Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
    To przecież mmelf :)

---------- Post dodany o 17:43 ---------- Poprzedni post o 17:34 ----------

Kurcze faktycznie nie ma a były w ofercie :???:
    1206 możesz zamiast nich.
    Chciałem wszystkie 0204 ale jak nie będzie wyjścia to faktycznie brakujące wartości dokupię 1206.

Skomentuj

Zamieszczone przez gooralesko Zobacz posta
      Marjan straćł tom umiejejentność jak go na źelono pomalowali. Wcześniej ruwniesz nie gżeszył poczóciem hómoru wienc teraz to "ło panie".
      Haha Maryś pięknie edytowałeś posta. Oj dupa cię boli widzę.

Skomentuj

Tak to jest jak nieodpowiedni człowiek dostaje moda za to, że go lubią inni moderatorzy i dlatego, że pija z nimi wódkę na audioshow. Typowa prywata. Tacy ludzie jak ja czyli porywczy, pamiętliwi i nieokrzesani się na modów nie nadają. Ale taki Marian również, bo jak widać brakuje mu dystansu do samego siebie i zimnej głowy. To podobno podstawa na stanowisku moderatora.

Skomentuj

Jak masz personalne żale to kieruj na pw, abyśmy kolejnego śmietnika nie musieli sprzątać. Każdy odpowiada za siebie.
          Tym samym kończę dyskusję czy to się podoba czy nie. Zawsze masz prawo zgłosić sprawę administratorowi forum.
          Z poważaniem,
          Kuba

---------- Post dodany o 20:23 ---------- Poprzedni post o 20:11 ----------

UWAGI MODERATORA
          Administratorzy nie są z przypadku i proszę kierować wszystkie żale do nich. Wszystkie posty będą usuwane, aby nie toczyć dyskusji, która do niczego nie doprowadzi jeśli nie rozstrzygnie tego administrator.

Skomentuj

Sytuacja która miała miejsce, moja reakcja, choć była niepoprawna, nie powstała bez przyczyny, a był nią gooralesko. Jeśli ktoś się zgorszył to przepraszam.
            Z drugiej strony, nie rozumiem zgorszenia moim żartem (jeśli ktoś nie wie, to miał by żart, z racji tego że sam gooralesko zarzucał mi brak humory).
            Jak widać, niektórzy zauważają tylko błędy moderatorów choć nawet ich sprawa nie dotyczyła, bronią osobę która zachowuje się nieodpowiednio.
            To się czuje, że pewne osoby (mam na myśli siebie) są im nie na rękę, a z jakiego powodu, to tylko można się domyślać.

Dla zainteresowanych, od dziś z mojej strony będzie wszystko z regulaminem, tak jak być powinno i tak jak niektórzy mi wypominali.
            Ciekawe tylko jak zareagują na upomnienia lub nawet ostrzeżenia za coś, co dotychczas uchodziło im płazem.
            W wojsku były dwa warianty, falowo lub regulaminowo... chcecie regulaminowo to będzie.

Skomentuj

Lepiej regulaminowo niz jakies glupie przepychanki. Rozumiem, ze niektore osoby moga sie nie lubic/nie trawic, ale zaistniala sytuacja byla nie na miejscu. Nie dawno szukajac czegos na google znalazlem temat na audiostereo gdzie mod dostal pare mocnych slow od kilku osob i nikt tego nie kasowal mimo offtopu. Mogles tam zlozyc to wyjasnienie i darowac sobie zabawy w tuszowanie sprawy. Uwazam, ze forum jest dobrem ogolnym, a odnosze ostatnio wrazenie, ze zrobilo sie troche pseudo elitarnie. Nie wiem dokad zmierza forum na ta chwile, ale chyba cos jest nie tak.. Uslyszalem od kilku stalych forumowiczow, ze zle sie tu dzieje i jest cos na rzeczy. Jakis wzajemny szacunek powinien obowiazywac co nie znaczy, ze od razu cenzurowac kasowac itd.. Niestety funkcja moda wymaga pewnego dystansu do siebie i do innych.. Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej bo to forum mnie zarazilo tematem okolo 10 lat temu i mam do niego spory sentyment.. Jednak jak beda tu jakies dziwne klimaty, to ja tu nie zostane i pewnie jeszcze wiele innych osob..

