No to raczej nie da rady tego zrobić w hostelu.
Wiesz jak jest (albo jak było), wieczorem nikt już tak bardzo sprzętem się nie zajmował :p ...pijoki :flapper:
Myślę że wystarczy.
Jeśli ktoś coś jeszcze chciał by przynieść to ok, byle było małe i nie rzucało się w oczy podczas wnoszenia do pokoju... jak mój sub rok temu
---------- Post dodany o 23:07 ---------- Poprzedni post o 23:05 ----------
A pamiętacie trzepanie przez policję pod hostelem?
Otwieramy bagażnik a tam sprzęt... i to pytanie, czy to nie bomby
Pamiętamy, pamiętamy
Choć w sumie obyło się bez "incydentu", to przyznam, że przez moment nawet zastanawiałem się: hmm, ciekawe jak zakończy się ta "przygoda"
A tak a propos - bardzo żałuję, że nie jadę w tym roku. Pozdrawiam wszystkich kolegów, których miałem okazję poznać rok temu - zwłaszcza ekipę bydgoską - wypijcie zdrówko w mojej intencji i bawcie się dobrze - ale bezpiecznie i nie "zaczepiajcie" panów policmajstrów :cool: Wrzucajcie zdjęcia na forum - także, a może nawet głównie te z after party.
A ja mam urodziny 10 i tylko raz na AS wylądowałem chociaż termin co roku wypada :) Wypijcie za mnie, a ja się odwdzięczę kiedy indziej w swoim hobby zmienionym :)
Mamy pokoje 328, 330 na trzecim piętrze. Na przeciwko będzie Pylon Audio.
Nie wiem jak tam w pokoju audiostereo z kolumnami, widzę tylko 3SM, jakieś 3way (chyba na daytonach) i w rezerwie jakieś 2way... ale w porównaniu z Pylon Audio może być fajna zabawa :)
Szkoda że My się nie organizujemy na takie przedsięwzięcie, jak by wystawić najlepsze kolumny jakie zostały zrobione przez ludzi z DIYaudio to by dopiero była konkurencja.
Marian a wiesz ile kosztuje wynajęcie takiego pokoju?
Z tego co wyczytałem, pokój 16mk który w tym roku zajmuje audiostereo kosztował w przybliżeniu 1100zł. Ten co mieli rok temu 1800zł (ze zniżką).
Większe pokoje są po kilka ptysi.
Cytat:
"Wyjątkowo szybko w tym roku zostały wynajęte wszystkie pomieszczenia na AS (już 20 sierpnia), podczas gdy zazwyczaj jeszcze w październiku było kilka wolnych. Czekałem na odpowiedź od Elberotha i okazało się,że udało się wynająć jeszcze część kolejnego piętra. Niestety, pokoje mają zaledwie 16m2...
Mam też złą wiadomość, niestety Site w tym roku nie pokryje kosztów pokoju. Musimy więc zebrać kasę sami, założę więc odpowiedni wątek w zakładkach stereo. Ponieważ pokoje są mniejsze, będą więc sporo tańsze~1100zł. Taki jak rok temu kosztowałby nas ze zniżką prawie 1800zł. Jeśli by się udało uzbierać odpowiednią kwotę (niewiele większą, jak za duży pokój), to moglibyśmy wynająć dwa pomieszczenia. Pozwoliłoby nam to na pokazanie większej ilości sprzętu, a także na rozłożenie tłumu gości na dwa pokoje. Sądzę, że na jeden pokój uzbieramy bez wysiłku, pytanie, czy damy radę na dwa? "
Jak widać udało się uzbierać na dwa pokoje, więc aż tak drogo nie jest.
Chciałem poruszyć ten temat w naszym dziale, ale w sumie to nic nie mam do pokazania (no jedynie teraz te monitory).
Nie mam pojęcia kim ten człowiek jest... może to i lepiej, podczas oceniania tej konstrukcji nie będę uprzedzony, i nie będzie takich rzeczy jak "to musi dobrze zagrać, bo to konstrukcja Misiomora".
Posłuchamy, ocenimy :)
Skomentuj