Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show 2013

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Celna pointa :) Ale na niedziele piwka by się przydały :P
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Pewnie tak :)

Czy w tym roku sobotę tez tak spedzasz czy będziemy sie ziomować?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Jeszcze nie wiem, się okaże :)
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Wpiszcie na liste mnie i mariana :-)
          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Zamieszczone przez gokar83 Zobacz posta
            ...i mariana
            Hehe :)

Znów mam być organizatorem?

Skomentuj

Raczej też będę, mogę kogoś zabrać :) ale tylko jedną osobę, tzn dwie jadą tylko na pięć osób bo gleba jest za duża i z tyłu się nie jeździ - marian wie o co chodzi

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                marian wie o co chodzi
                Oj wiem... biedne nadkola

Skomentuj

Jeszcze jest opcja, ze pojedziemy moim autem w trojke. Lepiej niz na 2 samochody.
                  <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Ktos z dolnego slaska sie wybiera?

Skomentuj

Będę

Delfina jak to miło isę składa

Skomentuj

Lklukasz zgryźliwcze, miałaby ominąć mnie przyjemność zobaczenia Twego szelmowskiego uśmieszku? Nigdy.
                        Zresztą umawiałem się już znacznie wcześniej z jednym gościem z Gdańska.

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        Hehe :)
                        Znów mam być organizatorem?
                        Mi organizacja przed dwoma laty pasowała. Tylko warto byłoby wcześniej kasiutkę zbierać. Moim zdaniem jest wpłata, jest rezerwacja. Tylko i wyłącznie w ten sposób. Po ustalonym terminie reszta niezdecydowanych nocleg organizuje na własną rękę.

Oj żałuję, że nie dane było mi się z Wami spotkać w zeszłym roku.

Skomentuj

No to będę też skoro Przemkowi obiecałem :) Tylko Łukasz musi się ogarnąć i zadzwonić do mnie.

Skomentuj

Dzwonilem to nie mogłeś gadać
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Bedzie dalo sie was jakos rozpoznac brzydale?

Skomentuj

Koszulki :P
                                marcinsywala.pl
                                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Oczywiście. Podkrążone oczy, jeden wysoki, jeden niski, jeden duży i wszyscy z ciążą spożywczą :P

Skomentuj

Dwa lata temu była dość liczna ekipa z Twoich stron.
                                    W poprzednich tematach z AS są również fotografie uczestników z podpisami.

http://diyaudio.pl/showthread.php/20...ght=audio+show
                                    http://diyaudio.pl/showthread.php/18...ght=audio+show

Skomentuj

Zamieszczone przez tomekk_ Zobacz posta
                                      Bedzie dalo sie was jakos rozpoznac brzydale?
                                      naogladaj sie moich filmow i mnie wypatruj ponad wiekszoscia
                                      ja jestem krotkowidz wiec rozpoznam tylko kilka osob

Skomentuj

Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
                                        Tylko warto byłoby wcześniej kasiutkę zbierać. Moim zdaniem jest wpłata, jest rezerwacja. Tylko i wyłącznie w ten sposób. Po ustalonym terminie reszta niezdecydowanych nocleg organizuje na własną rękę.
                                        Oczywiście, i tak robiłem poprzednimi razy, miesiąc przed już było wszystko ugadane.
                                        Niestety, zdarza się tak że niektóre osoby wykruszają się po 100% potwierdzeniu że jadą, i w momencie gdy muszą zapłacić nie chcą tego zrobić, bo nie jadą.
                                        Wszystko wtedy bierze w łeb, bo kasy nie ma na zapłacenie pokoju.
                                        Później trzeba kombinować, załatwiać inny, mniejszy pokój, co za tym idzie droższy... albo zrobić zrzutkę za jedną osobę której nie ma...
                                        ...rok temu miała być zrzutka za jedną osobę i z tego co pamiętam to tylko kilka osób mi oddało kasę (lub postawiło piwo)... ale kit z tym, o pare groszy nie będę się kłócił.

Ciężko się robi interesy z ludźmi którzy zmieniają zdanie i łamią dane słowo.
                                        Dlatego ja nie otworzę listy, nie piszę się teraz na organizatora, jak również nie napiszę nawet że jadę... bo nie wiem jeszcze czy pojadę.

Skomentuj

ja moge sie podjac rezerwacji hotelu jesli wszystkim pasuje

Skomentuj

Czaruję...
                                          X