Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    za tonsilem jest na TAK, ale za obecna dzialalnoscia tosnilo-podobna raczej na NIE

Skomentuj

Nie na temat...
      Zamieszczone przez arwas Zobacz posta
      Jedyne audiofilskie przysłowie powinno brzmieć, że słuchanie czegokolwiek na audioshow, to strata czasu i pieniędzy
      Jest to gadanie głupot Panie arwas, i każdy kto był na AS doskonale o tym wie.

Zamieszczone przez arwas Zobacz posta
      Te dwie dychy za wejściówkę lepiej jest od razu obrócić na jakieś audiofilskie piwko.
      No jak ktoś woli kupić parę piw albo flaszkę niż bilet na AudioShow to tylko pogratulować w wyborze hobby.

Skomentuj

Nie na temat...
        W sumie wiem o co koledze arwas chodzi. Ale nawet jeśli sam odsłuch nie miałby sensu, to i tak warto przynajmniej oko nacieszyć. Oczywiście starannie przygotowane pomieszczenie w domowym zaciszu niczego nie przebije.

Skomentuj

1. przemo-lukas
          2. morozaw (chętnie bym się z kimś zabrał z Zawiercia/Katowic/Częstochowy/okolic - śląskie)
          3. konradzik88
          4. gokar83
          5. marian
          6. Sunny

Jadę, więc przejmuję organizację.

Będę szukał jednego dużego pokoju, ale jeśli nie znajdę (oczywiście dużego pokoju w przystępnej cenie) to raczej nikt się nie obrazi jeśli rozbijemy to na 2 lub 3 pokoje (w zależności ile osób będzie chętnych i jakie pokoje będzie oferował Hostel którego namierzę)?
          Osobiście wolał bym jeden duży pokój, nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego

Proszę jeszcze osoby które znają dobre i tanie hostele w centrum Warszawy o wypisanie ich, żeby nie wtopić jak ja, Bocian, Maxi i Wojtek w 2008r.

Zamykam listę 20 października. Jeśli ktoś uważa że to za wcześnie to niech przedstawi argumenty.

---------- Post dodany o 11:46 ---------- Poprzedni post o 10:34 ----------

Zamieszczone przez konradzik88 Zobacz posta
          znam cos lepszego.
          107pln/2os scisle centrum przy jerozolimskich na wysokosci metra.

http://www.booking.com/hotel/pl/jump...6b2af8aa50a7X4

sa tez wieloosobowe ok 10pln taniej.
          Niestety w tym hostelu w dniu 9 listopada największy pokój który mają dostępny to 4 osobowy.
          W takim pokoju to ani posiedzieć większą ilością osób ani posłuchać muzyki (brak miejsca żeby rozstawić sprzęt).
          Oczywiście nikt nie musi przywozić sprzętu, ale może tym razem znów się ktoś czymś pochwali?
          Last edited by marian; 21.09.2013, 09:45.

Skomentuj

Może jakiś pub z muzuką live do posiedzenieto i miescowy by się załapał :)

Skomentuj

Nie wiem jak w tym roku ale w poprzednich siedzieliśmy u Turka... muzyki na żywo nie ma, ale jest piwko i jedzonko.

Skomentuj

A wieczorem słuchanie w hostelu.

Delfina liczę na Twoją pomoc.

Skomentuj

To ja chętnie dołącze jeśli jest taka możliwość.

Skomentuj

Pewnie że jest, zapraszamy do integracji :)
                    Standardowo będzie zbiórka w wyznaczonym miejscu o wyznaczonym czasie w Sobieskim, aby zrobić sobie grupowe zdjęcie i ogólnie się przywitać (i w ogóle poznać co niektórych) ale to już ustalimy później.

---------- Post dodany o 10:07 ---------- Poprzedni post o 00:32 ----------

Na dzień dzisiejszy hostel Camera odpada, już mają rezerwację na duże pokoje.
                    Ale mam zapytać jeszcze 10 października, ponieważ wtedy już będą wiedzieć na 100% czy osoby które zarezerwowały już wcześniej te pokoje nadal je chcą.
                    Jeśli zwolnił by się ten pokój 12 osobowy, to dogadałem się tak że był by do dyspozycji cały za 500zł (42zł na głowę jeśli będzie nas 12-stu, a jeśli będzie nas mniej to się to po prostu podzieli na osoby).

...ale szukam dalej.

