Za wiorowke z cieciem w castoramie na podlogowki zaplacilem ok 80zl. Z tym ze ja bralem jeszcze bralem hdf
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
A to co się dzieję u mnie: (Radziemice, Błogocice, Smoniowice, Przemęczanki, Racławice, Proszowice) - o godzinie 2:45 fala kulminacyjna była u mnie pod domem, brakło 1 schodu, czyli 30cm żebym miał wodę w domu i warsztat zalany... Obecnie 1h temu włączyli prąd, i trwa kolejna burza z opadami, i sądzę że będzie powtórka z rozrywki, gdyż woda na rzece się podnosi... Na Polsat News na okrągło lecą transmisje od nas..
Last edited by LightSound; 11.06.2013, 14:30.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LightSound Zobacz postaA to co się dzieję u mnie: (Radziemice, Błogocice, Smoniowice, Przemęczanki, Racławice, Proszowice) - o godzinie 2:45 fala kulminacyjna była u mnie pod domem, brakło 1 schodu, czyli 30cm żebym miał wodę w domu i warsztat zalany... Obecnie 1h temu włączyli prąd, i trwa kolejna burza z opadami, i sądzę że będzie powtórka z rozrywki, gdyż woda na rzece się podnosi... Na Polsat News na okrągło lecą transmisje od nas..
pozdrawiam
asa
P.S.Załączone plikiLast edited by asa; 11.06.2013, 19:42.
Skomentuj
-
Ciężka decyzja, tym bardziej, że nie jestem jeszcze tak biegły w tych sprawach - nie wiem po ile "schodziły" te kolumienki.
Jakieś propozycje ile mogą być warte obecnie na rynku, tak by nie przepłacić i ewentualnie przy odsprzedaży, gdybym nie był zadowolony - dużo nie stracić?
Czy istnieją jakieś alternatywy w podobnym budżecie czy jednak warto się zdecydować na czaty?
Może coś warto złożyć w tej cenie? Jedyne DIY jakie mi przychodzi do głowy to STX FGX i ta nowa kopułka - zwrotka Lusztiego, ale przeczucie podpowiada, że czaty mogą się lepiej sprawować.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez morozaw Zobacz postaale przeczucie podpowiada, że czaty mogą się lepiej sprawować.
Skomentuj
Skomentuj