Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

- - - - - aktualizacja - - - - -

- - - - - aktualizacja - - - - -

Skomentuj

Skąd ja to znam

Skomentuj

Założyłeś swojemu dziecku profil na YT żeby wrzucać jej filmy ? Jesteś typem rodzica który wrzuca co drugi dzień 15 zdjęć swojego dziecka na FB ?

Skomentuj

waloos: spokojnie, Mariosowi chodziło pewnie o samo zachowanie dzieciaka

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
            Ale ja nie mam nic do Mariosa, gdzie to wyczytałeś ?

Ja po prostu nie potrafię zrozumieć ludzi wrzucających filmy czy zdjęcia swoich dzieci wszędzie tam gdzie mogą. Tak samo jak masz rozmawiać z kimś kto ma dziecko i co 5 minut temat sprowadzany jest właśnie do niego. Rozumiem, że dla taty czy mamy obojętnie co zrobi będzie super słodkie i zabawne, jest tak bo połowa tego brzdąca to jego/jej DNA. To normalne, że dzieci są dla rodziców całym światem, jednak ten świat nie koniecznie jest postrzegany tak samo przez innych.

Żebyście nie pomyśleli, ja naprawdę lubię dzieci, nie akceptuję tylko niektórych rodziców, a jednym z nich jest właśnie rodzic-fotoreporter.

Skomentuj

Czytają Twój wpis zaraz po wpisie Mariosa odniosłem wrażenie że do niego się zwracasz z pretensjami, jak źle zrozumiałem to sorki :)

Co do tego o czym pisałeś teraz, ja tak mam jak spotykam studentów, praktycznie 99% z nich musi rozmawiać o tym co na uczelni się dzieje

Skomentuj

dragon na szczęście nie każdy ze studentów jest tak inny jak Ci o których piszesz
                http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Po prostu tak już jest.
                  Jeśli dwie osoby robią (posiadają) to samo, to rozmawiają o tym.

Jeśli chodzi o dzieci, to faktycznie, niektórzy przesadzają.
                  Jest taki demot pokazujący jak inni widzą zdjęcia dzieci znajomych wklejane na np. FB... ale są święta i nie wypada abym psuł nastrój

Skomentuj

Zawsze powtarzam to samo :)
                    Fejsbuk to zzzzzuuuuuoooooooo!!!!!!!
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak mówią Ci co nie mają tam konta
                      Tak samo jak Ci co w wojsku nie byli (ZSW to straaata czaaasuuu, bez sensu i w ogóle...) :flapper:

Zawsze są dwie strony medalu, ja jak na razie nie odczułem tej złej
                      Last edited by marian; 26.12.2014, 00:08.

Skomentuj

Konta nie mam i miec nie zamierzam

Byłem i wiem jak działa i o co chodzi

Przekonaj mnie ze to cos super bez czego żyć nie moge

Ps. Nie isteresuje mnie kto jaka kupę dzis zrobił z dokumentacja fotograficzna
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                          Nie isteresuje mnie kto jaka kupę dzis zrobił z dokumentacja fotograficzna
                          Tu przyznam Tobie rację, ale to zależy od użytkowników tego portalu co udostępniają... ja takich kasuję albo "filtruję", masz różne opcje.
                          Po za tym, nie mam takich znajomych

Przekonaj mnie ze to cos super bez czego żyć nie moge
                          Żyć bez takich portalów każdy może, tyle że w niektórych przypadkach taki portal ułatwia życie (bo mamy takie czasy a nie inne).

Gdyby nie FB nie wiedział bym że AMJ gra w Bydgoszczy, jak również wiele innych artystów.
                          Gdyby nie FB nie wiedział bym o "świątecznych drzwiach otwartych" w "LSV technika", gdzie można było zobaczyć różne nowości ze sceny estradowej.

Jeśli dobrze pomyślisz i poustawiasz sobie opcje na FB, to może to być najlepsza strona internetowa jaką będziesz posiadał, czyli wszystkie firmy w jednym miejscu, wszystkie nowości dostępne od razu... pod warunkiem że te firmy też mają konto na FB i takie rzeczy udostępniają.
                          Last edited by marian; 26.12.2014, 00:34.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                            Dokładnie tak. Zachowanie z życia wzięte, poza tym kto tu pisze cały czas o dzieciakach.. Pierwszy raz Roman poruszył temat i tyle krzyku
                            Swoją drogą, dzieci dają sporo radości, polecam i proponuję nie czekać w nieskończoność

Ps. Konta na niejakim "fejsie" i innych portalach społecznościowych nie mam, zdjęć z życia prywatnego też nie publikuje tym bardzie dzieci.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                              tym bardzie dzieci.
                              O właśnie.
                              Wypowiedział bym się na ten temat dość mocno... więc chyba lepiej będzie abym tego nie robił.

Skomentuj

Zeby widzieć nowości w interesujących mnie firmach... spoko to rozumiem

Tylko, ze ja czesto zaglądam na interesujące mnie strony i cytam fora i prasę branżowa
                                Mam tez bardzo duzo znajomych, ktory maja te same zainteresowania co ja i czesto dzwonią z nowościami
                                Mysle, ze nie wiele mnie omija

Jeszcze jakies?

Oczywiście filtracje rozumiem
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Od choć by wspomniane już koncerty/wydarzenia.
                                  Opcji jest dużo, tylko to zależy od potrzeb/zainteresowań

Skomentuj

Ja np głównie używam do kontaktu ze znajomymi (niestety tylko maks 10os używa u mnie jeszcze gg/aqq) do tego na fb mam grupę mojego roku (studia) i można się wymieniać materiałami, zapisywać kiedy jest egzamin itp.

Do tego tak jak marian blokuję osoby, które mnie irytują zdjęciami lub postami.
                                    http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zeby widzieć nowości w interesujących mnie firmach... spoko to rozumiem

Tylko, ze ja czesto zaglądam na interesujące mnie strony i cytam fora i prasę branżowa
                                      Mam tez bardzo duzo znajomych, ktory maja te same zainteresowania co ja i czesto dzwonią z nowościami
                                      Mysle, ze nie wiele mnie omija
                                      No to facebook działa tak że gromadzi wszystko na jednej głownej stronie tak w skrócie, można to podciągnąć pod oszdzędzanie czasu na przeglądaniu sieci...

Skomentuj

Ja fb uzywam tylko do rozmawiania z ludzi przez messengera also fb, za leonine z Czegos korzystam.
                                        Poza tym to Zbiorowisko spamu, ale znam ludzi którzy czytają wszystko co im ich milion znajomych wstawi

Skomentuj

Dla mnie fb to kontakt z ludzmi z calej polski z ktorymi dziele ta pasje (grupy na fb o elektronice czy audio naprawde super sprawa)
                                          Informacje o muzyce, obecnie kazdy artysta ma fanpage na fb, a ze slucham bardzo duzo muzyki z roznych gatunkow to dzieki temu jestem na biezaco caly czas
                                          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Czaruję...
                                          X