Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
    W takim razie ile by musiał kosztować żeby był wart zakupu?
    marianie chodzi o to że do suba jest OK. Jak utniesz go na 100Hz góra to fajnie gra i schodzi nisko jak na głośnik za 2 stówki.
    Do uzupełnienia monitorów fajny głośnik

Natomiast w 3way gdy odtwarza wyższy bas to sobie kompletnie nie radzi - jest kupa :)

---------- Post dodany o 12:13 ---------- Poprzedni post o 12:11 ----------

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
    Dlaczego zamknac? Za to ze pomaga ludziom, rodzinom ofiar i organom scigania ? Wiem, ze to co robi i to co mowi podwaza ateizm wielu tu zgromadzonych, ale ciezko obalic jego dowody na swoja prace, jakie ma na papierze.
    haha już tyle jego przepowiedni czytałem i żądna się nie sprawdziła ! haha
    A policja się go wypiera rodziny ofiar też .
    Kasę wyciąga i tyle. Tylko o to chodzi.
    kanalia i tyle.

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
      Dokładnie. Aż dziw bierze , że w świecie zdominowanym przez technikę, racjonalne myślenie i podejście, że wszystko musi być udowodnione, z taką wielką swobodą i w spoób niemalże naturlany podchodzi się do faktu jasnowidzenia tego jegomościa. Tak jakby to było coś zupełnie normalnego. Durne media nawet będa dodatkowo nakręcać temat jak będzie niewyjasniona sprawa to pojawią sie pytania czy skorzystano z usług jasnowidza :lol: . To może dorzućmy szamana, wiedźmę i alchemika ?

Skomentuj

ja czytałem, ze jakas tam komenda chwali sie wspolpaca z nim
        wspolpraca podobno daje efekty
        swego czasu go bardzo tvn promowal
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

haha już tyle jego przepowiedni czytałem i żądna się nie sprawdziła ! haha
          A policja się go wypiera rodziny ofiar też .
          kanalia i tyle.
          Nie znam jego przepowiedni i niespecjalnie mnie one interesuja. Natomiast faktem jest, ze odnalazl mase trupow, ktorych policja znalesc nie potrafila. Sa na to dowody w postaci pism z komend rejonowych, czy prokuratorow. Dlaczego negujesz te dowody i nie chcesz ich brac pod uwage?
          Nie wiem ile bierze kasy, ale bogaczem nie jest napewno. Nie gwarantuje zadnego sukcesu, ale probuje pomagac ludziom i czesto mu sie to udaje.

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
          Dokładnie. Aż dziw bierze , że w świecie zdominowanym przez technikę, racjonalne myślenie i podejście, że wszystko musi być udowodnione, z taką wielką swobodą i w spoób niemalże naturlany podchodzi się do faktu jasnowidzenia tego jegomościa. Tak jakby to było coś zupełnie normalnego. Durne media nawet będa dodatkowo nakręcać temat jak będzie niewyjasniona sprawa to pojawią sie pytania czy skorzystano z usług jasnowidza . To może dorzućmy szamana, wiedźmę i alchemika ?
          Panie madralinski, to dlaczego w tak wielu przypadkach ta super technika scigania i szukania nie dala efektu, a jasnowidz wskazal dokladne miejsca poszukiwan ofiary?

http://krzysztof-jackowski.info/dowo...nty-policyjne/ proste przyklady. Sfalszowane dokumenty? Podpisy komendantow, pieczatki? Za takie cos juz dawno by siedzial w pace.

http://krzysztof-jackowski.info/dowo...rialy-prasowe/

http://krzysztof-jackowski.info/dowo...idzenia/listy/

Przeraza mnie czasami wasza "racjonalnosc", odrzucacie wszystko czego nie znacie i boicie sie poznac :)

---------- Post dodany o 14:12 ---------- Poprzedni post o 14:07 ----------

i moze jeszcze to : http://krzysztof-jackowski.info/wp-c...013/06/001.jpg
          http://krzysztof-jackowski.info/wp-c...013/06/002.jpg
          http://krzysztof-jackowski.info/wp-c...013/06/003.jpg

Skomentuj

PM, fajnie, że masz entuzjazm i otwarte spojrzenie. Ale lepiej nie ustalaj faktów i nie zgłębiaj rzeczywistości na podstawie doniesień medialnych... to źródło bywa nierzetelne.

