Marianku, jak tam sprawy się mają. Jest ten pokój dla nas? Wszystko jest OK?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioShow 2011
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPanowie, będzie ktoś jechał z okolic trójmiasta?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNo to muszę zarezerwować bilecik na PolskiBus.com, bo z Gdańska sam przyjadę.
Skomentuj
-
Panowie troche powagi!
To jest bardzo wazny temat dla Dolphina123 bo musi przeliczyc ilosc alko na ilosc dni
a jego grupa AA nie przyjmuje "w przyblizenieu"...
dobra teraz bez jaj w sobote "zwiedzamy" sobieskiego a niedziele reszte?
Czy jak? Jakies plany?
Musimy cos ustalic...Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaPytanie do parszywej dwunastki... :) O której planujemy zakończenie? Mam do wyboru powrót o godzinie 15.30 albo 22.00 i muszę wiedzieć co rezerwować...a do 15-stej to mało czasu na zwiedzanie dwóch hoteli. Z drugiej strony 22 to już za późno,w Wawie będziemy maksymalnie do 18-stej,w poniedziałek do pracy no i po ciemku gorzej się wraca. Powiem tak,jeśli nie masz innych godzin do wyboru to oscyluj w tą 15:30.
Teraz wiadomość dla Lemonowych: do hotelu można przyjeżdżać (na dzień dzisiejszy) od godz. 18-stej. Dlaczego dopiero od 18-stej? Pomyślałem że i tak szybciej tam nie zawitamy,ale jak by co to mogę zadzwonić i to przyśpieszyć jeśli ktoś będzie miał tobołki ze sobą i nie będzie mu się chciało z nimi chodzić (chociaż z tego co liczę to każdy będzie przecież miał transport,czyt. samochód).
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
dobra teraz bez jaj w sobote "zwiedzamy" sobieskiego a niedziele reszte?
Czy jak? Jakies plany?
Musimy cos ustalic...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaSzkoda że nie masz nic w okolicach 17-stej,bo jak znam życie,My z Lemona na kacu nie wygrzebiemy się przed 10 a do 15-stej to mało czasu na zwiedzanie dwóch hoteli. Z drugiej strony 22 to już za późno,w Wawie będziemy maksymalnie do 18-stej,w poniedziałek do pracy no i po ciemku gorzej się wraca. Powiem tak,jeśli nie masz innych godzin do wyboru to oscyluj w tą 15:30.
Skomentuj
-
Panowie mam już załatwioną wolną sobotę, żona też nie brała dyżuru. Nocuję u rodziny w wawie. Nikogo z Was nie znam osobiście ale bardzo chętnie poznam. Mam nadzieję z wzajemnością :). Tak więc na 99% będę w sobotę i niedzielę. Możecie mi powiedzieć jacy producenci stosują w swoich kolumnach przetworniki: Dayton, Tang Bang, Fountek, Wavecor. Interesuje mnie tanizna bo ciekaw jestem czy dzielnie będą się bronić przed SS i resztą pierwszej ligi.
W drugiej kolejności chciałbym posłuchać Etonów i Aurum Cantus no i koniecznie Seas Excel.
Jak patrzę na nazwy producentów którzy się wystawiają to o większości firm nawet nie słyszałem. Chciałbym już zaplanować co i gdzie słuchać. Sobota oczywiście tylko Jan III Sobieski i Golden Tulip. Zwiedzanie, słuchanie pod kątem wyboru przetworników do zestawu marzeń czyli kolumny 3W lub 2,5W. Koszt przetworników do 4000 zł.Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postapanowie na tą imprezę w Lemonie można się jeszcze załapać?
jednak bedziemy chyba nocowac...
a jak mamy nocowac to najlepiej z reszta ekipy
Skomentuj
Skomentuj