Nie na temat...
                                          ir0nhide - ja tam nie widziałem żadnej emotki czy czegokolwiek innego sugerującej żartobliwy ton.

A to, że Moje Dziewcze to skarb to ja dobrze wiem, ale tak to bywa jak się razem studiuje elektronikę na Politechnice Łódzkiej (w sumie to prawie po studiach :razz:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X