Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ale jajca :P wbilem w szukajke allegro nazwe wzmacniacza patrze jest!, wciskam na link aukcji pach aukcja zakończona, akurat w tej sekundzie...
    http://allegro.pl/wieza-technics-su-...524484262.html

Skomentuj

Masakra. Właśnie chcialem poprawić obciążenie na fornirze i zostawić je na noc i katabum... posypał się jeden krązek 10kg na biały gres w kuchni.... Na szczęście i tak miałem w planach wymienić podłogę za jakiś czas. Nigdy więcej biała.

ir0nhide, a może byś chciał takie: http://www.dba.dk/stereoanlaeg-techn...id-1002540397/ http://www.dba.dk/stereoanlaeg-techn...id-1003143243/

Skomentuj

250zł ?

Skomentuj

285 ( plus przesyłka) i 350zł.

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
            285 ( plus przesyłka) i 350zł.
            Dobrze rozumiem to co napisałeś 500 koron + koszty przesyłki + 350zł ?
            Czy te 350zł to jest 500 kr. z przesyłką ?

Skomentuj

500dkk + ok 100dkk ( za przesyłkę jak się zgodzi na mój adres)/ czyli 290zł +60zł (przesyłka)/ razem 350 zł i ja potem mógłbym wysłać - to jest cena z pierwszego linka

Skomentuj

no to dobra cena , szkoda ze oni nie robią opisów po ang :) ja szwedzkiego nie znam ;p

Skomentuj

:lol: to jest po duńsku :flapper:

Skomentuj

Hehe...
                    Co za różnica
                    I tak dalej jest nie zrozumiałe
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

fakt..domena ...dk

Skomentuj

:lol:

Skomentuj

ale denona 350SE nie mają :(

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                            Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to wrzuć tu rys. rzutu z góry jak to wygląda
                            Jak wrócę z pracy to postaram się coś skrobnąć lecz przy tym burdelu związanym z remontem może to być utrudnione:)
                            Jeśli chodzi o suba to mam na głośniku SW.STX.10.2.500.8.F.A.FC.X plus wzmak Irka 150W 8om i powiem szczerze że jest potęga ale tutaj chodzi mi o bas z tych mały scxów :)

---------- Post dodany o 20:38 ---------- Poprzedni post o 07:04 ----------

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                            Jeśli nie sprawi Ci to kłopotu to wrzuć tu rys. rzutu z góry jak to wygląda
                            Poniżej moje bazgroły:) Od lewej przed i po. Mistrzem painta to ja nie zostane

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                              mam miejsce w aucie dla mariana i dla Sunny jeśli zechcą
                              Masz za wysoko zawieszone auto dla Sunny'ego :P
                              Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                Nie na temat...

Masz za wysoko zawieszone auto dla Sunny'ego :P
                                Nie na temat...
                                Zamknę oczy przy wsiadaniu :P

Skomentuj

Nie na temat...
                                  Dość wysokie ale i tak za niskie na polskie realia :) albo inaczej - na bydgoskie realia - marian pewnie wie o czym pisze

ps. kiedyś zgubiłem interculer po drodze hehe na wybojach
                                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Nie na temat...
                                    Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
                                    albo inaczej - na bydgoskie realia - marian pewnie wie o czym pisze
                                    Nakielska jest już po remoncie :lol:

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Zamieszczone przez marian Zobacz posta

Nakielska jest już po remoncie :lol:
                                      kiedyś jeździłem do znajomego na nakielską

Skomentuj

W temacie budowanie na ekranie pojawiło się kilka wypowiedzi, że nie warto paczek skręcać na wkręty, bo się to zemści. Jak wiadomo między innymi trzeba to potem szpachlować.

Moje pytanie: Co nie tak jest ze szpachlowaniem dziurek, lub wyrównywaniem krzywo dociętych płyt? Po wykończeniu fornirem będzie on z czasem odchodził czy jak?

Niestety w castoramie tylko raz dobrze mi docięto płyty więc zawsze trzeba się pobawić frezarką i szpachlą :/
                                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Są to inne materiały, o innych właściwościach - mogą inaczej pracować, nasiąkać wilgocią, kurczyć się i rozprężać. Ślady tej ich "innej pracy" mogą z czasem pojawiać się na fornirze lub powłoce malarskiej - np wgłębienia lub wypukłości w miejscach, gdzie otwór pod wkręt był wypełniony szpachlą . Tyczy się to nie tylko styku płyta/szpachla, ale również styku bocznej powierzchni płyty, z odciętą krawędzią płyty. Wynika to z tego, że płyta jest materiałem anizotropowym, czyli "pracuje" różnie w różnych kierunkach. Dlatego właśnie najlepszym i najbezpieczniejszym rozwiązaniem jest klejenie obudowy z formatek dociętych na 45 st, lub oklejanie gotowej obudowy cienką płytą (np cienki HDF) i dopiero na to fornir/malowanie.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X