Dzięki "stary". "DO ZO". :thumbsup:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AudioShow 2011
Collapse
X
-
Spoczko :) Pokój zarezerwowany,wysyłam info na PW więc proszę o doglądanie wiadomości.
PS. w tytule płatności proszę wpisać nick z forum.
---------- Post dodany o 17:37 ---------- Poprzedni post o 17:29 ----------
edit: Panowie,forum zamula i nie mogę wysłać PW,proszę się odezwać do mnie na gg: 7056456 i przywitać się nikiem.Last edited by marian; 14.10.2011, 16:35.
Skomentuj
-
Marian, napisałem do Ciebie na gg.
A jeszcze mam pytanie odnośnie parkingu przy hostelu lemon, da się tam auto zostawić? Nie chodzi mi o jakiś strzeżony parking, tylko kawałek kałuży, żebym bolida mógł tam postawić i żeby mi go jakaś służba nie zawinęła :)
Bo z hostelu na audioshow z buta da się dojść no nie? ew. autobus/tramwaj ?
Skomentuj
-
pod samym hostelem raczej nie zaparkujesz
możesz stanąć 200-300m dalej
spokojnie możesz tam samochód zostawić na weekend nikt ci go nie odholuje
parkometry nie działają w weekendy i święta
a i z buta na skróty nie bedzie to daleko
mc'donalds jest po drodze i 2-3 dobre dyskoteki :)
i jeden "klub" dla przemo sie znajdzieJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Panowie a moze jakis duzy forumowy spot?
Moze jakis weekend w jakims pensjonacie w gorach?
Polaczony z odsluchami
kazdy ma jakies ciekawe diy
mozna by pogadac, posluchac i wypic cos dobrego.
W zaleznosci od ilosci chetnych mozna by wnalezc taki, zeby wynajac caly.
Byli by chetni na takie sptkanie?
Zeby nie robic zamieszania chetnych prosze o klikniecie "dzieki" a szczegoly omowimy w odpowiednim temacie.Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaŁukasz opowiesz mi jak jest w tym "klubie" na AS. Będą mi musiały wystarczyć historyjki (tylko wymyśl taką aby mnie urzekła), gdyż sam do takich miejsc nie chadzam. :flapper:
Marian, kasa poszła.
Skomentuj
-
Przemowi chodziło bardziej o ten klub (pub) do którego pójdziemy po AS (tak mi się wydaje),Przemo już był na AudioShow :)
Panowie,skoro już mamy lokum pochwalcie się sprzętem który zabieracie do pokazania :)
Ja osobiście zabieram mały sprzęt przenośny,który to ma już swoje lata,ale zabiorę i będziemy na nim słuchać muzyki przy "kawie"
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta...ale zwrotka do tego zestawu jest ogolno dostepna
Skomentuj
-
Zamieszczone przez MariuszElektro Zobacz postaAS - Witaj w świecie grających kabli, wtyczek, gniazd i kondonów na lampach elektronowych:flapper:
No i sam używam w moim audio srebra, demagnetyzatorów toru audio, stojaków pod kable, pierścieni antywibracyjnych do elektro harmonixów i wielu innych gadżetów (po za IC to żarty).
Na AS też bywałem. :flapper:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaPowiem brzydko. Jaja sobie robisz.
Łukasz gotów jest z nami mieszkać w hotelu.
Ja również do swej rodziny nie pojadę.
A Ty przyjacielu nas tak wystawiasz?
Strzelam focha:
http://www.youtube.com/watch?v=5Nip_VvYKs8
Panowie, będzie ktoś jechał z okolic trójmiasta?
Skomentuj
Skomentuj