Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
    Pisać do STX'a czy próbować naprostować?
    Nie prostuj. Wyślij zdjęcia i reklamuj.

Skomentuj

Tak właśnie zrobię.
      Ciekawe czy przyjmą mi reklamacje :/ Jeśli tak to chyba będę naciągnięty na dodatkowe koszta - wysyłka do stx'a, mam racje?
      Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Pisz do nich i za dużo nie myśl :)

Skomentuj

Napisane :) Dziwi mnie też fakt że kosze są porysowane, jakby były trzymane w imadle, ale to mi nie przeszkadza bo głośnik gra :) Zobaczymy co odpiszą w sprawie tego uszkodzonego.

Pytanie do użytkowników FGX'a: zawieszenie w nowych głośnikach jest takie "miękkie"? Pierwszy raz się z takim spotykam.
          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Łooo matko, tą twoją paczką chyba w piłkę grali. Dlatego ja jakoś nie mam zaufania do kurierów

Skomentuj

Powiem Ci że często wysyłam kurieremi i PP ale zawsze mam odpowiednio zabezpieczony towar. Ostatnio jak wysyłałem tel. PP był tak zapakowany że spokojnie mogłem nim rzucać :P
              Niestety ta paczka nie była zbyt dobrze zabezpieczona :/

Skomentuj

Pudełka do FGXów to jakieś nie porozumienie. Cienka tekturka, głośnik włożony na ukos. Nie dziwne, że głośniki się uszkadzają.
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

ja otrzymalem dzisiaj kopulki stx'a te zapakowane byly ponadprzecietnie! naprawde b.dobrze nawet deseczki z hdf'u byly. tymbardziej bardzo brzydko wyglada fakt ze jedna z nich ma leciutkie wgniecenie. totalnie wykluczam uszkodzenie w transporcie.. taka kopulka zaostala zapakowana i wyslana do mnie. po tym i tym co wyzej napisane juz wiem ze raczej juz nic wiecej nie kupie z tej firmy :\ a szkoda...

Skomentuj

Nic nie naprawiaj
                    Napisz emajla i odeslij

Dostaniesz nowe

Ale żenada :/
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ale wałek :)
                      http://www.hifiwigwam.com/showthread...-obscene-money
                      Ceny rezystorów w loudspeakershop
                      http://www.loudspeakershop.eu/duelun...c-196_309.html
                      Pierwszy lepszy sklep z brzegu
                      http://architekci-sklep.pl/product_i...ducts_id=40340
                      Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                      Grado SR125i

Skomentuj

Nie wiedzieliście tego ?
                        Tak samo jest z kondami czy tymi nowymi rezystorami path audio co akkus sprzedaje za chorą kasę.

Skomentuj

Rezy ok
                          A co nie tak z kondami?
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Kupują najtańsze MKP pakują w ładny kubek, przybijają metkę i już masz hi-endowy kond :)

---------- Post dodany o 20:57 ---------- Poprzedni post o 20:55 ----------

PS.
                            Te grafitowe rezystory do niczego się nie nadają więc nich nikomu nie przychodzi do głowy żeby robić sobie z ołówka :P

Skomentuj

No co ty Raven nie czytałe?
                              Przecież tu jest wszystko ładnie napisane :)
                              Nawet twój ulubieniec sie tu udzielał :)

http://www.highfidelity.pl/@main-360&lang=
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                Pudełka do FGXów to jakieś nie porozumienie. Cienka tekturka, głośnik włożony na ukos. Nie dziwne, że głośniki się uszkadzają.
                                wiekszosc glosnikow tak pakuja
                                jedynie drozsze wysokotonowe, awxy i samochodowe sa pakowanie poprawnie

Skomentuj

Jeszcze chwile i bedą je wrzucać do plastykowej koperty
                                  A moze dojdą całe

To i tak pewnie taniej niż zrobic opakowanie
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                                    grafitowe rezystory do niczego się nie nadają
                                    Rozumiem, że próbowałeś takiego Duelunda grafitowego i się nie sprawdził lub wykonałeś samoróbkę ze sztyfta grafitowego i nie działało. A konkretnie w czym zawiódł?

Skomentuj

Pewnie nie grał
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Melduję, że złe wraca:
                                        Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

---------- Post dodany o 02:08 ---------- Poprzedni post o 02:02 ----------

I zeżarło mi wpis.
                                        A pisałem, że niekoniecznie nie grało, bo robiłem sobie takie z nudów i u mnie grały normalnie, bez cudów ale i bez zarzutów. Chciałbym dowiedzieć się, jakiego testu nie przeszedł taki grafitowiec u kolegi Ravena.

ZŁE wróciło i trzyma:
                                        Połączenie zostało zresetowane
                                        Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas wczytywania strony.
                                        Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
                                        Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
                                        Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Skomentuj

A u mnie jak narazie ok :)
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X