Zamieszczone przez csbiczek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioShow 2011
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapoprostu widzialem jak w zeszłym roku dziewczyny z pomorza się nudzily i tyleTyle, że trochę nie wierzę w to, że będą na nich tak długo jak my na spocie... :)
Skomentuj
-
Dziewczyny spoko ale podzielam wypowiedź lklukasza,zanudzą się na śmierć. Druga sprawa,pokój,jeśli planujecie noc w hostelu to ja proponuję już się rozglądać,z Lemona mi nie odpisali,w Tamce są wolne pokoje (jak na razie)... jeśli planujecie brać kobiety,i to na noc,może by kiepsko z miejscem (dużo ludzi).
Skomentuj
-
Ja absolutnie nie widzę ŻADNYCH przeszkód, dla których osoba, która interesuje się akustyką, nie mogła przyjechać na spot. Nie ma to dla mnie znaczenia znaczenia, czy jest "chłopczykiem" czy "dziewczynką". Jeśli ma taką wolę, to proszę bardzo. Zresztą niech wypowie się na ten temat Aisha i "Q".
Skomentuj
-
LuSzTi i pozostali
Przecież to logiczne, że jeśli kobieta interesuje się audio to powinna tam być. Ja błędnie założyłem, że nie ma takich kobiet. Moja żona 'słyszy', komentuje ale w wawie to najbardziej ją zakupy w galeriach interesują a nie męskie gadki o audio czy motoryzacji. Wiem też, że 1 czy 2 kobiety w takim towarzystwie znudzą się po krótkim czasie. Ja jestem 'cienki' w tych tematach bo moja przygoda z diy dopiero się zaczęła (elektronika dla mnie to kosmos) ale wierzę, że znajdę z Wami wspólny język. Z kobietami także :)Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Ja jedynie pragnę przypomnieć wypowiedź i fotografię z 2008 (tu akurat być nie mogłem - narodziny synka).
Zamieszczone przez Q Zobacz postaPóźniej się zbiorę i coś napiszę o AS, a tymczasem "silna grupa DIYAUDIO"
http://diyaudio.eu/attachment.php?at...7&d=1226249355
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaCsbiczek, uważaj bo szefa zezłościsz.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez csbiczek Zobacz postaOj tam oj tam:) Kto chce niech jedzie ze swoją drugą połówką i nic mi do tego. Mam nauczkę że jeśli żartować to trzeba doklejać 5 emot lolów i roltfów bo inaczej wyzwą cię od szowinistów albo jeszcze innych...Nie na temat...Bo z definicji mężczyźni to szowinistyczne świnie Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Grunt to dojść na spokojnie do konsensusu i się nie "spinać". Świetnie, że wszystko zostało wyjaśnione. Osoby, które nie są zainteresowane ogólnie rozumianą elektroakustyką jadą na własną odpowiedzialność. Wielce prawdopodobne, że nudzić się będą jak mopsy. Jednakowoż miło będzie się spotkać w towarzystwie osób zainteresowanych tematyką.
Nie mniej csbiczek ukręcił na swój tyłek bat i teraz będzie musiał na spocie przyjąć to zgodnością na "klatę". :lol:
Myślę, że jedna z uchem załatwi sprawę.
Więc tak, pewne jest moje DIY (bo obiecałem), Łukasza wędrowniczek (bo smaka narobił przy popełnionej konstrukcji), csbiczka (przyjęcie na "klatę").Last edited by przemo-lukas; 08.09.2011, 09:03.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaMyślę, że jedna z uchem załatwi sprawę.
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaWięc tak, pewne jest moje DIY (bo obiecałem), Łukasza wędrowniczek (bo smaka narobił przy popełnionej konstrukcji), csbiczka (przyjęcie na "klatę").
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaFajne zdjęcie. Rozpoznaję tylko Pawła (jak można go nie zauważyć ). Może napiszesz kto jest kto od lewej ?
po lewej jest yoshi
na dole na srodku Q i aisha
po ich prawej stronie jest caleb
3 od prawej to miki
4 od prawej to lukasz n
3 od lewej to errorexe cos tam dalej
wiecej ludzi nie kojaze
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPrzemo nie wiem czy zauwazyles ale wedrowniczka bylo tylko pol.
A to bylo w sobote...
Skomentuj
-
1.Marian
2.Bocian
3.Wojtek
4.Lklukasz
5.przemo-lukas
6.KonradRak
7. dolphin123
8. benek
9. csbiczek (jeśli tylko mnie wiatraki nie wezwą do roboty)
10.mbar
11.MariuszElektro
12. cudny90
13. Pawel S
14. UKA
15. przemek (kolega z audio-technik.pl)
16. pan_membran
17. _Marcin_
Ojjj robi się ciekawie :-)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaA Panie zabieramy jak coś?
Jeśli są zainteresowane tematyką, lub podpiszą dokument jasno stwierdzający, że wszelkie "marudzenia" oraz "fochy" zostawiają w domu i nie będą obnosiły się ze swą piękną jednakowoż znudzoną buzią, to czemu nie? Zabieraj.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaA Panie zabieramy jak coś?
Skomentuj
Skomentuj