Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Marianku, jak tam sprawy się mają. Jest ten pokój dla nas? Wszystko jest OK?

Skomentuj

Pokój jest zarezerwowany :) Bydgoszcz ma drobne problemy z transportem,ale myślę że się dogadamy i wszystko będzie OK.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Panowie, będzie ktoś jechał z okolic trójmiasta?
        Jeszcze raz powtórzę pytanie...

Skomentuj

Proszę wszystkich Userów z lemona o podanie mi na PW danych z dowodów osobistych,Imię,nazwisko i numer dowodu. Dziękuję.

Skomentuj

Marian, poszło PW.

Skomentuj

Dziękuję wszystkim za szybkie wysłanie PW.

Skomentuj

No to muszę zarezerwować bilecik na PolskiBus.com, bo z Gdańska sam przyjadę.

Skomentuj

A ja mam pytanie, w sumie to bardziej to Irka. Czy Irek będzie/sz na audioshow? Chciałbym poznać mistrza :)

Skomentuj

No to muszę zarezerwować bilecik na PolskiBus.com, bo z Gdańska sam przyjadę.
                    Jeśli nie będzie kolidować z pracą to prawdopodobnie się wybiorę.

Skomentuj

Pytanie do parszywej dwunastki... :) O której planujemy zakończenie? Mam do wyboru powrót o godzinie 15.30 albo 22.00 i muszę wiedzieć co rezerwować...

Skomentuj

Panowie troche powagi!
                        To jest bardzo wazny temat dla Dolphina123 bo musi przeliczyc ilosc alko na ilosc dni
                        a jego grupa AA nie przyjmuje "w przyblizenieu"...

dobra teraz bez jaj w sobote "zwiedzamy" sobieskiego a niedziele reszte?
                        Czy jak? Jakies plany?
                        Musimy cos ustalic...
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ja jestem otwarty na wszelkie propozycje.
                          Po za jednym wyjątkiem.
                          Konstrukcję, którą przywiozę, będziemy oceniać po paru głębszych.
                          Liczę na bardziej "wyrozumiałe" oceny.

Skomentuj

Pytanie do parszywej dwunastki... :) O której planujemy zakończenie? Mam do wyboru powrót o godzinie 15.30 albo 22.00 i muszę wiedzieć co rezerwować...
                            Szkoda że nie masz nic w okolicach 17-stej,bo jak znam życie,My z Lemona na kacu nie wygrzebiemy się przed 10 a do 15-stej to mało czasu na zwiedzanie dwóch hoteli. Z drugiej strony 22 to już za późno,w Wawie będziemy maksymalnie do 18-stej,w poniedziałek do pracy no i po ciemku gorzej się wraca. Powiem tak,jeśli nie masz innych godzin do wyboru to oscyluj w tą 15:30.

Teraz wiadomość dla Lemonowych: do hotelu można przyjeżdżać (na dzień dzisiejszy) od godz. 18-stej. Dlaczego dopiero od 18-stej? Pomyślałem że i tak szybciej tam nie zawitamy,ale jak by co to mogę zadzwonić i to przyśpieszyć jeśli ktoś będzie miał tobołki ze sobą i nie będzie mu się chciało z nimi chodzić (chociaż z tego co liczę to każdy będzie przecież miał transport,czyt. samochód).

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta

dobra teraz bez jaj w sobote "zwiedzamy" sobieskiego a niedziele reszte?
                            Czy jak? Jakies plany?
                            Musimy cos ustalic...
                            Sobota sobieski,Pub wieczorem a później impreza w Lemonie. Niedziela leczenie kaca,pakowanko do aut,wyruszenie na AS do pozostałych hoteli,w godzinach popołudniowych pożegnanie. Między czasie jakieś jedzenie,ale to już każdy decyduje o której i gdzie (chyba że się jakoś umówimy,się zobaczy).

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                              Szkoda że nie masz nic w okolicach 17-stej,bo jak znam życie,My z Lemona na kacu nie wygrzebiemy się przed 10 a do 15-stej to mało czasu na zwiedzanie dwóch hoteli. Z drugiej strony 22 to już za późno,w Wawie będziemy maksymalnie do 18-stej,w poniedziałek do pracy no i po ciemku gorzej się wraca. Powiem tak,jeśli nie masz innych godzin do wyboru to oscyluj w tą 15:30.
                              O to właśnie chodzi, że nie mam nic w okolicach 18-20... 15.30 trochę szybko, a nie wiem czy do 22 Łukasz ze mną wytrzyma...

Skomentuj

Panowie mam już załatwioną wolną sobotę, żona też nie brała dyżuru. Nocuję u rodziny w wawie. Nikogo z Was nie znam osobiście ale bardzo chętnie poznam. Mam nadzieję z wzajemnością :). Tak więc na 99% będę w sobotę i niedzielę. Możecie mi powiedzieć jacy producenci stosują w swoich kolumnach przetworniki: Dayton, Tang Bang, Fountek, Wavecor. Interesuje mnie tanizna bo ciekaw jestem czy dzielnie będą się bronić przed SS i resztą pierwszej ligi.
                                W drugiej kolejności chciałbym posłuchać Etonów i Aurum Cantus no i koniecznie Seas Excel.
                                Jak patrzę na nazwy producentów którzy się wystawiają to o większości firm nawet nie słyszałem. Chciałbym już zaplanować co i gdzie słuchać. Sobota oczywiście tylko Jan III Sobieski i Golden Tulip. Zwiedzanie, słuchanie pod kątem wyboru przetworników do zestawu marzeń czyli kolumny 3W lub 2,5W. Koszt przetworników do 4000 zł.
                                Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

panowie na tą imprezę w Lemonie można się jeszcze załapać?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                    panowie na tą imprezę w Lemonie można się jeszcze załapać?
                                    dolaczam sie do pytania
                                    jednak bedziemy chyba nocowac...
                                    a jak mamy nocowac to najlepiej z reszta ekipy

Skomentuj

Zadzwonię jutro (bo już wypiłem) i się spytam czy jest możliwość zmiana pokoju na 12-stkę lub jakieś dostawki.

Skomentuj

A Panowie tak z innej beczki co powiecie na odwiedzenie giełdy Wolumen? Rozglądnąłbym się za lampkami

Skomentuj

Na Volumen to najlepiej jak pojedziesz w niedzielę rano.
                                          Last edited by Marios; 29.10.2011, 22:23.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X