Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

My mamy zarezerwowany pokój w Tamce,z pewnością wiesz gdzie to jest. Piwko jak najbardziej,tylko napisz gdzie,trzeba to ugadać czy reszta się pisze bo w planach jest spacer po Wawie.

Skomentuj

wy omijajcie Janki
      to jest niestety wjazd od strony Krakowa/Katowic
      tak zawsze sa korki
      choc rano w sobote i to jeszcze w strone wawy nie powinno byc wiekszych problemow
      jak boicie sie to proponuje Pulawska
      w Magdalence przed wawa w prawo do Piaseczna i w lewo na Warszawe
      ale ja bym nie kombinowal bo to sobota
      korki jak bede to w beda w druga strone

---------- Post dodany o 23:19 ---------- Poprzedni post o 23:11 ----------

marian wpadacie do Warszawy, jest duze rozwidlenie, w prawo macie kierunek Zoliborz to walice w lewa strone chyba na Prage, wzdluz wisly
      kilka ladnych kilometrow prosto. Po prawej stronie bedziecie mieli stare miaste, nastepnie most slasko-dabrowski, po prawej stronie centrum stomatologii i dalej szpital polozniczy. Za szpitalem na swiatlach skrecacie w prawo jeszcze przed tunelem. Prosto i drugie swiatla w lewo. Chyba 4 poprzeczna ulica idaca w gore to tamka.
      Dotarles do celu!

a piwko mozemy zrobic na starym miescie, bedziemy mieli wszyscy nie daleko :)
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        moze jakies kulturalne piwko zrobimy?
        Kulturalne... ? :biggrin:

[note]PS. Jedzie na AS ktoś z Poznania?[/note]

Skomentuj

Dzięki Łukasz, a powiedzcie mi, w sobotę rano jest jakaś zbiórka diyaudio? Np o 10 w hotelu na parterze czy coś w tym stylu. Bo chyba razem w grupce będziemy plądrować hotele, czy każdy sobie sam będzie chodził? :P

No i na spacer/małe zwiedzanie wawy my (a przynajmniej ja ) jesteśmy chętni :) Nigdy nie byłem we warszafie :) Jakiś pałac kultury np. chciałbym widzieć i to, co tam warto zobaczyć.

Skomentuj

Właśnie, jakaś zbiórka przed Sobieskim? Ja z Luke666 i Moją Przyszłą Byłą Żoną wyruszamy z Łodzi ok 7, więc spokojnie przed 10 powinniśmy być (jeśli nie zgubimy się gdzieś w Wawie :P).
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

MMS był fatalny. Zamieszczę troszkę lepszą fotografię:

BD 139, BD 140 i OPA 2228 [BB]
              Last edited by przemo-lukas; 10.11.2011, 10:01.

Skomentuj

panowie, bylo o tym wiele razy
                w grupie NIE DA SIE ZWIEDZAC!
                tam bedzie tlum ludzi i czasami ledwo sie wcisnac do jakiegos pokoju...
                dlatego raczej lepiej chodzic samemu, a zbiorka co jakis czas na fotke

cudny, pozwiedzaj sobie z rana jak jest jasno i jeszcze pootwierane... ale w centrum nic specjalnego - tylko PKiN i brudne, glosne ulice :???:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                  w grupie NIE DA SIE ZWIEDZAC!
                  To to ja się domyślam, ale fotkę zbiorczą na początek byłoby miło cyknąć :)
                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Informacja
                    Możemy zrobić zbiórkę w porę obiadową i przejść się do Turka:) Podeślijcie numery mi na pw to roześlę info o której się spotykamy przed wejściem w trakcie trwania AS.

Skomentuj

Jak nie ma co zwiedzać, jest starówka, krakowskie przedmieście, niedaleko entrum nauki kopernik, nowootwarte fontanny (ale to akurat chyba na zimę nie funkcjonuje...)

Skomentuj

Zamieszczone przez eternality Zobacz posta
                        Jak nie ma co zwiedzać, jest starówka, krakowskie przedmieście, niedaleko entrum nauki kopernik, nowootwarte fontanny (ale to akurat chyba na zimę nie funkcjonuje...)
                        jak to wszystko jest kilkanascie minut spacerkiem od sobieskiego to i ja sie pisze na taki spacer

dolphin, ale dlaczego u turka? wiem ze blisko ale nie spodobala mi sie ich kuchnia :/

Skomentuj

A co Ty gadasz, nie ma złego żarła.. :) Jak zaproponujesz coś lepszego na miejscu to nie ma problemu :)

Skomentuj

Niech ktoś weźmie laptopa jak może. Proponuję też (jeśli będzie laptop) zabranie pendrajwów do wymiany muzyki,troszkę będę miał jej na mp4.

Skomentuj

Lapka mogę zabrać, nie widzę problemu. Z tym, że my nie zostajemy na noc.

Skomentuj

Panowie, a ten sobotni "browarek" to gdzie w końcu będzie?

Skomentuj

Na pewno w przerwie obiadowej i wieczorem w hostelu.

No to GO, kierunek---> Wawa :biggrin:

Skomentuj

My też już wyruszamy,do zobaczenia :)

Skomentuj

panowie, a podzieli sie ktos ze mna jakims napojem wieczorem?
                                      obawiam sie ze nie bedzie mnie stac nawet na drozszy posilek :p

Skomentuj

Paweł, damy rade :) co do posiłku to najwyżej jakaś kromka z bułką

Skomentuj

no niestety bede musial tak sie posilac przez 2 dni...
                                          a wszystko przez kolesia co mial mi wczoraj zaplacic za suba... :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X