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
              PM, fajnie, że masz entuzjazm i otwarte spojrzenie. Ale lepiej nie ustalaj faktów i nie zgłębiaj rzeczywistości na podstawie doniesień medialnych... to źródło bywa nierzetelne.
              Zapytam jeszcze raz: czy podwazasz prawdziwosc dokumentow z komend policji na terenie calego kraju? Jesli tak, to zloz zawiadomienie o przestepstwie do wlasciwych ogranow panstwowych.

Skomentuj

Dokładnie. Aż dziw bierze , że w świecie zdominowanym przez technikę, racjonalne myślenie i podejście, że wszystko musi być udowodnione, z taką wielką swobodą i w spoób niemalże naturlany podchodzi się do faktu jasnowidzenia tego jegomościa. Tak jakby to było coś zupełnie normalnego. Durne media nawet będa dodatkowo nakręcać temat jak będzie niewyjasniona sprawa to pojawią sie pytania czy skorzystano z usług jasnowidza :lol: . To może dorzućmy szamana, wiedźmę i alchemika ?
                Ciemnotę trza tępić i uświadamiać bo zamiast do kościoła to powinni na wykłady do zaocznych chodzić :)

Skomentuj

Dlaczego negujesz te dowody i nie chcesz ich brac pod uwage?
                  Bo mam takie które temu przeczą. Na swojej syrtonie też mogę takich karteczek sobie powywieszać, że mam łączność z marsjanami :P

Policja mówisz... oficjalne stanowisko jakoś jest zgoła odmienne.
                  ITAKA też nie ma żadnego przypadku w którym pomoc tego czy innego "jasnowidza" odniosła inny skutek po za wydrenowaniem kieszeni bliskich zaginionej osoby.
                  Mało ?

Wielu już próbowało go spr. zawsze się migał jakoś.

Skomentuj

Bo mam takie które temu przeczą. Na swojej syrtonie też mogę takich karteczek sobie powywieszać, że mam łączność z marsjanami :P
                    Pokaz je.

Policja mówisz... oficjalne stanowisko jakoś jest zgoła odmienne.
                    To moze zadzwon do dowolnej komenty ze skanow dokumentow i zapytaj co maja do powiedzenia? Oficjalnie oczywiscie nikt nie chce brac tego na siebie, bo glupio sie przyznac, do tego, ze ma sie slaba wykrywalnosc i jakis "szaman" ma lepsze efekty?

ITAKA też nie ma żadnego przypadku w którym pomoc tego czy innego "jasnowidza" odniosła inny skutek po za wydrenowaniem kieszeni bliskich zaginionej osoby.
                    Ta sama sytuacja. Jasne, ze beda negowac, bo sponsorzy nie dali by ani grosza, jakby sie przyznali, ze jakis jeden czlowiek znajduje wiecej niz oni.

Mało ?
                    Raczej malo. Bardzo malo.

Wielu już próbowało go spr. zawsze się migał jakoś.
                    Kto, kiedy i gdzie? Dlaczego odmowil?

Skomentuj

Takie gadanie sceptyków aż do czasu gdy ktoś bliski nie zaginie, nie zachoruje itp

Skomentuj

Zamieszczone przez Vigoss Zobacz posta
                        Takie gadanie sceptyków aż do czasu gdy ktoś bliski nie zaginie, nie zachoruje itp
                        Skończ, proszę cię.

Skomentuj

Oficjalnie oczywiscie nikt
                          Czyli kłamią ?

Jesli tak, to zloz zawiadomienie o przestepstwie do wlasciwych ogranow panstwowych.
                          Skoro kłamią to tak samo prokuratura Składaj zawiadomienie

Skomentuj

Pobijcie się najlepiej :)

Skomentuj

zloz zawiadomienie o przestepstwie do wlasciwych ogranow panstwowych
                              Nie. Kapuś czy to płatny, czy ochotnik napawa mnie obrzydzeniem i do tego klubu nie zapiszę się.
                              Tak czy owak żadna zdrowa na umyśle prokuratura w tym kraju tego palcem nie ruszy, choć to owszem marnotrawienie środków publicznych.

Skomentuj

Cytat Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                Oficjalnie oczywiscie nikt
                                Czyli kłamią ?

