Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Spytać grubego czy nie jedzie?
    burek?
    pytaj przy okazji

Skomentuj

1. marian
      2. przemo-lukas
      3. gokar83
      4. MariuszElektro + 1 osoba
      6. Pawel074 + 1 osoba
      8. tomekk_
      9. Bocian
      10.

Dziękuję wszystkim za przelewy.
      Mamy jeszcze jedno miejsce wolne, jeśli ktoś chętny proszę pisać na PW.

Skomentuj

Panowie, hostel prosił abym podał dane osobowe osób które będą się meldowały.
        Prosił o imię, nazwisko, adres, pesel i numer dowodu.
        Wiem że w poprzednich latach były z tym problemy, nie każdy chciał ujawniać takich danych jak np. numer DO... ale nie ja to wymyśliłem, więc proszę wybaczyć.

Zróbmy tak, podam im tylko imiona i nazwiska, aby w razie jak by mnie nie było w hostelu a ktoś chciał by zostawić w pokoju np. bagaż, mógł spokojnie to zrobić.
        W momencie gdy przyjdzie do hostelu i powoła się na mnie, dokona sam dalszych czynności z danymi.

Skomentuj

http://www.grapheine.com/bombaytv/ar...f68267a87.html

Skomentuj

czyli kolejne miejsce wolne?
            czy tylko to jedno?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
              czy tylko to jedno?
              Jedno

Skomentuj

Paweł musisz przemyśleć kwestie! I znaleźć środek transportu!
                DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Hej! Będzie coś grało u Nas w pokoju? Ktoś coś zabiera?

Skomentuj

Gorzała w kieliszkach.
                    http://www.youtube.com/watch?v=9ylV2YL8BDU

Skomentuj

Ja zabieram moje nowe monitorki na fountekach które właśnie robię.
                      Gokar83 zabiera wzmacniacz Denona z tego co pamiętam.
                      Ty Mariusz jeśli możesz to mógłbyś wziąć jeszcze raz lampkę.

Teraz zostaje kwestia napędu, ja mógłbym wziąć jeszcze raz swojego Soniacza CDP-XE220 ale jeśli ktoś coś by chciał pokazać to spoko.
                      Muzyka oczywiście na CD lub w przenośnych playerach na wyjście mini jack.

Skomentuj

Ja zabieram źródło :) telefon :))))
                        a tak na serio to Fiio e5 i telefon :)
                        <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Mialem wziac do lapa DACa + FLACi ale nie wiem hmm, DAC murwa pozyczylem i teraz dupa - chyba nie odzyskam na czas.

Z innej beczki, mysle czy by live streamu (no moze pseudo live ;p bo tylko w sobote bede) fotek nie zrobic, bede miec lapa w plecacku to moglbym soft napisac zeby rawy z mojego nikona odrazu konwertowal i uploadowal na serwer przez 3G, przynajmniej tych co nie ma na AS cos by widzieli jak lazimy.
                          Oczywiscie fotki prosto z body, tak wiec czesc moze byc do dupy bez obrobki, hmmmmmmmm.

Skomentuj

Kamerę sobie na głowie przyczep

Tylko uważaj jak idziesz do kibla bo moze poza as bedzie tez kabaret :)
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie mam go-pro ;-/
                              Z tym streamingiem to prawie OK pomysl, problemem to bateria

Tak wiec.... na koniec dnia cos sie wrzuci.

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                Mialem wziac do lapa DACa + FLACi ale nie wiem hmm, DAC murwa pozyczylem i teraz dupa - chyba nie odzyskam na czas.
                                Możesz chociaż lapka wziąć, tam mają bezpłatne Wi-Fi.

Z innej beczki, mysle czy by live streamu (no moze pseudo live ;p bo tylko w sobote bede) fotek nie zrobic, bede miec lapa w plecacku to moglbym soft napisac zeby rawy z mojego nikona odrazu konwertowal i uploadowal na serwer przez 3G, przynajmniej tych co nie ma na AS cos by widzieli jak lazimy.
                                No nie wiem czy będzie Ci się chciało łazić z plecakiem, w Sobieskim będzie gorąco :) (zimno jedynie na klatce schodowej jak ktoś okno otworzy)

---------- Post dodany o 10:46 ---------- Poprzedni post o 10:45 ----------

na koniec dnia cos sie wrzuci.
                                Dokładnie.

Skomentuj

Tak z innej beczki. Spotykamy się w Sobieskim na dole o 12 w sobotę?
                                  DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Taki jest plan.

Skomentuj

Ktos z Wrocka wybiera sie na AS?

Skomentuj

No w końcu zaktualizowali stronkę AudioShow.
                                        http://www.audioshow.com.pl/Hksd,teg..._atrakcje.html

Audiostereo wystawia się w pokoju 608 w Sobieskim.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                          Audiostereo wystawia się w pokoju 608 w Sobieskim.
                                          Lista wystawców jest z tamtego roku.
                                          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Czaruję...