Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie znam się, więc może być

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      Nie znam się, więc może być
      I dobrze opinia bedzie bardziej obiektyna

Skomentuj

Panowie a zastanawialiście się Ci którzy przyjadą autem ofc! gdzie zostawić samochód? Z tego co pamiętam to koło Sobieskiego nie ma parkingu?
        DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Przy Sobieskim jest dużo miejsc parkingowych, ale przeważnie zajętych, trzeba troszkę pokrążyć aby znaleźć wolne miejsce.
          My zostawiamy samochód przy hostelu.

Skomentuj

może i jak bym zostawił... ale kawałek drogi ~5km ładny spacer!

---------- Post dodany o 12:16 ---------- Poprzedni post o 12:14 ----------

no poniosło mnie 3,5 km :)
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Jeszcze w gwoli ścisłości.
              Spotykamy się o 12 pod Sobieskim?
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                Spotykamy się o 12 pod Sobieskim?
                Nie pod, ale w środku:

Godzina 12.
                Nikt nie protestował więc niech tak zostanie.

Oczywiście znając życie spotkamy się wcześniej, przecież nie będziemy się omijać skoro ktoś kogoś rozpozna.
                Godzina 12-sta to takie spotkanie na wspólne zdjęcie, i na obmyślenie jakiegoś planu gdzie i o której się spotykamy na piwku (zapewne u turka, ale jak będzie dużo ludzi to chyba wszyscy tam nie wejdziemy... dlatego lepiej się wcześniej spotkać i pogadać).

Skomentuj

proponuje wymienic sie numerami tel na PW zebyscie sie pozniej nie szukali

Skomentuj

to jednak Ciebie Paweł nie bedzie? ;/

Skomentuj

Zabrac fiio e5 do tego strumieniowca ipada? Mam pozyczonego i sie zastanawiam czy mi sie chce po niego jechac... z drugiej strony jak pojade po wycieraczki to moge tez do znajomego. Pogoda jak widac dopisuje :-) przynajmniej w Bydzi.
                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                        to jednak Ciebie Paweł nie bedzie? ;/
                        zostala mi jedynie hardkorowa opcja z PKP + 2 doby bez snu
                        ale niestety od 2 dni leze w lozku - jakies przeziebienie mnie dopadlo :(

Skomentuj

Nie na temat...
                          Ale opcja. Wlasnie Ipod sprzedal sie na allegro. Co wiecej kupujacy jest z Warszawy takze podczas testu to bede moje ostatnie chwile z tym wdziecznym urzadzeniem

Skomentuj

Nie na temat...
                            spoko, bedzie tablet, telefon, fiio 5 i dezeer na pokladzie. Niczego nam nie zabraknie :-)
                            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Do mnie niestety nie doszły koszulki... Będę w kremowym swetrze.
                              marcinsywala.pl
                              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Do iPoda to sie teraz dac'a podlacza i wtedy mozna słuchać
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Panowie, zostawiam swój numer kontaktowy: 733-243-676

Widzimy się o 12-stej przy Belwederach na wspólne foto.

Skomentuj

Jakis nowy?

Specjalnie na te okazje
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Powiedzmy że, "dodatkowy" :)

---------- Post dodany o 20:20 ---------- Poprzedni post o 20:06 ----------

Sprzęt zapakowany, zbiórka jutro o 4 rano, wyjazd z bydzi koło 5-tej.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Widzimy się o 12-stej przy Belwederach na wspólne foto.
                                        Jakbyście z 15 min to zdążę na foto. :unsure:
                                        Pociąg z Krk będzie o 12:00 planowo w Wawie
                                        marcinsywala.pl

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                          Do mnie niestety nie doszły koszulki...
                                          jak potrzeba to sie ociagaja. jak nam sie nie spieszy to dostarczaja kolejnego dnia :???:

Skomentuj

Czaruję...
                                          X