Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
    chyba to słowo klucz
    Tak, ale jest też taki wpis:

"niestety Site w tym roku nie pokryje kosztów pokoju. Musimy więc zebrać kasę sami, założę więc odpowiedni wątek w zakładkach stereo. Ponieważ pokoje są mniejsze, będą więc sporo tańsze~1100zł."

---------- Post dodany o 11:54 ---------- Poprzedni post o 11:54 ----------

Po prostu w tym roku trzeba się spytać, wtedy wszystko będzie wiadome.

Skomentuj

Site nie pokryje kosztów, ale Elberoth (organizator audio show) dał im sporą zniżkę na pokoje. On mocno udziela się na audiostereo, pewnie stąd taka dobra cena pokoju. Zresztą pokoje dla audiostereo organizuje jeden z moderatorów. Standardowe ceny pokoju zaczynają się od około 4 000 za najmniejsze, jak juz ktos wyżej napisał.

Skomentuj

jak czytalem AS to oni rezerwuja sobie pokoje w sobieskim... a my wciskamy sie w 10-osobwe pomieszczenia w hostelu!
        wiec pomyslcie jaka to roznica w budzecie...

a szkoda - takie DIY by pokazalo jakie to fajne hobby

---------- Post dodany o 11:15 ---------- Poprzedni post o 11:14 ----------

mnie nie bedzie - grypa mnie dopladla i nie wychodze z lozka :(

Skomentuj

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
          Site nie pokryje kosztów, ale Elberoth (organizator audio show) dał im sporą zniżkę na pokoje.
          Taka sytuacja.

Panowie z Wawy, jak wygląda z remontem tej 4 pasmówki (trasa Groty, czy jakoś tak...)?
          No i czy jakieś inne remonty lub pozamykane ulice są w okolicy dworca centralnego?

Ci którzy będą wcześniej w Wawie i nie chcą nosić ze sobą bagażu, mogą podjechać (podejść) pod nasz hostel Emka, który mieści się na ulicy Mikołaja Kopernika 3, i tam po wypowiedzeniu tajnego hasła, jakim jest: "Konstantynopolitańczykiewiczówianeczka", będą mogli zostawić bagaże... no chyba że ktoś będzie miał trudności z wypowiedzeniem tego hasła, to wtedy kolejne "Arcyminikleopotoczerepetekiewiczanka" powinno pomóc. A jeśli już naprawdę będą problemy z wymową, to wtedy wystarczy wypowiedzieć własne nazwisko (myślę że z tym nie będzie problemu), i powiedzieć że dziś będzie się tu nocować, i że jest się na liście którą osobiście przesłałem... zresztą wiadomo o co chodzi

Skomentuj

Dla tych co wybierają się na AS 2013 przygotowaliśmy, tak samo jak rok temu, darmowe jednodniowe wejściówki. Całe cztery sztuki :)

Aby je otrzymać proszę o e-mail na kontakt@akkus.com.pl. Warunkiem do otrzymania zaproszenia jest posiadanie u nas w sklepie Loudspeakershop aktywnego konta na którym w tym roku były dokonane jakiekolwiek zakupy :) Pierwsze cztery osoby które spełnią wymagania otrzymają wejściówki. W mailu proszę podać imię i nazwisko oraz adres e-mail przypisany do konta w sklepie.

Do zobaczenia na Audio Show. Wystawiamy się z nowymi kolumnami Akkus w pokoju 510 w hotelu Sobieski.

Pozdrawiamy ekipa Loudspeakershop.eu

Skomentuj

Dzięki serdeczne! Do zobaczenia na AS :P
              marcinsywala.pl
              Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Super :thumbup:

---------- Post dodany o 15:52 ---------- Poprzedni post o 15:48 ----------

Jeszcze szybkie pytanko aby nie było niedomówień jak poprzedniego razu, czy to jest bilet na dwa dni czy na jeden?

Skomentuj

Zostały jeszcze dwa zaproszenia.

Pozdrawiam Karol Rychert

Są to wejściówki na jeden dzień wystawy.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                    Taka sytuacja.

Panowie z Wawy, jak wygląda z remontem tej 4 pasmówki (trasa Groty, czy jakoś tak...)?
                    No i czy jakieś inne remonty lub pozamykane ulice są w okolicy dworca centralnego?

Ci którzy będą wcześniej w Wawie i nie chcą nosić ze sobą bagażu, mogą podjechać (podejść) pod nasz hostel Emka, który mieści się na ulicy Mikołaja Kopernika 3, i tam po wypowiedzeniu tajnego hasła, jakim jest: "Konstantynopolitańczykiewiczówianeczka", będą mogli zostawić bagaże... no chyba że ktoś będzie miał trudności z wypowiedzeniem tego hasła, to wtedy kolejne "Arcyminikleopotoczerepetekiewiczanka" powinno pomóc. A jeśli już naprawdę będą problemy z wymową, to wtedy wystarczy wypowiedzieć własne nazwisko (myślę że z tym nie będzie problemu), i powiedzieć że dziś będzie się tu nocować, i że jest się na liście którą osobiście przesłałem... zresztą wiadomo o co chodzi
                    A o ktorej zaczyna sie doba hotelowa? Ja z checia bym cos zostawil ;-)

Skomentuj

Doba hotelowa zaczyna się o 14-stej a kończy o 10:30.

Skomentuj

hmm, to jak od 14 to nie bedzie problemu z wczesniejszym wejsciem?

Skomentuj

Do pokoju nie wejdzie nikt, dopiero od 14-stej, ale bagaże można zostawić bo się pytałem.
                          Jak byłem w "Tamce" to tam mieli taki mały kantorek obok biura meldunkowego, i tam wszystkie bagaże leżały (tych ludzi który byli w takiej samej sytuacji jak my).
                          Jak jest w Emce tego nie wiem.

Skomentuj

oki mariano

Skomentuj

Przeoczylem końkurs :crying:

Nie ide! :angry:

Hehe... ale wiem jak wejść za darmo
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Napisz mi na PW

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                  Hehe... ale wiem jak wejść za darmo
                                  Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                  Napisz mi na PW
                                  Panowie, tak się nie robi :o

...choć z drugiej strony sam wszedłem na koncert Australian Pink Floyd za darmo :blushing:

Skomentuj

Powiedziałem, ze wiem nie, ze będę wchodził
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No ale Australian Pink Floyd to nie AS

tam tez bym rydzykował

Skomentuj

Panowie, któryś z Panów będzie miał jakiś super hiper odtwarzacz z wyjściem na małego jacka typu tablet, żeby pokazać jak to małe cudeńko może zagrać?
                                        Jeśli tak to niech wgra najbardziej znane utwory, Diana Krall, Chris Jones, Allan Taylor itp. żeby porównać z odtwarzaczem płyt, bom ciekaw.

Skomentuj

Ipod touch 4 moze byc?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X