Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja nie będę mógł być na AS i bardzo żałuję będę więc z wami duchem i swoimi produktami ... większość rzeczy sygnowana Rogoz-Audio przeszła przez moje ręce ( stolarka)
    np. taki ładny stoliczek będzie wystawiany na parterze u VOICE świetna konstrukcja trzy niezależne platformy antywibracyjne w jednej konstrukcji

że mnie tam nie bedzie :((((

Skomentuj

Szkoda, ze cie nie bedzie :(
      Wytłumaczył byś po co komu ta anty wibracje

Bo wibracje to jeszcze rozumiem
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
        podobno będzie stał patefon i jakieś lampuchy :) ja nie podzielam tego audiovoodo ... ale podobno aby nie przenosić żadnych wibracji na układy mechaniczne gramofonu i nie wzbudzać drgań w lampach ...

Skomentuj

Nie na temat...
          jezeli chodzi o gramofony to jak najbardziej takie zabiegi maja swoje uzasadnienie i maja sens. ale na co komu platforma antywibracyjna + nogi tlumione olejem do wzmacniacza w ktorym nie ma mechanicznych czesci?

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            jezeli chodzi o gramofony to jak najbardziej takie zabiegi maja swoje uzasadnienie i maja sens. ale na co komu platforma antywibracyjna + nogi tlumione olejem do wzmacniacza w ktorym nie ma mechanicznych czesci?
            Żeby elektrony choroby lokomocyjnej nie dostały !

Skomentuj

Nie na temat...
              Pamiętam monolog Pana Zagłoby o "oleum" ... coś tam było o głowie :PPP
              a ogólnie to spójrzcie tam okiem na moje wypociny i dajcie znać jak się wam podobało ... mówię o robocie bo do zastosowania to ja nie przykładam ręki :PPP . No cóż nasz zleceniodawca jest czynnym i biernym wyznawcą audiovoodoo . jak mu zapadałem Reduktor Szumu audiovoodoo r1 i 2 to się zagulgał trochę :PPP

Skomentuj

Panowie z Wawy, znajdę w tym mieście jakiś hostel/motel etc w cenie ~150zł za noc za 2 osoby?

Skomentuj

W naszej Emce masz pokój 2 osobowy z łazienką za 180zł, i pokój 3 osobowy bez łazienki za 165zł.
                  W hostelu Tamka masz pokój 2 osobowy z łazienką za 170zł, bez łazienki za 140zł.

Skomentuj

Marian podeślesz konkretne namiary?

Skomentuj

http://www.emkahostel.pl/kontakt

http://www.tamkahostel.pl/cennik.php

---------- Post dodany o 21:43 ---------- Poprzedni post o 21:33 ----------

Zielone mazowsze: http://hostel.zm.org.pl/index.php/pl/ceny

Chmielna 5: http://chmielna5.pl/kontakt/

Wszystko w granicach tych 150zł :)

Skomentuj

tutaj nie powinno byc problemu:http://www.hostelhenrix.pl/

Skomentuj

Ja będę służbowo na AS, i szkoda że niebędę mógł poznać Was wszystkich. Jak już będziecie w pokoju 510 to chociaż przybijcie piątkę koledze :)

Skomentuj

Łysemu?
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Łysemu i w okularach :)

Skomentuj

1. marian
                                2. przemo-lukas
                                3. gokar83
                                4. MariuszElektro + 1 osoba
                                6. Pawel074 + 1 osoba
                                8. tomekk_
                                9. Bocian
                                10.Wojtek

Mamy komplet.

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
                                  Ja będę służbowo na AS, i szkoda że niebędę mógł poznać Was wszystkich. Jak już będziecie w pokoju 510 to chociaż przybijcie piątkę koledze
                                  ;
                                  Och Karol namnożyłeś tych nicków:)
                                  Co ciekawego pokażecie? Będzie jakieś zaskoczenie?
                                  Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Tym razem białe wino :)
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z racji tego że w tym roku w lewej części Hotelu Sobieski nie będzie sal wystawowych (z tego co widać na stronce), moja propozycja jest taka aby spotkać się przy salach Belweder na parterze:

Godzina powiedzmy 12-sta?

Skomentuj

Czy ktoś może mi powiedzieć na jakich stoiskach będzie można posłuchać przetworników ScanSpeak, Seas, Vifa, Dayton, Morel, TangBang, Fountek i innych, które pojawiają się w projektach na tym forum? Bo z tego co widzę po liście wystawców to tylko Usher ma swoje stoisko.

Skomentuj

musisz sam patrzec czy rozpoznajesz glosniki

na bank 16hz studio, akkus, esa i pewnie kilka innych

Skomentuj

Czaruję...
                                          X