Ja mogę inni nie mogą ? Kto tu ma problemy ? (ty też jako zielony na forum jesteś reprezentantem... czy nie ? :blink:)
marian ogarnij się. Dziennikasz też człowiek - "zwykły kowalski "
A gość od mebli jest technologiem drewna i też miał o połączeniach, śrubach, wketach itd. w szkole.
Uraczysz wiec nas swoją wiedzą o wkrętach w drewnie ?
Można np. też pędzić bydło?
Co robił ? Pędził (wprowadzał ciało w ruch)
Czym ? Samochodem
Jak? z wysoką prędkościa (nie z niską lub umiarkowaną np. )
Trochę dustansu gościu od mechaniki
Najlepiej wytyka się czyjeś błedy, nie patrząć na swoje ?
Gwoli ścisłości a to akurat nie był błąd tego dziennikarza.
Jak się więc okazuje to nie wszsycy to wiemy. (przynajmniej mnie odhacz)
marian rozumiem że Ci sie nudzi aktualnie i spedzasz ten czas na forum tym, ale troche dystansu, wyjdz na świerze powierze czy co. Na świecie są większe problemy jak ten. Tragednia w Filipinach, wojny, głód, ludzie umierają; ale "Ciebie to akurat nie musi obchodzić" jak napisałeś to już wiemy. Bardziej natomiast intryguje Ci pomyłka (twoim zdaniem) słowna stylistyczna dziennikarza...
Gościu od TT kłóci się z gościem od Mech. o takie niuanse... - świat zwariował :razz: zamykam forum i ide; na browara ?
marian ogarnij się. Dziennikasz też człowiek - "zwykły kowalski "
A gość od mebli jest technologiem drewna i też miał o połączeniach, śrubach, wketach itd. w szkole.
Uraczysz wiec nas swoją wiedzą o wkrętach w drewnie ?
Można np. też pędzić bydło?
Co robił ? Pędził (wprowadzał ciało w ruch)
Czym ? Samochodem
Jak? z wysoką prędkościa (nie z niską lub umiarkowaną np. )
Trochę dustansu gościu od mechaniki

Najlepiej wytyka się czyjeś błedy, nie patrząć na swoje ?
Gwoli ścisłości a to akurat nie był błąd tego dziennikarza.
Zamieszczone przez marian
Zobacz posta
marian rozumiem że Ci sie nudzi aktualnie i spedzasz ten czas na forum tym, ale troche dystansu, wyjdz na świerze powierze czy co. Na świecie są większe problemy jak ten. Tragednia w Filipinach, wojny, głód, ludzie umierają; ale "Ciebie to akurat nie musi obchodzić" jak napisałeś to już wiemy. Bardziej natomiast intryguje Ci pomyłka (twoim zdaniem) słowna stylistyczna dziennikarza...
Gościu od TT kłóci się z gościem od Mech. o takie niuanse... - świat zwariował :razz: zamykam forum i ide; na browara ?
Skomentuj