Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tomek może byś wstawił grupową fotkę co ta blendyna robiła czy nie wyszło?
    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Marian to xaviany
      One zawsze grają dobrze
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Na forum nie wrzuce bo pewnie nie kazdy z tej fotki tego chce, juz robie paczke z fotkami ludzi z hostelu i grupowka, tak wiec jak ktos chce to pisac do mnie na PM.

Skomentuj

marian to xavian xn 250

Skomentuj

dobra, kto byl na grupowym zdjeciu? - pisac

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
              O proszę, a tutaj monitorki które dla mnie grały najlepiej na tegorocznym AS:
              marianie kupuj głośniki i ślij do mnie :biggrin:
              charka jest :
              http://www.audiostereo.ro/XN_250evo_rev-hifitest.html
              widok zwrotki też :
              http://www.mojeaudio.pl/images/stori..._xavian250.pdf

zrobi się klona 1:1 :)

Najciekawsze fotki :
              http://gameplay.pl/news.asp?ID=81310
              :biggrin:

Skomentuj

ta blondi robila nam grupowe foto

Skomentuj

Xaviany grały bardzo fajnie. Tanie pylony też nieźle. a o audio physics nikt się nei wypowiada:)? Mimo sporej ceny dla mnie ekstra:)
                  SS Iluminatory mi tam też coś nie odpowiadało (szczególnie jak puszczali Marilion). Szkoda, że nie wpadłem na forum przed audioshow to chętnie wypiłbym z wami Piwko:(
                  Niektóre kable od hydrantu budziłuy we mnei chęc popukania się w czoło,a le panowie czy ktos był na prezentacji ISOTECa, i jest mi w stanie powiedzieć co ten Pan poza swoim "uzdatniaczem prądu" podłączył pod ten sprzęt:)? Bo poza rozmyciem się nagle basu różnica szczególnie w przestrzeni była od razu słyszalna. Zaznaczę, że przed marketingowym angielskim bełkotem broniłęm się jak mogłem...

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                    marianie kupuj głośniki i ślij do mnie
                    Ja myślę, nad kopią XN250 od dłuższego czasu

15W/8531K00 + D2905/970000 / kpl 2050 zł za same przetworniki

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                      Ancient Audio - biorac pod uwage sama konstrukcje i tanie przetworniki gralo to naprawde ok. Taki dzwiek powinny miec topowe zestawy Logitecha. Oczywiscie cena Oslo wcale nie jest niska - jak to zapewnial konstruktor - ale totalnie zawyzona. Tak czy siak gralo ok.
                      Litosci!! O tej firmie w tym roku nie warto wogole wspominac! Firma lubi wynalazki i kaze sobie slono za nie placic. Ale To badziewie szkoda komentowac ja nawet nie usiadlem do "odsluchu" Jak mozna puszczac muzyke z telefonu komorkowego na takich pierdziawkach na powaznej wystawie sprzetu wysokiej klasy? moja kobita mimo ze sluchu nie ma stwierdzila ze cos trzeszczalo ale myslala ze tak ma byc :) Ale masz racje mozna ten sprzet porownywac z logitechem i podobnymi :)

---------- Post dodany o 13:22 ---------- Poprzedni post o 13:20 ----------

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                      dobra, kto byl na grupowym zdjeciu? - pisac
                      Ja sie dowiedzialem na miejscu od lukasza ze sie spoznilem na fote :) Ale mariana poznalem, bo swiecil koszulka diyaudio i identyfikatorem sluzbowym :)

---------- Post dodany o 13:26 ---------- Poprzedni post o 13:22 ----------

Zeta Zero - Chyba za duze pomieszczenie na te paczki. Kompletnie nie moj dzwiek, kupa halasu o nic. Do Wilsona to daleka droga.
                      Nie dziek sie liczy! Uwierzysz ze to polska firma? Zwykle poslkie firmy pojawiaja sie i znikaja a tu prosze, jakby to nie gralo ma gosc swoja wizje i to sie liczy, wielki szacun. Jeszcze tylko STRUSS jest znana od lat polska firma ale z samymi wzmacniaczami nie wiele moga zdzialac. Kiedys pokazywali sie w wielkich salach teraz scisneli w malym pokoiku. ESA widac ze juz dogorywa, jeden wlasciciel czyli zero nowosci, zyje z tego co mu kiedys ktos skonstruowal. A skad sie tam wzial Marton i czy pomogl czy wprost przeciwnie to juz musicie sami ocenic :)

---------- Post dodany o 13:29 ---------- Poprzedni post o 13:26 ----------

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                      zrobi się klona 1:1 :)
                      Ja wam tylko powiem ze takie klony sa jak kopie obrazow czyli nic nie warte Magia klona polaga tylko na tym ze widzac cos podobnego probujesz uslyszec dzwiek ktory slyszales przy odsluchu oryginalu. Wlozona robota w klona jest taka sama jak zaprojektowanie swojej wlasnej konstrukcji. A co jest wyzej oceniane, klon czy wlasna konstrukcja to juz chyba nie musze nikomu mowic.

