....moze polski zatwardziały katolicyzm pozwoli uchronic te część europy przez najazdem muzułmanów... Polska Chrystusem narodów ? Obyśmy tylko wcześniej na dziady nie zeszli.
Pozdrawiam
P.S.
Polećcie jakąś dobrą farbkę na ściany.
Tu się nie ma do czynienia z intruzami czy najeźdźcami. To nie są też goście czy turyści: wjechali i osiedlili się tu na stałe, czyli na zawsze za całkowitą wiedzą i zgodą, wręcz zachętą. Nie ma najazdu, jest naiwnie ignorowany z początku postępujący stan kolonizacyjny. Europa łaskawa, syta i sprytna w otwarciu granic widziała korzyść i wdzięczne pokorne ręce do pracy. Jak to zwykle bywa, na chytruska czekała zasłużona kara. Najbardziej uważaj, gdy węszysz łatwą korzyść, rybko: już jutro Ameryka będzie czarna, a Europa islamska.
Kismet.
Wie ktoś gdzie kupie rezystory smd 0204? I żeby to nie było po 100szt każdej wartości bo tyle nie potrzebuję? W TME mają po 25szt ale niestety nie mają wszystkich wartości, które potrzebuję.
Wie ktoś gdzie kupie rezystory smd 0204? I żeby to nie było po 100szt każdej wartości bo tyle nie potrzebuję? W TME mają po 25szt ale niestety nie mają wszystkich wartości, które potrzebuję.
A kto ci po mnie będzie pakował? 10 szt. Za 10gr? Nie opłaca się.
Może. W sumie coś tam popytałem u wykonawców, ale jak na przetargach 100% cena, to tylko na w najtańszych się rozeznają
Pozdrawiam
P.S.
Ostro pada u mnie. Ludzie zaczynają się bać, że znowu może być nieciekawie
A kto ci po mnie będzie pakował? 10 szt. Za 10gr? Nie opłaca się.
Nigdzie nie napisałem, że potrzebuję 10szt. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Zamówiłem z TME po 25szt, ale nie mięli wszystkich wartości, które potrzebuję. Stąd moje pytanie o inny sklep gdzie sprzedają w podobnych wielkościach a nie po 100szt.
Więc uważam że, jeśli chodzi o latex to czym ciemniejszy kolor jest trudniejszy w malowaniu. Oczywiście bardzo duży wpływ ma również rodzaj i sposób padania światła.
Jeśli ściana jest oświetlona z boku, a kolor jest ciemno ten półmat potrafi wyglądać fatalnie.
Osobiście używam Decorala Akrylit W, uważa że jest to dobry kompromis między ceną a jakością i nanoszenie proste.
Nigdzie nie napisałem, że potrzebuję 10szt. Więc nie wiem skąd to stwierdzenie. Zamówiłem z TME po 25szt, ale nie mięli wszystkich wartości, które potrzebuję. Stąd moje pytanie o inny sklep gdzie sprzedają w podobnych wielkościach a nie po 100szt.
Więc uważam że, jeśli chodzi o latex to czym ciemniejszy kolor jest trudniejszy w malowaniu. Oczywiście bardzo duży wpływ ma również rodzaj i sposób padania światła.
Jeśli ściana jest oświetlona z boku, a kolor jest ciemno ten półmat potrafi wyglądać fatalnie.
Osobiście używam Decorala Akrylit W, uważa że jest to dobry kompromis między ceną a jakością i nanoszenie proste.
Podpisuje się pod tym co napisał Marios, kładłem jeden pokój Dekoralem, ale jasne kolory i jest super, swój Beckerem designer zrobiłem na żółto - jasno szaro. I ten jasno szary pod światło dziwnie nieraz wygląda.
Skomentuj