Zamieszczone przez raven1985
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaMarjan straćł tom umiejejentność jak go na źelono pomalowali. Wcześniej ruwniesz nie gżeszył poczóciem hómoru wienc teraz to "ło panie".
Skomentuj
-
Tak to jest jak nieodpowiedni człowiek dostaje moda za to, że go lubią inni moderatorzy i dlatego, że pija z nimi wódkę na audioshow. Typowa prywata. Tacy ludzie jak ja czyli porywczy, pamiętliwi i nieokrzesani się na modów nie nadają. Ale taki Marian również, bo jak widać brakuje mu dystansu do samego siebie i zimnej głowy. To podobno podstawa na stanowisku moderatora.
Skomentuj
-
Jak masz personalne żale to kieruj na pw, abyśmy kolejnego śmietnika nie musieli sprzątać. Każdy odpowiada za siebie.
Tym samym kończę dyskusję czy to się podoba czy nie. Zawsze masz prawo zgłosić sprawę administratorowi forum.
Z poważaniem,
Kuba
---------- Post dodany o 20:23 ---------- Poprzedni post o 20:11 ----------
UWAGI MODERATORAAdministratorzy nie są z przypadku i proszę kierować wszystkie żale do nich. Wszystkie posty będą usuwane, aby nie toczyć dyskusji, która do niczego nie doprowadzi jeśli nie rozstrzygnie tego administrator.
Skomentuj
-
Sytuacja która miała miejsce, moja reakcja, choć była niepoprawna, nie powstała bez przyczyny, a był nią gooralesko. Jeśli ktoś się zgorszył to przepraszam.
Z drugiej strony, nie rozumiem zgorszenia moim żartem (jeśli ktoś nie wie, to miał by żart, z racji tego że sam gooralesko zarzucał mi brak humory).
Jak widać, niektórzy zauważają tylko błędy moderatorów choć nawet ich sprawa nie dotyczyła, bronią osobę która zachowuje się nieodpowiednio.
To się czuje, że pewne osoby (mam na myśli siebie) są im nie na rękę, a z jakiego powodu, to tylko można się domyślać.
Dla zainteresowanych, od dziś z mojej strony będzie wszystko z regulaminem, tak jak być powinno i tak jak niektórzy mi wypominali.
Ciekawe tylko jak zareagują na upomnienia lub nawet ostrzeżenia za coś, co dotychczas uchodziło im płazem.
W wojsku były dwa warianty, falowo lub regulaminowo... chcecie regulaminowo to będzie.
Skomentuj
-
Lepiej regulaminowo niz jakies glupie przepychanki. Rozumiem, ze niektore osoby moga sie nie lubic/nie trawic, ale zaistniala sytuacja byla nie na miejscu. Nie dawno szukajac czegos na google znalazlem temat na audiostereo gdzie mod dostal pare mocnych slow od kilku osob i nikt tego nie kasowal mimo offtopu. Mogles tam zlozyc to wyjasnienie i darowac sobie zabawy w tuszowanie sprawy. Uwazam, ze forum jest dobrem ogolnym, a odnosze ostatnio wrazenie, ze zrobilo sie troche pseudo elitarnie. Nie wiem dokad zmierza forum na ta chwile, ale chyba cos jest nie tak.. Uslyszalem od kilku stalych forumowiczow, ze zle sie tu dzieje i jest cos na rzeczy. Jakis wzajemny szacunek powinien obowiazywac co nie znaczy, ze od razu cenzurowac kasowac itd.. Niestety funkcja moda wymaga pewnego dystansu do siebie i do innych.. Mam nadzieje, ze bedzie tylko lepiej bo to forum mnie zarazilo tematem okolo 10 lat temu i mam do niego spory sentyment.. Jednak jak beda tu jakies dziwne klimaty, to ja tu nie zostane i pewnie jeszcze wiele innych osob..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaodnosze ostatnio wrazenie, ze zrobilo sie troche pseudo elitarnie
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaNie wiem dokad zmierza forum na ta chwile, ale chyba cos jest nie tak.. Uslyszalem od kilku stalych forumowiczow, ze zle sie tu dzieje i jest cos na rzeczy.
