Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postawaloos: spokojnie, Mariosowi chodziło pewnie o samo zachowanie dzieciaka
Ja po prostu nie potrafię zrozumieć ludzi wrzucających filmy czy zdjęcia swoich dzieci wszędzie tam gdzie mogą. Tak samo jak masz rozmawiać z kimś kto ma dziecko i co 5 minut temat sprowadzany jest właśnie do niego. Rozumiem, że dla taty czy mamy obojętnie co zrobi będzie super słodkie i zabawne, jest tak bo połowa tego brzdąca to jego/jej DNA. To normalne, że dzieci są dla rodziców całym światem, jednak ten świat nie koniecznie jest postrzegany tak samo przez innych.
Żebyście nie pomyśleli, ja naprawdę lubię dzieci, nie akceptuję tylko niektórych rodziców, a jednym z nich jest właśnie rodzic-fotoreporter.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNie isteresuje mnie kto jaka kupę dzis zrobił z dokumentacja fotograficzna
Po za tym, nie mam takich znajomych
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPrzekonaj mnie ze to cos super bez czego żyć nie moge
Gdyby nie FB nie wiedział bym że AMJ gra w Bydgoszczy, jak również wiele innych artystów.
Gdyby nie FB nie wiedział bym o "świątecznych drzwiach otwartych" w "LSV technika", gdzie można było zobaczyć różne nowości ze sceny estradowej.
Jeśli dobrze pomyślisz i poustawiasz sobie opcje na FB, to może to być najlepsza strona internetowa jaką będziesz posiadał, czyli wszystkie firmy w jednym miejscu, wszystkie nowości dostępne od razu... pod warunkiem że te firmy też mają konto na FB i takie rzeczy udostępniają.Last edited by marian; 26.12.2014, 00:34.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dragon Zobacz postawaloos: spokojnie, Mariosowi chodziło pewnie o samo zachowanie dzieciaka
Swoją drogą, dzieci dają sporo radości, polecam i proponuję nie czekać w nieskończoność
Ps. Konta na niejakim "fejsie" i innych portalach społecznościowych nie mam, zdjęć z życia prywatnego też nie publikuje tym bardzie dzieci.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postatym bardzie dzieci.
Wypowiedział bym się na ten temat dość mocno... więc chyba lepiej będzie abym tego nie robił.
Skomentuj
-
Zeby widzieć nowości w interesujących mnie firmach... spoko to rozumiem
Tylko, ze ja czesto zaglądam na interesujące mnie strony i cytam fora i prasę branżowa
Mam tez bardzo duzo znajomych, ktory maja te same zainteresowania co ja i czesto dzwonią z nowościami
Mysle, ze nie wiele mnie omija
Jeszcze jakies?
Oczywiście filtracje rozumiemJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Ja np głównie używam do kontaktu ze znajomymi (niestety tylko maks 10os używa u mnie jeszcze gg/aqq) do tego na fb mam grupę mojego roku (studia) i można się wymieniać materiałami, zapisywać kiedy jest egzamin itp.
Do tego tak jak marian blokuję osoby, które mnie irytują zdjęciami lub postami.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZeby widzieć nowości w interesujących mnie firmach... spoko to rozumiem
Tylko, ze ja czesto zaglądam na interesujące mnie strony i cytam fora i prasę branżowa
Mam tez bardzo duzo znajomych, ktory maja te same zainteresowania co ja i czesto dzwonią z nowościami
Mysle, ze nie wiele mnie omija
Skomentuj
-
Dla mnie fb to kontakt z ludzmi z calej polski z ktorymi dziele ta pasje (grupy na fb o elektronice czy audio naprawde super sprawa)
Informacje o muzyce, obecnie kazdy artysta ma fanpage na fb, a ze slucham bardzo duzo muzyki z roznych gatunkow to dzieki temu jestem na biezaco caly czasSansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
Skomentuj