Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Wyniki konkursu:
1. Miejsce oraz Yanosika GT zdobywa Pan Kamil Wróblewski.
2. Miejsce oraz rejestrator trasy NVOX JW-X8000 zdobywa Pani Joanna Wziętek.
3. Miejsce oraz 10% rabatu w naszym sklepie zdobywa Pan Tomek Staszak.
Nagrody pocieszenia w postaci postojowych żarówek LED zdobywają Pan Piotrek Jezierski oraz Pan Błażej Madziała.
Zwycięzcom gratulujemy oraz prosimy o kontakt w sprawie odbioru nagrody!
P.S. Nie zapominajcie o naszym sklepie internetowym, śledźcie nas na bieżąco a nie umkną Wam żadne okazje oraz promocje.
3 miejsce to moj sasiad. warto bylo klikac
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz postaChodz nie jestem fanem sluchawek (chwilowo sytuacja mnie do tego zmusza) to powiem szczerze ze to zestawienie daje bardzo pozytywne wrazenia jak na ten budzet.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMam ochotę na słuchawki superluxa, sporo dobrych opini. Zastanawiam się nad modelem, szkoda że nie mam gdzie posłuchać.
Można tutaj http://audiomagic.pl/sluchawki/sluch...e/46-superlux/ https://www.google.pl/maps/place/Aud...877113eff7f127
Mają też dużo innych modeli, tylko trzeba najpierw zadzwonić i ustalić, czy dany model jest wystawiony do odsłuchów.
Żona używa HD681 EVO i muszę powiedzieć, że za tę cenę warto, a można trafić za ok. 125 zł. a jak lubisz szczegółową górę to same HD681 za niecałe 90 zł.Last edited by KAPRINT; 07.11.2014, 17:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postakupiłem taką za 40zl i tak sobie działa i działa już jakiś czas
Miałem dwie taniochy (30 zł) kupione w komisach GSM, jedna wytrzymała 2 miesiąca a druga 5 miesięcy w obu kabel był nieodłączalny i w obu rozwalił się przewód w okolicy wtyczki grzechupk ładowarka ma 2 x 1000mA. Radia mi nie zakłóca ale ja mam oryginalne Peugeota.
Skomentuj
Skomentuj