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postaJednak jak beda tu jakies dziwne klimaty, to ja tu nie zostane i pewnie jeszcze wiele innych osob..
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adam_85 Zobacz postazawsze macie racje nawet jezeli jej brak..
No pięknie...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaCzyli tak jak myślałem, wolicie bronić takiego gościa jak gooralesko, który przeklina na forum i obraża innych użytkowników, niż modów którzy przed tym bronią.
No pięknie...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postanie do konca rozumiem oburzenie z waszej strony
gooralesko swoim chamskim zachowaniem zapracowal na bana. od dawna mu sie szykowalo...
rozumiem problem cenzurowania. porusze ten temat bo mnie tez zaczyna draznic...
ale poza wymienionymi problemami nie widze zeby marian robil cos zlego.
Zamieszczone przez marian Zobacz posta.3lite,przepraszam, ale czy Ty masz coś do mnie?
Bo jakoś nie bronisz Pawła który został potraktowany, jak to nazwałeś, "jak idiota".
A co do Pawła to mam nadzieję, że jego posta nikt nie edytował wprowadzając specjalne błędy gramatyczne w jego wypowiedzi?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaPowiedz mi, czy to Ci daje prawo do robienie z niego idioty na forum?
Oczywiście że o obu przypadkach odpowiedź brzmi NIE, dlatego dostał to na co zasłużył.
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postaNie podoba mi się to
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA czy on miał prawo robić z Pawła idiotę?
Oczywiście że o obu przypadkach odpowiedź brzmi NIE, dlatego dostał to na co zasłużył.
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA mi się nie podoba że bardziej bronisz takiego użytkownika jak gooralesko niż modów.
Zgadzam się z tym, że Gooralesko powinien dostać bana za swoje chamskie zachowanie wobec wszystkich ale tu nie powinno działać "Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie" a po prostu powinieneś go zbanować bez zbędnych emocji.
Skomentuj
-
Zgadza się, edytował w sensie dodał specjalne błędy ortograficzne czyniąc ten post co najmniej żałosnym bez wiedzy autora czy kogokolwiek innego.
Z resztą, czyli banem Gooralesko wszyscy się zgadzamy ponieważ prawda jest taka, że zasłużył za swoje zachowanie ale nie powinno się z kogokolwiek robić idiotów edytując ich posty by nadać im inny sens czy też robić specjalnie błędy gramatyczne tylko po prostu zbanować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaA czy on miał prawo robić z Pawła idiotę?
Gooralesko zrobił z kogoś idiotę - jak sam napisałeś dostał zasłużonego bana
Ty przyznałeś się, do głupiego zachowania - nie otrzymałeś żadnej kary
Dlatego ludzie się burzą, bo wychodzi na to że mod jest poza prawem, a każdy chciałby być traktowany równo :)
Tylko marian nie bierz tego do siebie, nie w moim celu jest walka z Tobą, chce Ci po prostu uświadomić jak z perspektywy szarego usera to wygląda, ja nie zwracam na to uwagi, ale inni mogą i zaczną z Tobą walczyć, a forum chyba nie po to jest :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez .3lite Zobacz postanie powinno się z kogokolwiek robić idiotów edytując ich posty by nadać im inny sens czy też robić specjalnie błędy gramatyczne tylko po prostu zbanować.
nie widzialem oryginalnego postu wiec nie zrozumialem "zartu"
ale teraz faktycznie widze ze to bylo bardzo glupie
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaGooralesko zrobił z kogoś idiotę - jak sam napisałeś dostał zasłużonego bana
Ty przyznałeś się, do głupiego zachowania - nie otrzymałeś żadnej kary
Dlatego ludzie się burzą, bo wychodzi na to że mod jest poza prawem, a każdy chciałby być traktowany równo
Skomentuj
Skomentuj