Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Yoshi_80 wybacz ale nie widzę szans naszego kraju w walce z np niemcami , oni po prostu maja lepsze zaplecze i pieniążki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
      Chyba powiinniśmy sie juz przygotowywać, uszczelniać grance, budować silna armią
      Jakie granice ? przecież jestesmy w tej zajefajnej UNII....
      Armie i to jeszcze silną ? z czego, skoro nie ma już poboru do MONu....

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
      nie widzę szans naszego kraju w walce z np niemcami , oni po prostu maja lepsze zaplecze i pieniążki.
      no coś ty, historia mówi co innego, my mamy wygrywanie z nimi we krwi abstrahując od tego że nazywasz ich Niemcami choć to już nie byli by oni...

---------- Post dodany o 11:55 ---------- Poprzedni post o 11:43 ----------

http://bankier.tv/korwin-mikke-niemc...a-ue-6081.html

Skomentuj

I znowu na nas spadnie pogonic dziadostwo z Europy... Ciekawe czy Niemcy pozniej znowu nam tak podziekuja, jak w 1939 ubieglego wieku.

Skomentuj

....moze polski zatwardziały katolicyzm pozwoli uchronic te część europy przez najazdem muzułmanów... Polska Chrystusem narodów ? Obyśmy tylko wcześniej na dziady nie zeszli.
          Pozdrawiam
          P.S.
          Polećcie jakąś dobrą farbkę na ściany.

Skomentuj

Tu się nie ma do czynienia z intruzami czy najeźdźcami. To nie są też goście czy turyści: wjechali i osiedlili się tu na stałe, czyli na zawsze za całkowitą wiedzą i zgodą, wręcz zachętą. Nie ma najazdu, jest naiwnie ignorowany z początku postępujący stan kolonizacyjny. Europa łaskawa, syta i sprytna w otwarciu granic widziała korzyść i wdzięczne pokorne ręce do pracy. Jak to zwykle bywa, na chytruska czekała zasłużona kara. Najbardziej uważaj, gdy węszysz łatwą korzyść, rybko: już jutro Ameryka będzie czarna, a Europa islamska.
            Kismet.

Skomentuj

Dla ludzi o mocnych nerwach..
              http://www.youtube.com/watch?v=Xf9QKwmzSQo

Skomentuj

Wie ktoś gdzie kupie rezystory smd 0204? I żeby to nie było po 100szt każdej wartości bo tyle nie potrzebuję? W TME mają po 25szt ale niestety nie mają wszystkich wartości, które potrzebuję.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                  myslalem raczej o Obbligato, bo czerwony jantzen zle sie zgrywa z ring radiatorami (testowalem na SB29)
                  A jakby go tak przemalować na model, powiedzmy, srebrny/złoty? .
                  Last edited by Racjonalny; 01.06.2013, 21:16.

Skomentuj

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
                    P.S.
                    Lateks może być?

Skomentuj

Zamieszczone przez lars233 Zobacz posta
                      Wie ktoś gdzie kupie rezystory smd 0204? I żeby to nie było po 100szt każdej wartości bo tyle nie potrzebuję? W TME mają po 25szt ale niestety nie mają wszystkich wartości, które potrzebuję.
                      A kto ci po mnie będzie pakował? 10 szt. Za 10gr? Nie opłaca się.

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound Zobacz posta
                        Lateks może być?
                        Może. W sumie coś tam popytałem u wykonawców, ale jak na przetargach 100% cena, to tylko na w najtańszych się rozeznają
                        Pozdrawiam
                        P.S.
                        Ostro pada u mnie. Ludzie zaczynają się bać, że znowu może być nieciekawie

Skomentuj

Zamieszczone przez asa Zobacz posta
                          Jaki kolor będziesz malował?

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                            A kto ci po mnie będzie pakował? 10 szt. Za 10gr? Nie opłaca się.
                            Nigdzie nie napisałem, że potrzebuję 10szt. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Zamówiłem z TME po 25szt, ale nie mięli wszystkich wartości, które potrzebuję. Stąd moje pytanie o inny sklep gdzie sprzedają w podobnych wielkościach a nie po 100szt.

Skomentuj

To też dobre pytanie i do momentu udzielenia odpowiedzi, nie udzielę swojej, podpowiem tylko że jak ciemny, to odpada.

Skomentuj

Tutaj jest mały problem. Decyduje Maluba, ale raczej jasne wpadające w brąz, czy inną żółć.

Skomentuj

Więc uważam że, jeśli chodzi o latex to czym ciemniejszy kolor jest trudniejszy w malowaniu. Oczywiście bardzo duży wpływ ma również rodzaj i sposób padania światła.
                                  Jeśli ściana jest oświetlona z boku, a kolor jest ciemno ten półmat potrafi wyglądać fatalnie.

Osobiście używam Decorala Akrylit W, uważa że jest to dobry kompromis między ceną a jakością i nanoszenie proste.

Skomentuj

Zamieszczone przez lars233 Zobacz posta
                                    Nigdzie nie napisałem, że potrzebuję 10szt. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Zamówiłem z TME po 25szt, ale nie mięli wszystkich wartości, które potrzebuję. Stąd moje pytanie o inny sklep gdzie sprzedają w podobnych wielkościach a nie po 100szt.
                                    http://allegro.pl/sklep/4520282_tyr-elektronik

Skomentuj

Więc uważam że, jeśli chodzi o latex to czym ciemniejszy kolor jest trudniejszy w malowaniu. Oczywiście bardzo duży wpływ ma również rodzaj i sposób padania światła.
                                      Jeśli ściana jest oświetlona z boku, a kolor jest ciemno ten półmat potrafi wyglądać fatalnie.

Osobiście używam Decorala Akrylit W, uważa że jest to dobry kompromis między ceną a jakością i nanoszenie proste.
                                      Podpisuje się pod tym co napisał Marios, kładłem jeden pokój Dekoralem, ale jasne kolory i jest super, swój Beckerem designer zrobiłem na żółto - jasno szaro. I ten jasno szary pod światło dziwnie nieraz wygląda.

Skomentuj

Niestety nie ma tutaj SMD 0204 :(

Skomentuj

To przecież mmelf :)

---------- Post dodany o 17:43 ---------- Poprzedni post o 17:34 ----------

Kurcze faktycznie nie ma a były w ofercie :???:
                                          1206 możesz zamiast nich.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X