Ale dzicz.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postacala ta czarna otoczka, wizualizacja, teksty sa prymitywnie glupie.
Pierwszy z brzegu klasyczny kawałek jaki mi wpadł...
Tekścior:
Do you feel what I feel, see what I see, hear what I hear
There is a line you must draw between your dream world and reality
Do you live my life or share the breath I breathe
Lies feed your judgement of others
Behold how the blind lead each other
The philosopher
You know so much about nothing at all
Ideas that fall under shadows of theories that stand tall
Thoughts that grow narrow upon being verbally released
Your mind is not your own,
What sounds more mentally stimulating is how you make your choice
So you preach about how I'm supposed to be, yet you don't know your own sexuality
Lies feed your judgement of others
Behold how the blind lead each other
The philosopher
You know so much about nothing at all
Sataaaan, sataaaan, sóstki tsy :)
m.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaStereotypy
Temat przewodni: HWDP, JP
Temat przewodni: Ciezkie zycie na lawce przed blokiem
A tutaj kombo: drogie samochody, dziwki i kradziez melodii:
Te "stereotypy" na temat rapu nie wziely sie z niczego
Skomentuj
-
Wlasnie stereotypy bo oceniasz gatunek przez pryzmat kilku kawalkow, ja chociaz mlody jestem to nie kreci mnie ulica, koks i dziwki
Ale skoro juz wklejasz linki to pozwol ze i ja cos wkleje i przesluchasz tego
- - - - - aktualizacja - - - - -
Albo hardstyle, dla moich znajomych to zwykle techno, jak im pokazywalem filmiki z imprez to mowili ze ludzie bezmyslnie skacza w rytm muzyki :)
ta muzyke trzeba czuc i rozumiec jak kazda innaSansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz posta...muzyke trzeba czuc i rozumiec jak kazda inna
Mimo iż nie jestem fanem hip-hopu, to koncert Grubsona uważam za najlepszy koncert hip-hopowy na którym byłem (na zalinkowanym wyżej Hemp-Gru myślałem że się porzygam, ani muzyki ani tekstu, cały czas j...ć policje itp.)
W bydzi było tyle wiary na Grubsonie, że jak wyszedłem się odlać z pod miksera, to już za bramki nie wróciłem
...aha, no i w jego muzyce nie usłyszysz HWDP czy JP na 100%(przynajmniej ja nie słyszałem)
Last edited by marian; 02.01.2015, 19:53.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaWlasnie stereotypy bo oceniasz gatunek przez pryzmat kilku kawalkow, ja chociaz mlody jestem to nie kreci mnie ulica, koks i dziwki
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postapozwol ze i ja cos wkleje i przesluchasz tego
koks, dziwki ?
Nawet w czarnym wydaniu nie ma...
A nawiasem przy okazji dodając: :)
Skomentuj
-
Z jednej strony nie ma sie co czarowac i twierdzic ze to co akurat ja slucham i lubie to jest takie super ambitne i w ogole. Czlowiek slucha tego co lubi i na szczescie cale. Udowadnianie drugim przez jednych i vice versa to tylko dlugi ciag wypowiedzi, mylnie rozumiany jako rozmowa. Taki dialog nie prowadzi do zrozumienia drugiego czlowieka, gdyz zbyt latwe jest wejscie na sciezke typu "bo metalowcy to szatany i jedza koty" "a nieprawda, mam tu przyklad jednego zespolu ktory obala twoje twierdzenie". Prawde mowiac powstaje tylko jedno, zasadnicze pytanie. Dlaczego sluchasz danej muzy? To, jaka otoczke stworzy sobie jej wykonawca wcale - kompletnie wcale - nie musi cie obchodzic. Nie musi nalezec do twoich wyborow zyciowych. Troche to przypomina sytuacje z audiofilami :-) czy kupuja sprzet zeby sluchac muzuke, czy stwarzaja sobie otoczke, zeby sluchac dziwekow? Co jest w tym najwazniejsze? I wydaje tez mi sie, ze najbardziej ogranicza nie to, jakiego kto slucha gatunku muzyki, ale hermetyzacja i pogarda do wszystkiego co inne. Nie trzeba lubic wszystiego, nie da sie, ale pogardliwe argumentacje wiecej mowia nie o przedmiocie wypowiedzi tylko o wypowiadajacym opinie... A mowiac w skrocie : ale macie problemy ;-)
Skomentuj
-
Ja metalem nie gardze, tym bardziej, ze sam slucham powiedzmy nieco lajtowych gatunkow tej muzyki. Jednak te bardziej skrajne sa dla mnie mniej ciekawe. Kiedys sporo sluchalem zespolu Kat, podobalo mi sie sporo ich muzyki jako samej muzyki, ale otoczka i teksty po jakims czasie mnie zmeczyly i jakos to odpadlo z moich glosnikow i sluchawek.
Skomentuj
-
Nowy regulamin Facebooka, czyli jeszcze większa inwigilacja użytkowników
Jak dobrze, że nie mam tam konta :cool::cool::cool:marcinsywala.pl
Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS
Skomentuj
Skomentuj