Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Za wiorowke z cieciem w castoramie na podlogowki zaplacilem ok 80zl. Z tym ze ja bralem jeszcze bralem hdf

Skomentuj

Paweł, dopisz jeszcze jak możesz czy to cena za sztukę czy parę :)

Skomentuj

Paweł, dopisz jeszcze jak możesz czy to cena za sztukę czy parę
        Zapewne za pare. Cena plyty mdf 18mm w castoramie kosztuje ok 22zł za metr kwadratowy.

Skomentuj

Oj juz ponad 23zl :/
          W skladzie gdzie kupuje od ponad 12 lat jest tansza. Ale doliczaja ciecie wiec wychodzi na to samo, lub nawet grozej jak duzo malych kawalkow

Skomentuj

U mnie w mieście płyta wiórowa 18MM 250x183 17zł m2, a za każdą dociętą formatkę liczą 3,50 :(

Skomentuj

u mnie w skladzie wolaja 2,5zl/m ciecia
              ale chyba pora zorganizowac jakas pile :/

Skomentuj

A to co się dzieję u mnie: (Radziemice, Błogocice, Smoniowice, Przemęczanki, Racławice, Proszowice) - o godzinie 2:45 fala kulminacyjna była u mnie pod domem, brakło 1 schodu, czyli 30cm żebym miał wodę w domu i warsztat zalany... Obecnie 1h temu włączyli prąd, i trwa kolejna burza z opadami, i sądzę że będzie powtórka z rozrywki, gdyż woda na rzece się podnosi... Na Polsat News na okrągło lecą transmisje od nas..

Last edited by LightSound; 11.06.2013, 14:30.

Skomentuj

Jak dobrze, że mieszkam na śląsku, nam to nie grozi...powietrze jest tak zakurzone, że wpija każdą ilość wody

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                    A to co się dzieję u mnie: (Radziemice, Błogocice, Smoniowice, Przemęczanki, Racławice, Proszowice) - o godzinie 2:45 fala kulminacyjna była u mnie pod domem, brakło 1 schodu, czyli 30cm żebym miał wodę w domu i warsztat zalany... Obecnie 1h temu włączyli prąd, i trwa kolejna burza z opadami, i sądzę że będzie powtórka z rozrywki, gdyż woda na rzece się podnosi... Na Polsat News na okrągło lecą transmisje od nas..

Trzymaj się. Wiem coś na temat fal kulminacyjnych :(. Jak by nie daj Boże Cię zalało, to mów czego potrzeba, bo mam dług wdzięczności w stosunku do Ludzi, co kiedyś mi i moim Krajanom pomogli.
                    pozdrawiam
                    asa
                    P.S.
                    Załączone pliki
                    Last edited by asa; 11.06.2013, 19:42.

Skomentuj

dobrze ze u nas realizuja projekt regulacji rzeki :/
                      niedosc ze powinno nas zabezpieczyc przed zalaniem (tylko 2x wiedzialem jak rzeka wylala w parku) to jeszcze dodatkowo robia nam zalew w srodku miasta!

Skomentuj

U mnie spuścili trochę wody z kanału Bydgoskiego, czekamy na falę.

Skomentuj

Koledzy, doradźcie, ile warto maksymalnie dać za tonsil czaty 130 oraz monitorki również czat?
                          Czy w ich cenie można kupić / złożyć coś ciekawszego?

Skomentuj

Trudno powiedziec ile, ale midwoofery to prawie najwyzsza polka jaka robil Tonsil. Jedna sztuka takiego midwoofera to okolo 140zl za nowy. Musisz sam sobie obliczyc ile mozesz za to dac.

Skomentuj

Ciężka decyzja, tym bardziej, że nie jestem jeszcze tak biegły w tych sprawach - nie wiem po ile "schodziły" te kolumienki.
                              Jakieś propozycje ile mogą być warte obecnie na rynku, tak by nie przepłacić i ewentualnie przy odsprzedaży, gdybym nie był zadowolony - dużo nie stracić?
                              Czy istnieją jakieś alternatywy w podobnym budżecie czy jednak warto się zdecydować na czaty?
                              Może coś warto złożyć w tej cenie? Jedyne DIY jakie mi przychodzi do głowy to STX FGX i ta nowa kopułka - zwrotka Lusztiego, ale przeczucie podpowiada, że czaty mogą się lepiej sprawować.

Skomentuj

Zamieszczone przez morozaw Zobacz posta
                                ale przeczucie podpowiada, że czaty mogą się lepiej sprawować.
                                Moje przeczucie mówi zupełnie coś innego.

Skomentuj

Czat to tylko dobry woofer i ladna obudowa. Zeby to zagralo na poziomie to musisz wymienic wysokotonowke na 3 klasy lepsza

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Z tą ładną obudową też bym nie przesadzał zalatuje plastikowymi miniwiezami :P

Skomentuj

marcinsywala.pl
                                      Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

waloos, zaraz staniesz się mistrzem offtopicu normalnie...

Skomentuj

Za niedługo z lodówki mi wyskoczy...
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X