Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2013
Collapse
X
-
Panowie, hostel prosił abym podał dane osobowe osób które będą się meldowały.
Prosił o imię, nazwisko, adres, pesel i numer dowodu.
Wiem że w poprzednich latach były z tym problemy, nie każdy chciał ujawniać takich danych jak np. numer DO... ale nie ja to wymyśliłem, więc proszę wybaczyć.
Zróbmy tak, podam im tylko imiona i nazwiska, aby w razie jak by mnie nie było w hostelu a ktoś chciał by zostawić w pokoju np. bagaż, mógł spokojnie to zrobić.
W momencie gdy przyjdzie do hostelu i powoła się na mnie, dokona sam dalszych czynności z danymi.
Skomentuj
-
Ja zabieram moje nowe monitorki na fountekach które właśnie robię.
Gokar83 zabiera wzmacniacz Denona z tego co pamiętam.
Ty Mariusz jeśli możesz to mógłbyś wziąć jeszcze raz lampkę.
Teraz zostaje kwestia napędu, ja mógłbym wziąć jeszcze raz swojego Soniacza CDP-XE220 ale jeśli ktoś coś by chciał pokazać to spoko.
Muzyka oczywiście na CD lub w przenośnych playerach na wyjście mini jack.
Skomentuj
-
Mialem wziac do lapa DACa + FLACi ale nie wiem hmm, DAC murwa pozyczylem i teraz dupa - chyba nie odzyskam na czas.
Z innej beczki, mysle czy by live streamu (no moze pseudo live ;p bo tylko w sobote bede) fotek nie zrobic, bede miec lapa w plecacku to moglbym soft napisac zeby rawy z mojego nikona odrazu konwertowal i uploadowal na serwer przez 3G, przynajmniej tych co nie ma na AS cos by widzieli jak lazimy.
Oczywiscie fotki prosto z body, tak wiec czesc moze byc do dupy bez obrobki, hmmmmmmmm.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaMialem wziac do lapa DACa + FLACi ale nie wiem hmm, DAC murwa pozyczylem i teraz dupa - chyba nie odzyskam na czas.
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postaZ innej beczki, mysle czy by live streamu (no moze pseudo live ;p bo tylko w sobote bede) fotek nie zrobic, bede miec lapa w plecacku to moglbym soft napisac zeby rawy z mojego nikona odrazu konwertowal i uploadowal na serwer przez 3G, przynajmniej tych co nie ma na AS cos by widzieli jak lazimy.
---------- Post dodany o 10:46 ---------- Poprzedni post o 10:45 ----------
Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz postana koniec dnia cos sie wrzuci.
Skomentuj
-
No w końcu zaktualizowali stronkę AudioShow.
http://www.audioshow.com.pl/Hksd,teg..._atrakcje.html
Audiostereo wystawia się w pokoju 608 w Sobieskim.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaAudiostereo wystawia się w pokoju 608 w Sobieskim.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj