Łukasz, to trzeba było napisać od razu "pomijając ustawienie kolumn"... bo tak to trochę ogólnikowo zapytałeś, a ogólnikowo to odpowiedź jest prosta, i większość ludzi na tym forum o tym wie... a przynajmniej na audiostereo
Dlatego podejrzewałem lekki podstęp :)
Panowie mam szybkie pytanie... szukam odtwarzacza Cd do +/- 400zł i myślę nad dwoma modelami. Onkyo 7511 i 7355 który jest lepszy ,a może całkiem inny model będzie lepiej pasować do wzmacniacz Onkyo 8850 i kolumn Akkus Y4.
Witam.
Dzwoniłem dzisiaj do sklepu STX.
Chciałem się dowiedzieć o dostępność kolumn FX-200 bo od dłuższego czasu nie są dostępne. Okazuje się, że generalnie zostały wycofane ze sprzedaży i już nie będą produkowane. Zostają tylko zwrotnice itp. aby móc samemu złożyć. Sprzedawca polecił mi FS-250 n . Ciekawe czy są one porównywalne z tymi FX-200. Nie wiem co teraz zrobić bo byłem już zdecydowany na FX-200.
Dowiedziałem się jeszcze, że w przeciągu tygodnia może dwóch będą dostępne w sprzedaży nowe kolumny Neutrino FX-150.
Samo złożenie tych kolumn to nie problem. Schody zaczynają sie z frezowaniem, fornirowaniem i lakierowaniem. Ewentualnie zostaje np. zlecić komuś wykonanie. A ktoś słyszał te FS-250 n w porównaniu z FX-200. Muzyki jakiej slucham to głównie trance, techno itp. Pokój ok. 30 m2.
Temat spamujący choć nadawało by się i do hitów allegro
teraz uwaga mail(zapytanie) z allegro
Szkic sytuacji - znajomy wystawił słuchawki na sprzedaż a oto pytanie jakie otrzymał od allegrowicza
Witam. Mam taki problem z tymi słuchawkami, mianowicie jedna słuchawka mi się popsuła, jako że POLAK POTRAFI chce je oddać na gwarancję - niestety nie mogę, ponieważ gwarancja się już skończyła, a za naprawę krzyczą sobie 80PLN.
I tutaj mam nadzieje, że pan wyjdzie na przeciw moich potrzeb i udostępni mi pan scan / zdjęcie paragonu, dzięki czemu będę mógł zareklamować swoje aurivany do tego sklepu.
Ja nic nie tracę, oraz pan nic nie traci. Był bym panu za to bardzo wdzięczny, pozdrawiam
załamka żenada i brak słów jeśli aż tyle Polak Potrafi to nie dziwię się że za granicą wielu nie używa języka ojczystego .....
utopia może tutaj to jest śmieszne bo 80zł za naprawę to jeszcze można przeboleć ale znajomi motocykliści też tak robią, głównie chodzi tu o sytuacje kiedy np. kolega ma wypadek, uszkodzony kask, telefon. Teraz towarzystwo prosi o przedstawienie rachunków za te rzeczy, a on nie ma bo wyrzucił no to kto ma taki telefon, kto ma taki kask. I uwierz mi zdarzają się takie sytuacje. Sam miałem rozwalony kask za 2,5tys. i towarzystwo chciało za niego oddać 1,5tys.. (najprostszy biały, mój droższy przez malowanie we wzory i mat oryginalny jest droższy) a kupiłem go pół roku wcześniej także nawet amortyzacji nie mogli sobie przyznać. Na szczęście ja miałem paragon z oficjalnej sieci dystrybucji więc dostałem odszkodowanie co do grosza.
Niezrozumiałeś.. żenujące jst to że dla kilku pln ludzie zjedzą spod siebie g*#no byle by zarobić... żenujące .
A ci sami najgłośniej wyzywają od złodziei innych gdy skumają że ktoś ich na czymś wyr.... ał .
Taka czarno biała komedia
Kali ukraść kozę - dobrze
Kalemu ukraść - tragedia
Nowe CAL! to jest wydatek około 200zł. Znając życie, to pewnie jakiś szczyl się nimi bawił i spierdzielił. Rodzice nie chcą mu dać kasy na nowe (i dobrze) więc kombinuje.
Swoją drogą, zastanawiam się co może się zepsuć w słuchawkach ? W pchełkach waliły się kable od wsadzania do kieszeni, ale w słuchawkach stacjonarnych z dosyć grubym kablem to raczej niemożliwe.
Propo szczylow; wystawilem motorek na sprzedaż za 2.5k. Pisze do mnie jakiś pajac i mowi ze inne to tańsze i ile opuszczę itd.. na koniec mowi ze za 700zl mozna kupić i zrobic za 300.. ręce opadają... a jeszcze jeden : "panie ile pan chcesz ? Bo jak 1500 to biere " - autentyk..
Skomentuj