Zamieszczone przez marian
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2013
Collapse
X
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postaja moge sie podjac rezerwacji hotelu
http://www.grapheine.com/bombaytv/gr...42cb0d823.html
Paweł, to taki żarcik, nie bierz tego do siebie
Skomentuj
-
Marian. Krótka piłka. Listę należy potraktować umownie, aby mniej więcej było wiadomo ilu jest chętnych. Wpłata na konto powiedzmy na dwa tygodnie przed terminem zabukowania miejsc w hotelu. Przelew załatwia wszytko. Po ustalonym terminie masz dokładna listę które osoby opłaciły i tym osobom rezerwujesz miejscówki. Jak ktoś: namyślił się/zagapił/zapomniał, sam sobie organizuje nocleg. Przy jasnych warunkach nikt do nikogo pretensji nie może mieć. Owszem, zdarzają sie róże sytuacje losowe. Ale to wtedy sam zainteresowany myśli o ewentualnym zbyciu miejscówki. Tak jak z biletem na koncert itp.Organizator nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów. Ewentualnie od "Turka" nie wychodzi o własnych siłach.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaMarian. Krótka piłka. Listę należy potraktować umownie, aby mniej więcej było wiadomo ilu jest chętnych. Wpłata na konto powiedzmy na dwa tygodnie przed terminem zabukowania miejsc w hotelu. Przelew załatwia wszytko. Po ustalonym terminie masz dokładna listę które osoby opłaciły i tym osobom rezerwujesz miejscówki.
Zarezerwowałem go już wcześniej (cały pokój) aby później nie było problemu z jego dostępnością.
Wyszło jak wyszło, po wykruszeniu się kilku osób (braku wpłat) ten pokój był nadal zarezerwowany (inne już były niedostępne, więc ten musiał zostać).
Szukanie innego hostelu nie miało sensu, bo termin gonił... więc musiałem pokryć koszta osób których nie było.
Oczywiście, można zrobić listę i od razu prosić o wpłaty.
Wtedy trzeba będzie prosić o parę złotych więcej niż 45-50zł, np. 60zł, bo nie wiadomo ile będzie ludzi i jaki pokój trzeba będzie rezerwować... jak coś zostanie to na AS organizator odda każdemu i heja.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPaweł, to taki żarcik, nie bierz tego do siebie
w tym roku sam sie przekonasz ze jestem jak dziadek - musze czesto siadac bo nie wystoje :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postatylko ze to nie byl kaszelek
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaw tym roku sam sie przekonasz ze jestem jak dziadek - musze czesto siadac bo nie wystoje :/
Skomentuj
-
Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz postaPawle, jak coś - służę ramieniem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postakrotka pilka do konca mca zapisy do 7mego wplaty. kto nie wplacil out z listy i bookowanie dla tych co zostali.
Ale...
Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz postapodalem namiar na hostel w genialnej lokalizacji za 107pln/2os pokoj lub wieloosobowe za 42
Skomentuj
-
1. przemo-lukas
2. morozaw (chętnie bym się z kimś zabrał z Zawiercia/Katowic/Częstochowy/okolic - śląskie)
3. konradzik88
4. gokar83 (mam miejsce w aucie dla mariana i dla Sunny jeśli zechcą)
5.<iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Skomentuj
Skomentuj