Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    Niestety, zdarza się tak że niektóre osoby wykruszają się po 100% potwierdzeniu że jadą
    ja niestety nie wyzdrowialem na czas :( jeszcze dlugi czas w lozku lezalem)

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
      ja moge sie podjac rezerwacji hotelu
      Dla mnie spoko, ale prześledź wcześniejsze dwa tematy o AudioShow, żebyś wiedział na co się piszesz.

http://www.grapheine.com/bombaytv/gr...42cb0d823.html

Paweł, to taki żarcik, nie bierz tego do siebie

Skomentuj

Marian. Krótka piłka. Listę należy potraktować umownie, aby mniej więcej było wiadomo ilu jest chętnych. Wpłata na konto powiedzmy na dwa tygodnie przed terminem zabukowania miejsc w hotelu. Przelew załatwia wszytko. Po ustalonym terminie masz dokładna listę które osoby opłaciły i tym osobom rezerwujesz miejscówki. Jak ktoś: namyślił się/zagapił/zapomniał, sam sobie organizuje nocleg. Przy jasnych warunkach nikt do nikogo pretensji nie może mieć. Owszem, zdarzają sie róże sytuacje losowe. Ale to wtedy sam zainteresowany myśli o ewentualnym zbyciu miejscówki. Tak jak z biletem na koncert itp. Organizator nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów. Ewentualnie od "Turka" nie wychodzi o własnych siłach.

Skomentuj

mam slota w pokoju jakby ktos chcial (pokoj na dwie osoby), jade z oswiecimia w piatek, powrot w niedzele tak wiec moge kogos za free zgarnac - jedynie oplata za pokoj - detale na pw dla zainteresowanych

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
            Marian. Krótka piłka. Listę należy potraktować umownie, aby mniej więcej było wiadomo ilu jest chętnych. Wpłata na konto powiedzmy na dwa tygodnie przed terminem zabukowania miejsc w hotelu. Przelew załatwia wszytko. Po ustalonym terminie masz dokładna listę które osoby opłaciły i tym osobom rezerwujesz miejscówki.
            No ja wszystko rozumiem, tyle że wcześniej chciałem (i nie tylko ja) załatwić największy pokój jaki się da, i za takim się rozglądałem.
            Zarezerwowałem go już wcześniej (cały pokój) aby później nie było problemu z jego dostępnością.
            Wyszło jak wyszło, po wykruszeniu się kilku osób (braku wpłat) ten pokój był nadal zarezerwowany (inne już były niedostępne, więc ten musiał zostać).
            Szukanie innego hostelu nie miało sensu, bo termin gonił... więc musiałem pokryć koszta osób których nie było.

Oczywiście, można zrobić listę i od razu prosić o wpłaty.
            Wtedy trzeba będzie prosić o parę złotych więcej niż 45-50zł, np. 60zł, bo nie wiadomo ile będzie ludzi i jaki pokój trzeba będzie rezerwować... jak coś zostanie to na AS organizator odda każdemu i heja.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              Paweł, to taki żarcik, nie bierz tego do siebie
              tylko ze to nie byl kaszelek - przeciez sie polamalem i nie wiedzialem ze to juz sie nie wyleczy...
              w tym roku sam sie przekonasz ze jestem jak dziadek - musze czesto siadac bo nie wystoje :/

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                tylko ze to nie byl kaszelek
                Wiem wiem, ale taki filmik akurat mi się napatoczył :)

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                w tym roku sam sie przekonasz ze jestem jak dziadek - musze czesto siadac bo nie wystoje :/
                To dobrze że w pokojach na AS są krzesła.

Skomentuj

Pawle, jak coś - służę ramieniem. Damy radę.

Skomentuj

Nie na temat...
                    i na odpowiednim poziomie
                    rok temu nie moglem chodzic o kulach bo nie bylo tak dlugich... za kule sluzyla mi dziewczyna (cale szczescie ze ma te 1,8m )

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                      Pawle, jak coś - służę ramieniem
                      Jak mu ręka ścierpnie to służę swoim, bo jest na wysokości jego łokcia

Skomentuj

krotka pilka do konca mca zapisy do 7mego wplaty. kto nie wplacil out z listy i bookowanie dla tych co zostali. podalem namiar na hostel w genialnej lokalizacji za 107pln/2os pokoj lub wieloosobowe za 42. kwestia ustalenia jak sie juz lista zamknie

Skomentuj

krotka pilka do konca mca zapisy do 7mego wplaty. kto nie wplacil out z listy i bookowanie dla tych co zostali.
                          To popieram.
                          Ale...

podalem namiar na hostel w genialnej lokalizacji za 107pln/2os pokoj lub wieloosobowe za 42
                          Widzę że tam mają największy pokój tylko 6 osobowy... trochę lipa patrząc na zdjęcia, nie ma gdzie sprzętu rozłożyć, a za każdym razem coś u nas w pokoju grało (2011r pokój 12os. 2012r pokój 10os.)

Skomentuj

to bedzie sie szukac czegos innego :) tego jest mnóstwo. wstepnie ustalic zakres ceny do 60pln/os. lista do konca miesiaca i ile os sie zglosi taki pokoj sie znajdzie w centrum

Skomentuj

1. przemo-lukas
                              2.
                              3.
                              4.

Mi pasował hostel z 2011roku. Gdybym nie dostał po uszach, to napisałbym, ze było ....
                              A nie. Nie dam powodu do banana.

Skomentuj

1. przemo-lukas
                                2. morozaw (chętnie bym się z kimś zabrał z Zawiercia/Katowic/Częstochowy/okolic - śląskie)
                                3.
                                4.

Skomentuj

1. przemo-lukas
                                  2. morozaw (chętnie bym się z kimś zabrał z Zawiercia/Katowic/Częstochowy/okolic - śląskie)
                                  3. konradzik88
                                  4.

Skomentuj

1. przemo-lukas
                                    3. konradzik88
                                    4. gokar83 (mam miejsce w aucie dla mariana i dla Sunny jeśli zechcą)
                                    5.
                                    <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Jedyne audiofilskie przysłowie powinno brzmieć, że słuchanie czegokolwiek na audioshow, to strata czasu i pieniędzy. Te dwie dychy za wejściówkę lepiej jest od razu obrócić na jakieś audiofilskie piwko.

Skomentuj

zaraz dam ci podpis "forumowy hejter"!
                                        wszedzie gdzie sie nie pojawi to jest NA NIE

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Paweł prawie wszędzie
                                          Tonsil jest na tak
                                          Last edited by marian; 12.09.2013, 08:34.
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...