Skomentuj

Brak honoru ze strony admina
                http://dobre.pro/336

Pozdrawiam i podziwiam szef Orest :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz posta
                  odnosze ostatnio wrazenie, ze zrobilo sie troche pseudo elitarnie
                  Z racji nie pokazywania zwrotnic na forum przez moderatorów? Czy z racji tego, że się dobrali jako znajomi z forum i z reala, mają zaufanie do siebie i wiedzą że nikt nikogo nie przekręci?

Nie wiem dokad zmierza forum na ta chwile, ale chyba cos jest nie tak.. Uslyszalem od kilku stalych forumowiczow, ze zle sie tu dzieje i jest cos na rzeczy.
                  Każdy pisze że jest źle, że jest coś na rzeczy... ale jakoś nikt nie napisze co... no ludzie.

Jednak jak beda tu jakies dziwne klimaty, to ja tu nie zostane i pewnie jeszcze wiele innych osob..
                  Wypowiedział bym się na ten temat, ale w tej sytuacji mi nie wypada, po za tym, już ktoś na ten temat pisał.

Skomentuj

Potrzebne mi wasze zwrotnice do szczescia... :-) chodzi o klimat forum i zachowanie modow... W tym rzecz, ze ufacie sobie moze za bardzo a zle na tym wychodza szarzy uzytkownicy, bo jestescie guru i zawsze macie racje nawet jezeli jej brak..

Skomentuj

zawsze macie racje nawet jezeli jej brak..
                      Czyli tak jak myślałem, wolicie bronić takiego gościa jak gooralesko, który przeklina na forum i obraża innych użytkowników, niż modów którzy przed tym bronią.
                      No pięknie...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        Czyli tak jak myślałem, wolicie bronić takiego gościa jak gooralesko, który przeklina na forum i obraża innych użytkowników, niż modów którzy przed tym bronią.
                        No pięknie...
                        Powiedz mi, czy to Ci daje prawo do robienie z niego idioty na forum? Pomijając już fakt jego chamskiego zachowania i niewyparzonej gęby to edytowałeś jego post robiąc specjalnie błędy ortograficzne jakby to jakiś idiota pisał i chociażby ja czytając ten temat naprawdę myślałem, że on się aż tak stoczył.

Skomentuj

nie do konca rozumiem oburzenie z waszej strony
                          gooralesko swoim chamskim zachowaniem zapracowal na bana. od dawna mu sie szykowalo...

rozumiem problem cenzurowania. porusze ten temat bo mnie tez zaczyna draznic...
                          ale poza wymienionymi problemami nie widze zeby marian robil cos zlego.

Skomentuj

.3lite,przepraszam, ale czy Ty masz coś do mnie?
                            Bo jakoś nie bronisz Pawła który został potraktowany, jak to nazwałeś, "jak idiota".

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              nie do konca rozumiem oburzenie z waszej strony
                              gooralesko swoim chamskim zachowaniem zapracowal na bana. od dawna mu sie szykowalo...

rozumiem problem cenzurowania. porusze ten temat bo mnie tez zaczyna draznic...
                              ale poza wymienionymi problemami nie widze zeby marian robil cos zlego.
                              No i bardzo dobrze, bana powinien dostać ale po co jeszcze robić z niego idiotę i edytować jego posty aby wyglądało to tak, że sam tak idiotycznie wszystko pisał?

