nie wiem jest trochę pognieciony, podłączyłem głośniki jakiś stary cd i gra :) ale i tak na części pójdzie kupiłem jeszcze cd denona DCD 1500 mkII za 8 ojro heheh ino bez lasera
Racja, 0,23...0,33 to może nie jest mały zakres. Sprawdziłem wcześniej w innym miejscu wszystkie dostępne cewki powietrzne o danej indukcyjności i średnicy drutu i patrząc na "Air Core Coil" w katalogu Polinka to by się zgadzało co napisałem powyżej.
Mam kumpla w Stanach, mógłby przyjać paczkę od PE i wysłać do mnie a ja potem rozesłać, ja będę zamawiał parę tanich głośników, więc jak są chętni, to założę zbiorowe zamówienie.
I ja popatrzę.
Zawsze za mną bambusowe tb chodziły
Co sądzicie o takiej zabawce https://www.aliexpress.com/item/32705410728.html ? Płyteczka z selektorem i PGA2311, na wstępie pewnie wymienię płytkę z uC na coś cywilizowanego, żeby dorzucić kilka swoich funkcji i w sumie tyle.
Miałem kilka może kilkanaście tych PGA z chin i niektóre egzemplarze siały delikatnie zakłócenia.
Przypuszczam że tor audio łapał zakłócenia ze sterowania.
Raz trafił mi się zestaw w którym nie działało sterowanie ale chińczyk dosłał nowe.
Skomentuj