Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Chodz nie jestem fanem sluchawek (chwilowo sytuacja mnie do tego zmusza) to powiem szczerze ze to zestawienie daje bardzo pozytywne wrazenia jak na ten budzet.

Skomentuj

Nudzi mi się

Skomentuj

Od ręki czy cnc ?

Skomentuj

Od ręki na szablonie drukowanym z pliku CNC

Poza tym co to za DIY jak maszyna za Ciebie robi całą robote

Skomentuj

To na prawdę Ci sie nudzi

Skomentuj

Wyniki konkursu:

1. Miejsce oraz Yanosika GT zdobywa Pan Kamil Wróblewski.
              2. Miejsce oraz rejestrator trasy NVOX JW-X8000 zdobywa Pani Joanna Wziętek.
              3. Miejsce oraz 10% rabatu w naszym sklepie zdobywa Pan Tomek Staszak.
              Nagrody pocieszenia w postaci postojowych żarówek LED zdobywają Pan Piotrek Jezierski oraz Pan Błażej Madziała.

Zwycięzcom gratulujemy oraz prosimy o kontakt w sprawie odbioru nagrody!

P.S. Nie zapominajcie o naszym sklepie internetowym, śledźcie nas na bieżąco a nie umkną Wam żadne okazje oraz promocje.
              gratulacje dla naszego forumowicza za wygranie glownej nagrody!

3 miejsce to moj sasiad. warto bylo klikac

Skomentuj

Szukam projektów kolumn na 2xPeerless SDS-164
                Ew. też wooferów 6-8" do ~150zł za szt. z czarną błyszczącą membraną. (serio :) taki projekt )

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                  Chodz nie jestem fanem sluchawek (chwilowo sytuacja mnie do tego zmusza) to powiem szczerze ze to zestawienie daje bardzo pozytywne wrazenia jak na ten budzet.
                  Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                    Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.
                    Poznaniu byś miał. Ale wysyłać nie mam zamiaru. Sam nie słuchałem ich dużo bo jeszcze nie mam wzmacniacza do nich

Skomentuj

Mam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini.
                      Bedziesz na AS?

Skomentuj

Tak, zajrzę napewno.

Skomentuj

Moge zabrac ze soba, ewentualnie mi odeslesz albo oddasz w niedziele.

Skomentuj

Mam model 662f. Fajne słuchawy choć musiałem nieco wysokie przyciąć w foobarze. Ostatnio nawet corka mi je "podbiera".

Skomentuj

Można tutaj http://audiomagic.pl/sluchawki/sluch...e/46-superlux/ https://www.google.pl/maps/place/Aud...877113eff7f127

Mają też dużo innych modeli, tylko trzeba najpierw zadzwonić i ustalić, czy dany model jest wystawiony do odsłuchów.
                              Żona używa HD681 EVO i muszę powiedzieć, że za tę cenę warto, a można trafić za ok. 125 zł. a jak lubisz szczegółową górę to same HD681 za niecałe 90 zł.
                              Last edited by KAPRINT; 07.11.2014, 17:53.

Skomentuj

Dzieki, te 40 dychy przeżyje i chyba dołożę do EVO
                                Last edited by Marios; 07.11.2014, 20:29.

Skomentuj

Są nowe EVO jak coś
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ma ktoś z Was sprawdzoną ładowarkę samochodową godną polecenia? Najlepiej bezpieczną (z jakimś zabezpieczeniem przeciwzwarciowym, bezpiecznikiem), prądem wyjściowym >1A i niezakłócającą radia. Tanie z allegro wydają się trochę podejrzane, może jakaś hama/mlife?

Skomentuj

Diy może jakieś, ja tam kiedyś potrzebowałem na szybko i kupiłem taką za 40zl i tak sobie działa i działa już jakiś czas

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
                                        kupiłem taką za 40zl i tak sobie działa i działa już jakiś czas
                                        no to za 49 zł masz Nokii ładowarkę z 2 x microusb z kabelkami http://nokiaskleponline.pl/product-p...-microUSB.html
                                        Miałem dwie taniochy (30 zł) kupione w komisach GSM, jedna wytrzymała 2 miesiąca a druga 5 miesięcy w obu kabel był nieodłączalny i w obu rozwalił się przewód w okolicy wtyczki grzechupk ładowarka ma 2 x 1000mA. Radia mi nie zakłóca ale ja mam oryginalne Peugeota.

Skomentuj

@ir0nhide paczki sa fabrycznie ofornirowane.

albo miedzy kosz i obudowe zastosuje jakas uszzcelke (myslalem o mikrogumie owalnej o srednicy 12mm) albo zrobie te frezy

Napewno ladniej bedzie to wygladac gdy ksoz bedzie schowany
                                          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czaruję...
                                          X