Jest sens, bo dalej nie wiesz jaka masz rezystancje przewodów i indukcyjność.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
No właśnie że tak bo to głośnik z subwoofera. Oprócz tego że ma ciężką membranę to jeszcze mu dowalili krążek z tektury dociążający.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJest sens, bo dalej nie wiesz jaka masz rezystancje przewodów i indukcyjność.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaWiem jaką mam bo to już zmierzyłem przedtem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaWłaśnie widać kto tu jest uparty. No nic, powodzenia.
Poczekajmy, jak dojdzie do pomiarów kolumn to się chłopak zdziwi że to takie proste nie jest.
I jeszcze się okaże że jednak słychać częstotliwości powyżej 16kHz...
A może nawet usłyszy coś powyżej 20kHz, których podobno nie da się usłyszeć...
...no ale nie uprzedzajmy faktów :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie przegadasz :)
Poczekajmy, jak dojdzie do pomiarów kolumn to się chłopak zdziwi że to takie proste nie jest.
I jeszcze się okaże że jednak słychać częstotliwości powyżej 16kHz...
A może nawet usłyszy coś powyżej 20kHz, których podobno nie da się usłyszeć...
...no ale nie uprzedzajmy faktów :)Last edited by Oskar29; 24.09.2018, 22:00.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaOprócz tego że ma ciężką membranę to jeszcze mu dowalili krążek z tektury dociążający.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaA jak ci pisałem że szajs, bo mam podobny "sony" to nie wierzyłeś.. po marketach to sprzedają w najtańszych zestawach 5.1. Tylko maskownica tych głośników wtedy solidnie przyklejona żeby przypadkiem nie podejrzeć przed zakupem :)
Skomentuj
Skomentuj