Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez arwas Zobacz posta
    Chce się Wam snuć po tych dusznych śmierdzących zapoconymi maruderami pokojach żeby posłuchać audiofilskiego anemicznego plumkania przebijającego się przez klubowy gwar i jeszcze zapłacić za wejście?
    Podobnę atmosferę można mieć w pubie a i te dwie dyszki użyć na coś do wypicia.
    Z całym szacunkiem dla Twojej osoby: ale po co ta wypowiedź? Dla mnie to zwykły trolling. Miej też na uwadze to, że niektórzy z nas byli już na AS i to również do nich tyczy się wypowiedź odnośnie "zapoconych maruderów"? Nie ładnie. Mi gdyby ktoś powiedział to w twarz, to mocno zastanowiłbym się nad reakcją. Szczególnie w pubie po "czymś do wypicia".
    Last edited by marian; 30.10.2013, 22:16.

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
      Mi gdyby ktoś powiedział to w twarz, to mocno zastanowiłbym się nad reakcją. Szczególnie w pubie po "czymś do wypicia".
      A ja odniosłem wrażenie że z Ciebie nadzwyczaj spokojny gość:)Pozdrawiam serdecznie
      Last edited by marian; 30.10.2013, 22:16.

Skomentuj

Nie na temat...
        Do momentu aż sie nie zdenerwuje
        Na mnie sie juz obraził bo nawet nie dzwoni
        Last edited by marian; 30.10.2013, 22:15.
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          Na mnie sie juz obraził bo nawet nie dzwoni
          Ja też chyba podpadłem,miał mnie odwiedzić jak był w gdańsku.....
          Last edited by marian; 30.10.2013, 22:15.

Skomentuj

Nie na temat...
            Łukasz, Roman. Na AS sobie wszystko opijemy*.
            Przepraszam, miało być: odbijemy.
            Last edited by marian; 30.10.2013, 22:14.

Skomentuj

Macie jakas zbiorke na AS? Jakies miejsce, godzina?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz posta
                Tak z innej beczki. Spotykamy się w Sobieskim na dole o 12 w sobotę?
                Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                Taki jest plan.
                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Jak korea polnocna nie zrzuci atomu, lub jak jakas inna nieprzewidzina sila nie stanie na drodze, to sie zjawie ;]

Skomentuj

Nie wiem czy Rosjanie nic nie planują
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jak korea polnocna nie zrzuci atomu, lub jak jakas inna nieprzewidzina sila nie stanie na drodze, to sie nie zjawie :)
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Może i jo bd
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Bede jechal sam autem, to moge kogos zwinac z Wrocka czy okolic.

Skomentuj

Nie na temat...
                            Po co ta dyskusja? Kazdy widzi w tej imprezie cos dla siebie i jak ma ochote to jedzie.

Widze, ze koledze arwas AS nie pasuje. Ok. Mozesz nie jechac, ale po co na sile probujesz przekonac do swoich racji ludzi, ktorzy juz sie zdeklarowali. Watpie, zeby ktos zmienil zdanie.

Co do warunkow czy nabijania kieszeni... Stary... a jak wchodzisz do biedronki czy do pubu o ktorym byla mowa to nikomu kieszeni nie nabijasz? Litosci.

BTW. W Bydgoszczy mam dom, rodzine, prace. Kazdego dnia zmagam sie z zyciem. Mam dosc malo czasu na relaks. Jak jest okazja pojechac na weekend na wystawe/impreze w gronie ludzi o podobnym zainteresowaniu, przy okazji mozliwosc rzucic okiem i uchem na kilka "oslawionych" produktow to nie widze problemu by wydac te 20 czy nawet 50 zl i dac komus na mnie zarobic.
                            Last edited by marian; 30.10.2013, 22:10.
                            <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Do AudioShow coraz bliżej.
                              Pomimo tego, że producenci będą starać się zaprezentować swój sprzęt również od strony akustycznej, nie są w stanie walczyć z popularnością samej imprezy i natłokiem zwiedzających. No cóż, tak to już jest. Na wystawie broni - nie postrzelasz, na wystawie aut - nie poszalejesz nimi. Pomimo wielu niedogodności ciesze się, że będzie mi dane obejrzeć dużą ilość sprzętu w jednym miejscu. Nieraz dla mnie dość egzotycznego. Ciesze się też, że będę miał możliwość porozmawiać z ciekawymi ludźmi. I na koniec niezmiernie będzie mi przyjemnie spotkać się z Wami - "audiozboczeńcami" - zarówno na części oficjalnej wystawy, jak i po niej.
                              Serdecznie i bez wyjątków pozdrawiam wszystkich śledzących temat.
                              Przemysław Łukaszek.

Skomentuj

Ale oficjalnie :)
                                Chyba aż garnitur założe
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

eh, trzeba sie ogolic.... ;p

Skomentuj

Koledzy. Po prostu ciesze się, że AS coraz bliżej.
                                    Ciesze się, że znów się spotkamy (w zeszłym roku nie mogłem być).
                                    Sprecyzowałem dokładnie, po co tam jadę.
                                    No i jedna z ważniejszych spraw.
                                    Znów zobaczę ten szyderczy uśmieszek jednego z kolegów.

Skomentuj

Nie wiem czy Dolphin bedzie
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zalogowalem sie na bla bla car - jak na zlosc w tym terminie nikt jeszcze nie jedzie

Skomentuj

Nie na temat...
                                          zamówiłem dziś bluzę z logo, we wtorek mają mi wysłać więc będzie do obejrzenia

Skomentuj

Czaruję...
                                          X