Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AudioShow 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzięki "stary". "DO ZO". :thumbsup:

Skomentuj

Spoczko :) Pokój zarezerwowany,wysyłam info na PW więc proszę o doglądanie wiadomości.

PS. w tytule płatności proszę wpisać nick z forum.

---------- Post dodany o 17:37 ---------- Poprzedni post o 17:29 ----------

edit: Panowie,forum zamula i nie mogę wysłać PW,proszę się odezwać do mnie na gg: 7056456 i przywitać się nikiem.
      Last edited by marian; 14.10.2011, 16:35.

Skomentuj

Marian, napisałem do Ciebie na gg.

A jeszcze mam pytanie odnośnie parkingu przy hostelu lemon, da się tam auto zostawić? Nie chodzi mi o jakiś strzeżony parking, tylko kawałek kałuży, żebym bolida mógł tam postawić i żeby mi go jakaś służba nie zawinęła :)

Bo z hostelu na audioshow z buta da się dojść no nie? ew. autobus/tramwaj ?

Skomentuj

pod samym hostelem raczej nie zaparkujesz
          możesz stanąć 200-300m dalej
          spokojnie możesz tam samochód zostawić na weekend nikt ci go nie odholuje
          parkometry nie działają w weekendy i święta

a i z buta na skróty nie bedzie to daleko
          mc'donalds jest po drodze i 2-3 dobre dyskoteki :)

i jeden "klub" dla przemo sie znajdzie
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Łukasz opowiesz mi jak jest w tym "klubie" na AS. Będą mi musiały wystarczyć historyjki (tylko wymyśl taką aby mnie urzekła), gdyż sam do takich miejsc nie chadzam. :flapper:

Marian, kasa poszła.
            Last edited by przemo-lukas; 15.10.2011, 05:57. Powód: .

Skomentuj

dolphin,odezwij sie do mnie na gg. 7056456

Skomentuj

Wszystko już wiem :)

Skomentuj

Panowie a moze jakis duzy forumowy spot?
                  Moze jakis weekend w jakims pensjonacie w gorach?
                  Polaczony z odsluchami
                  kazdy ma jakies ciekawe diy
                  mozna by pogadac, posluchac i wypic cos dobrego.
                  W zaleznosci od ilosci chetnych mozna by wnalezc taki, zeby wynajac caly.

Byli by chetni na takie sptkanie?
                  Zeby nie robic zamieszania chetnych prosze o klikniecie "dzieki" a szczegoly omowimy w odpowiednim temacie.
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Niech mi ktoś skrobnie jak już wszystko będzie pewne gdzie i jak się widzicie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                      Łukasz opowiesz mi jak jest w tym "klubie" na AS. Będą mi musiały wystarczyć historyjki (tylko wymyśl taką aby mnie urzekła), gdyż sam do takich miejsc nie chadzam. :flapper:

Marian, kasa poszła.
                      AS - Witaj w świecie grających kabli, wtyczek, gniazd i kondonów na lampach elektronowych

Skomentuj

Przemowi chodziło bardziej o ten klub (pub) do którego pójdziemy po AS (tak mi się wydaje),Przemo już był na AudioShow :)

Panowie,skoro już mamy lokum pochwalcie się sprzętem który zabieracie do pokazania :)
                        Ja osobiście zabieram mały sprzęt przenośny,który to ma już swoje lata,ale zabiorę i będziemy na nim słuchać muzyki przy "kawie"

Skomentuj

http://www.allegro.pl/da-king-10wd-h...877550402.html
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

mam ten tweeter :p (tzn nie ja, znowu musialem koledze zalatwic zeby okazja nie przepadla...)
                            a kolumny faktycznie za przyzwoite pieniadze

Skomentuj

ktoś słyszął te kolumny DA ?? Bo drivery niczego sobie, od wavecora

Skomentuj

ja słuchałem
                                ale u innego producenta
                                bardzo fajny zestaw
                                ogólnie było mało basu ale srednie i gora bardzo dobre
                                taki delikatny zestaw do jazzu np

bedzie problem z kupieniem tego tweetera juz bo zastapil go nowy model

ale zwrotka do tego zestawu jest ogolno dostepna
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  ...ale zwrotka do tego zestawu jest ogolno dostepna
                                  Tylko że trzeba ją ręcznie lutować :) no i trzeba mieć specjalną obudowę bo inaczej nie zagra

Skomentuj

Zamieszczone przez MariuszElektro Zobacz posta
                                    AS - Witaj w świecie grających kabli, wtyczek, gniazd i kondonów na lampach elektronowych
                                    Chodziło mi raczej o to, że Łukasz będzie musiał "wytłumaczyć" mi parę spraw jak się spotkamy. :flapper:

No i sam używam w moim audio srebra, demagnetyzatorów toru audio, stojaków pod kable, pierścieni antywibracyjnych do elektro harmonixów i wielu innych gadżetów (po za IC to żarty).

Na AS też bywałem. :flapper:

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                                      Powiem brzydko. Jaja sobie robisz.
                                      Łukasz gotów jest z nami mieszkać w hotelu.
                                      Ja również do swej rodziny nie pojadę.
                                      A Ty przyjacielu nas tak wystawiasz?
                                      Strzelam focha:
                                      http://www.youtube.com/watch?v=5Nip_VvYKs8
                                      Teraz przeglądam wątek i wychodzi na to, że ja rezygnuje ze znajomych a Łukasz buja do domu... :P

Panowie, będzie ktoś jechał z okolic trójmiasta?

Skomentuj

delfin129 wiec odpowiedz na sms-s ktorego dostalem z godzine temu od ciebie brzmi NIE :P
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ten "Lemon" nazywa się teraz "Camera Hostel"? Na Jasnej?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X