.3lite,przepraszam, ale czy Ty masz coś do mnie?
                              Bo jakoś nie bronisz Pawła który został potraktowany, jak to nazwałeś, "jak idiota".
                              Nie podoba mi się to iż edytowałeś jego post dodając błędy w pisowni zamiast po prostu go zbanować za zachowanie.

A co do Pawła to mam nadzieję, że jego posta nikt nie edytował wprowadzając specjalne błędy gramatyczne w jego wypowiedzi?

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                Powiedz mi, czy to Ci daje prawo do robienie z niego idioty na forum?
                                A czy on miał prawo robić z Pawła idiotę?
                                Oczywiście że o obu przypadkach odpowiedź brzmi NIE, dlatego dostał to na co zasłużył.

Nie podoba mi się to
                                A mi się nie podoba że bardziej bronisz takiego użytkownika jak gooralesko niż modów.

Skomentuj

Oczywiście że o obu przypadkach odpowiedź brzmi NIE, dlatego dostał to na co zasłużył.
                                  Zgadzam się ale nie powinieneś tak reagować emocjonalnie na niego - to jest kolejna osoba z którą będziesz się musiał męczyć jako moderator a na pewno na nim się nie skończy :)

A mi się nie podoba że bardziej bronisz takiego użytkownika jak gooralesko niż modów.
                                  Nikogo nie bronię i nie mam zamiaru za nikim stać aby go wesprzeć, po prostu piszę co myślę jako człowiek neutralny na tym forum.

Zgadzam się z tym, że Gooralesko powinien dostać bana za swoje chamskie zachowanie wobec wszystkich ale tu nie powinno działać "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" a po prostu powinieneś go zbanować bez zbędnych emocji.

Skomentuj

czyli podsumowujac - czepiacie sie tego ze marian edytowal post gooralesko?

Skomentuj

Zgadza się, edytował w sensie dodał specjalne błędy ortograficzne czyniąc ten post co najmniej żałosnym bez wiedzy autora czy kogokolwiek innego.

Z resztą, czyli banem Gooralesko wszyscy się zgadzamy ponieważ prawda jest taka, że zasłużył za swoje zachowanie ale nie powinno się z kogokolwiek robić idiotów edytując ich posty by nadać im inny sens czy też robić specjalnie błędy gramatyczne tylko po prostu zbanować.

Skomentuj

Nie chce żeby odebrano mój post jako bronienie kogokolwiek, po prostu z perspektywy obserwatora dla mnie sytuacja wygląda tak:
                                        Gooralesko zrobił z kogoś idiotę - jak sam napisałeś dostał zasłużonego bana
                                        Ty przyznałeś się, do głupiego zachowania - nie otrzymałeś żadnej kary
                                        Dlatego ludzie się burzą, bo wychodzi na to że mod jest poza prawem, a każdy chciałby być traktowany równo :)

Tylko marian nie bierz tego do siebie, nie w moim celu jest walka z Tobą, chce Ci po prostu uświadomić jak z perspektywy szarego usera to wygląda, ja nie zwracam na to uwagi, ale inni mogą i zaczną z Tobą walczyć, a forum chyba nie po to jest :)

Skomentuj

nie powinno się z kogokolwiek robić idiotów edytując ich posty by nadać im inny sens czy też robić specjalnie błędy gramatyczne tylko po prostu zbanować.
                                          z tym sie zgadzam
                                          nie widzialem oryginalnego postu wiec nie zrozumialem "zartu"
                                          ale teraz faktycznie widze ze to bylo bardzo glupie

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                                          Gooralesko zrobił z kogoś idiotę - jak sam napisałeś dostał zasłużonego bana
                                          Ty przyznałeś się, do głupiego zachowania - nie otrzymałeś żadnej kary
                                          Dlatego ludzie się burzą, bo wychodzi na to że mod jest poza prawem, a każdy chciałby być traktowany równo
                                          dobrze. w takim razie jak marian dostanie na tydzien zakaz moderowania to bedziecie zadowoleni?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X