Skomentuj

Tak jak w poprzednich latach, okazuje się że dobre (jakość i cena pokoju) kilkuosobowe pokoje są już zarezerwowane.
                      Proszę więc niezdecydowanych szybciej się ogarniać i pisać czy jadą czy nie, gdyż prawdopodobnie listę zamknę szybciej niż 20 października.

Na dzień dzisiejszy mamy do dyspozycji pokoje 6 i 8 osobowe, większe są już niedostępne (ogólnie jest ich po prostu mniej, większość hosteli ma pokoje max 6-8 osobowe).

Skomentuj

ja potwierdze w ciagu tyg jak dostane rozklad zjazdow

Skomentuj

Kolejna informacja:

Hostele nie chcą rezerwować nieodpłatnie pokoi tymczasowo (w hostelu CAMERA jest to możliwe, ale właśnie te pokoje są zarezerwowane przez kogoś innego).

Na dzień dzisiejszy mamy kilka wolnych pokoi 6 osobowych (w różnych miejscach), trzy 8 osobowe i jeden 10 osobowy (z tych tańszych hosteli będących w dobrej lokalizacji które namierzyłem).

---------- Post dodany 25.09.2013 o 11:17 ---------- Poprzedni post 24.09.2013 o 21:49 ----------

Z przyczyn technicznych zamykam listę 30 września.

Zobaczymy ile ludzi będzie, najwyżej weźmie się większy pokój o jedną osobę, jeśli ktoś się dopisze to będzie miał już załatwione...
                          ...a jeśli zostanie jedno puste miejsce, to albo się dogadam z właścicielem hostelu, albo się to rozdzieli na wszystkie osoby.

Skomentuj

Ile kosztują mniejsze pokoje, 2-4osobowe?

Skomentuj

Ja będę ale chyba jeden dzień nie będę się chyba wpisywał na listę do pokoju.
                              DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Panowie, znalazłem tani hostel który się nazywa EMKA.
                                Na dzień dzisiejszy są wolne pokoje 8 o 10 osobowe (z łazienką w pokoju).
                                Moim zdaniem jest na tyle tanio że można zamówić teraz nawet 10 osobowy (380zł), i nawet jak nas będzie 7 osób to na głowę wychodzi po 55zł.

Co Wy na to?
                                Ja bym na to przystał bo i tak będziemy tyle płacić za osobę, a czym szybciej złożę rezerwację tym lepiej.

http://www.emkahostel.pl/galeria

---------- Post dodany o 11:31 ---------- Poprzedni post o 11:30 ----------

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                Ile kosztują mniejsze pokoje, 2-4osobowe?
                                Najmniejsze mają 3 i 4 osobowe, w kwocie za cały pokój 165zł i 240zł.

---------- Post dodany o 11:34 ---------- Poprzedni post o 11:31 ----------

Ta Emka jest ciutek dalej niż Camera, ale aż tak źle nie jest.

---------- Post dodany o 12:56 ---------- Poprzedni post o 11:34 ----------

Zarezerwowałem pokój 10 osobowy w Emce.

Wszystkie osoby na liście proszone są o wpłaceniu zaliczki w wysokości 20zł na moje konto które podam na PW.

1. przemo-lukas
                                2. morozaw
                                3. konradzik88
                                4. gokar83
                                5. Sunny

---------- Post dodany o 22:15 ---------- Poprzedni post o 12:56 ----------

W sumie teraz się zastanawiam czy nie przedobrzyłem z wielkością tego pokoju, w sumie chętnych na dzień dzisiejszy jest tylko 6 osób.
                                Jak uważacie? może zostać czy zmienić na 8 osobowy? (340zł)

Skomentuj

Niech będzie 10 - będzie gdzie sprzęt rozstawić :PPP
                                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Panowie czy jest szansa spotkac sie jakos na miejscu? Nigdy nie bylem na AS co wiecej nie bylem nawet w wawie. Pytam ze wzgledu na moj wiek bo mam 19 lat i czy nikomu nie bedzie przeszkadzalo oprowadzanie gowniarza

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                                      Panowie czy jest szansa spotkac sie jakos na miejscu?
                                      Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                      Standardowo będzie zbiórka w wyznaczonym miejscu o wyznaczonym czasie w Sobieskim, aby zrobić sobie grupowe zdjęcie i ogólnie się przywitać (i w ogóle poznać co niektórych) ale to już ustalimy później.
                                      Obstawiam że umówimy się jak zwykle w Sobieskim na dole o 12-stej.

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Oby udało się zamówienie z koszulkami pchnąć
                                        marcinsywala.pl
                                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Nie na temat...
                                          Hermes, stara się sprała?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X