Cytat Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                                Jesli tak, to zloz zawiadomienie o przestepstwie do wlasciwych ogranow panstwowych.
                                Skoro kłamią to tak samo prokuratura Składaj zawiadomienie
                                Sorry ale czym chcesz sie zaslaniac? Jackowski podal dowody na pismie, na jego skutecznosc. Ty to podwazasz. Jesli tak, to smialo powiadom organy panstwowe, o podrabianie dokumentow komend rejonowych policji. Sadze, ze byloby to bardzo duze wykroczenie.
                                Zatwardzialych niedowiarkow nic nie przekona, nawet niezbite dowody i swiadkowie. Nie macie zadnych konkretow na odbicie dowodow Jackowskiego, to pitolicie jakies farmazony od rzeczy.

Skomentuj

A myślisz, że przewidzi też jak zwrotnicę mam złożyć i jaki filtr dać tak aby najlepiej grała? Takowy by to nam się przydał na forum - podać mu tylko nazwy przetworników i już masz zwrotnicę :)
                                  Last edited by .3lite; 15.07.2013, 19:13.

Skomentuj

Jackowski podal dowody na pismie, na jego skutecznosc
                                    To że kilka razy okazał się bystrzejszy od policji to ma być na coś dowód ?
                                    Niech się pochwali ile razy chybił będziesz miał obraz .

Wierz w co chcesz twoje prawo.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                                      A myślisz, że przewidzi też jak zwrotnicę mam złożyć i jaki filtr dać tak aby najlepiej grała? Takowy by to nam się przydał na forum - podać mu tylko nazwy przetworników i już masz zwrotnicę
                                      Poczekaj jeszcze troche i ja bedę miał takie wizje :P . Ale zasmucę Cie z jasnowidzeniem nie będzie to miało nic wspólnego. Po kilkudziesieciu głośnikach pewne rzeczy wychodzą w sposób naturalny. Często sam sie zaskakuje, że pierwszy filtr z elementami zupełnie przyjętymi na początek z głowy jest całkiem niezły, na nawet dobre zgranie fazowe.

A na razie zgłoś sie do PM bo w chwilach wolnych w promowaniu marki porsche na polske zajmuje się jak widać jasnowidzeniem.

Niech się pochwali ile razy chybił będziesz miał obraz .
                                      Dokładnie tak. Magia telewizji tam wszystko jest możliwe. Przecież nie robili by programów gdyby sie nie udawało przepowiedzieć, prawda ? Z góry jest założenie że mu sie uda, no to juz jest kuriozum samo w sobie.

Tak jak Derren Brown w swoim programie pokazał, że 10 x pod rząd wyrzuci reszke monetą. Owszem udało mu się, ale faktycznie zajęło mu to 9h a aż w końcu po kilkuset próbach udało sie tak trafić ze 10x wypadło to samo. Czysty rachunek podobieństwa. A w telewizji wyglądało to na cos niemożliwego.

---------- Post dodany o 19:31 ---------- Poprzedni post o 19:26 ----------

A jeszcze dodam do przypomnienia ze w czasach zimnej wojny zarówno nasi radzieccy towarzysze jak i amerykanie zupełnie na poważnie zajmowali się wywiadem poprzez jasnowidzenie. A jak za cos sie biorą słuzby wywiadowcze to nie dla jaj czy rozrywki gawiedzi TVNu ale po to zeby mieć z tego wymierne rezultaty. NIestety po wielu latach eksperymentów, "przetestowaniu" wielu jasnowidzów, żadnych rezultatów nie uzyskano. Myślę, że to jest niezbity dowód na to, ze takie rzeczy to bzdura.

Skomentuj

Poczekaj jeszcze troche i ja bedę miał takie wizje :P . Ale zasmucę Cie z jasnowidzeniem nie będzie to miało nic wspólnego. Po kilkudziesieciu głośnikach pewne rzeczy wychodzą w sposób naturalny. Często sam sie zaskakuje, że pierwszy filtr z elementami zupełnie przyjętymi na początek z głowy jest całkiem niezły, na nawet dobre zgranie fazowe.
                                        Haha! dokładnie o Tobie myślałem jak to pisałem ale co tu mówić - ogromne doświadczenie w tej dziedzinie robi swoje :)

Skomentuj

Skomentuj

Czaruję...
                                          X