My mamy zarezerwowany pokój w Tamce,z pewnością wiesz gdzie to jest. Piwko jak najbardziej,tylko napisz gdzie,trzeba to ugadać czy reszta się pisze bo w planach jest spacer po Wawie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioShow 2011
Collapse
X
-
wy omijajcie Janki
to jest niestety wjazd od strony Krakowa/Katowic
tak zawsze sa korki
choc rano w sobote i to jeszcze w strone wawy nie powinno byc wiekszych problemow
jak boicie sie to proponuje Pulawska
w Magdalence przed wawa w prawo do Piaseczna i w lewo na Warszawe
ale ja bym nie kombinowal bo to sobota
korki jak bede to w beda w druga strone
---------- Post dodany o 23:19 ---------- Poprzedni post o 23:11 ----------
marian wpadacie do Warszawy, jest duze rozwidlenie, w prawo macie kierunek Zoliborz to walice w lewa strone chyba na Prage, wzdluz wisly
kilka ladnych kilometrow prosto. Po prawej stronie bedziecie mieli stare miaste, nastepnie most slasko-dabrowski, po prawej stronie centrum stomatologii i dalej szpital polozniczy. Za szpitalem na swiatlach skrecacie w prawo jeszcze przed tunelem. Prosto i drugie swiatla w lewo. Chyba 4 poprzeczna ulica idaca w gore to tamka.
Dotarles do celu!
a piwko mozemy zrobic na starym miescie, bedziemy mieli wszyscy nie daleko :)Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postamoze jakies kulturalne piwko zrobimy?
[note]PS. Jedzie na AS ktoś z Poznania?[/note]
Skomentuj
-
Dzięki Łukasz, a powiedzcie mi, w sobotę rano jest jakaś zbiórka diyaudio? Np o 10 w hotelu na parterze czy coś w tym stylu. Bo chyba razem w grupce będziemy plądrować hotele, czy każdy sobie sam będzie chodził? :P
No i na spacer/małe zwiedzanie wawy my (a przynajmniej ja ) jesteśmy chętni :) Nigdy nie byłem we warszafie :) Jakiś pałac kultury np. chciałbym widzieć i to, co tam warto zobaczyć.
Skomentuj
-
Właśnie, jakaś zbiórka przed Sobieskim? Ja z Luke666 i Moją Przyszłą Byłą Żoną wyruszamy z Łodzi ok 7, więc spokojnie przed 10 powinniśmy być (jeśli nie zgubimy się gdzieś w Wawie :P).Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
-
panowie, bylo o tym wiele razy
w grupie NIE DA SIE ZWIEDZAC!
tam bedzie tlum ludzi i czasami ledwo sie wcisnac do jakiegos pokoju...
dlatego raczej lepiej chodzic samemu, a zbiorka co jakis czas na fotke
cudny, pozwiedzaj sobie z rana jak jest jasno i jeszcze pootwierane... ale w centrum nic specjalnego - tylko PKiN i brudne, glosne ulice :???:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaw grupie NIE DA SIE ZWIEDZAC!Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez eternality Zobacz postaJak nie ma co zwiedzać, jest starówka, krakowskie przedmieście, niedaleko entrum nauki kopernik, nowootwarte fontanny (ale to akurat chyba na zimę nie funkcjonuje...)
dolphin, ale dlaczego u turka? wiem ze blisko ale nie spodobala mi sie ich kuchnia :/
Skomentuj
Skomentuj