Skomentuj

Zarzucicie tymi Wilsonami ? nie mogę ich odnaleźć :/

Skomentuj

Zamieszczone przez irek Zobacz posta
                          mariana poznalem, bo swiecil koszulka diyaudio i identyfikatorem sluzbowym
                          Jak się spotkaliśmy na foto, to aż chciałem ten identyfikator schować, bo jak to Przemo powiedział, mnie się nie da nie rozpoznać
                          Co kto podchodził i się ze mną witał, gdy wymawiałem "cześć jestem marian" to zazwyczaj odpowiedź padała: "poznaję" :lol:

Skomentuj

Litosci!! O tej firmie w tym roku nie warto wogole wspominac! Firma lubi wynalazki i kaze sobie slono za nie placic. Ale To badziewie szkoda komentowac ja nawet nie usiadlem do "odsluchu" Jak mozna puszczac muzyke z telefonu komorkowego na takich pierdziawkach na powaznej wystawie sprzetu wysokiej klasy? moja kobita mimo ze sluchu nie ma stwierdzila ze cos trzeszczalo ale myslala ze tak ma byc Ale masz racje mozna ten sprzet porownywac z logitechem i podobnymi
                            Dlugo tam siedzialem i moja opinia dotyczy tylko systemu z subwooferem. Solo przy biurku z komorki gralo badziewnie, pelni sie zgadzam. Pozniej podlaczyl z lapa z glosnikami na podstawkach plus sub i gralo juz naprawde ok. Cena dalej smieszna i chyba szuka totalnych naiwniakow, ale dzwiek byl duzo lepszy od topowych Logitechow ( ktore slyszalem nie raz ) mimo przeciez tanich i prostych przetwornikow.

Nie dziek sie liczy! Uwierzysz ze to polska firma? Zwykle poslkie firmy pojawiaja sie i znikaja a tu prosze, jakby to nie gralo ma gosc swoja wizje i to sie liczy, wielki szacun.
                            Zgadzam sie, gosc to dobry biznesmen i jednak sporo ludzi bylo zachwyconych tym dzwiekiem. Z reszta on jest znana osoba w branzy studyjnej, ma doswiadczenie, wizje.

ESA widac ze juz dogorywa, jeden wlasciciel czyli zero nowosci
                            Jak sie chce 25 tys za podlogowki na iluminatorach, ktore po prostu graly bardzo slabo, to nic dziwnego. Ludziom to sie juz przejadlo. Ogolnie ceny mocno porypane, ciekaw jestem kiedy ta branza stanie nad przepascia. Nie bylo jakis mega tlumow, a polacy ponoc coraz bogatsi?

Skomentuj

Ja wam tylko powiem ze takie klony sa jak kopie obrazow czyli nic nie warte
                              zgadza się ale SS 9700 się nie bawiłem a chciałbym
                              A kolona to przy okazji się strzeli

---------- Post dodany o 13:52 ---------- Poprzedni post o 13:48 ----------

zachwyconych tym dzwiekiem.
                              ja w zeszłym roku nie .
                              Obok był Pancin ze swoimi oklepanymi iluminatorami i wysłał ich kosmiczną technologię tam gdzie jej miejsce .
                              Na księżyc
                              Nie mówiąc , że te zety są tak okropne ... :???:

Skomentuj

Przypomnialo mi sie jeszcze pare dzwiekow.

Biale podlogowki Amphion - gralo plasko, basu prawie zero, tluklo sie jak z jakis starych Altonow.

W Akkusie graly podlogowki na dwoch basach Ushera, a mimo to tego basu bylo tak sobie, za to wysokie tony robily wrazenie, tylko troche ich za wiele. Jasna prezentacja lecz chuda na srednicy. Niestety takie brzmienie to bolaczka wiekszosci slupkowych kolumienek.
                                W sobieskim staly takie wielkie kanciaste "pralki", fornirowane i glosnik to jakis coax ( duza okragla maskownica ). Tutaj od razu bylo slychac srednie tony o solidny osadzeniu, gralo przyjemnie, z niezlym rozmachem, lecz jak na wielkosci kolumn to basik dosc skromnie. Ogolnie ok.

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                                  Zarzucicie tymi Wilsonami

A tutaj pokój 531 :)

W tym roku hostessy dopisały, i te dwie na mój gust były najładniejsze... zresztą nie tylko dla mnie :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                    W tym roku hostessy dopisały, i te dwie na mój gust były najładniejsze... zresztą nie tylko dla mnie
                                    mi bardziej wpadły w oko chyba z 7 zdjecia! ale co kto lubi
                                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                                      mi bardziej wpadły w oko chyba z 7 zdjecia!
                                      Też była spoko.
                                      Były jeszcze dwie takie blondynki ubrane na biało, ale na tych zdjęciach ich nie ma.
                                      I miss Marantz

Skomentuj

Czyli jednak były jakieś kobiety... całe szczęście bo już miałem obawy

Skomentuj

Nie wiem czy to te, ale takie kolumny na Illuminatorach z białą maskownicą (może w innym pokoju, i nie koniecznie musiały być ES-y)...
                                          ...zmasakrowały totalnie Enter Sandman Metaliki, takiego jazgotu jeszcze nie słyszałem.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X