Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Takie tam, spod mikroskopu :)

Skomentuj

Mowa o tym Ash Omni? Tanie to chyba nie jest ^^

Skomentuj

Pamięta ktoś może ile kosztował Audax TW025A28 w AT?
        Dzięki :)

Skomentuj

3 i pół stówy, coś koło tego

Skomentuj

Panowie, gdzie można dostać nowe przełączniki kilkupozycyjne (3-pozycyjne), na wzór na przykład tych stosowanych przez JBL-a: https://audio.com.pl/images/1/6/7/39...12mi2-fot1.jpg . Chodzi o przełączniki możliwie najwyższej jakości, ze złoconymi stykami oraz kocówkami, a najlepiej hermetyczne, jeśli takie są. Ponadto powinny mieć obciążalność rzędu min. 2-5A przy prądzie AC. Mogą być, ewentualnie, przełączniki hebelkowe, ale też możliwie duże i wysokiej jakości.
            Dzięki za wskazówki.
            Last edited by Racjonalny; 10.12.2018, 13:18.

Skomentuj

Ciąg Fibonacciego - Złota liczba. Polecam tym, którzy nie widzieli.
              Last edited by Adam_85; 11.12.2018, 14:23.

Skomentuj

Nie widziałem a już widzę. Dzięki, ciekawy materiał.

Skomentuj

https://allegro.pl/odtwarzacz-plyt-d...518775242.html
                  mial moze ktos stycznosc z tym wynalazkiem?
                  ma sluzyc jako odtwarzacz zdjec dla mamy

Skomentuj

Tunery w swojej cenie mieli spoko, ale musi to być koniecznie na płyty? Bo jak z plików, to można pomyśleć o jakimś sticku z Androidem.

Skomentuj

tak, wlasnie konkretnie na plyty
                      mama ma pelno zdjec na plytach i ma to sluzyc glownie do ogladania tych zdjec
                      na kompa jeszcze za wczesnie (pierwszy rok na emeryturze! :lol: ) ale smartfona juz kupila

Skomentuj

Skomentuj

Własnie wróciłem z koncertu Gromee z orkiestrą. PETARDA.
                          https://www.ebilet.pl/muzyka/elektro-techno/dj-gromee/
                          W Wawie ma być 17.05 - polecam się wybrać
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Ktoś ma może pomysł jak to rozmieścić?
                            Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Chciałem zaproponować by zasilacz był daleko od przewodów sygnałowych, aczkolwiek tutaj zbyt wielu opcji rozmieszczenia nie ma, tak jak jest teraz przynajmniej przewody z zasilania sieciowego będą możliwie krótkie.

PS Co to za moduły? Szczególnie ten D z Texasu.

Skomentuj

Przetwornica do przodu, wzmacniacz poprzecznie w miejsce przetwornicy (o ile wejdzie) - trochę mała ta obudowa.

Skomentuj

panowie - swieta ida!
                                  dziewczyna mnie zapytala czy jest cos co bym chcial na prezent?
                                  no i wlasnie nie wiem co :(
                                  macie jakies pomysly na drobiazg przydatny NAM?

no i w druga strone - co kupic kobiecie zeby sie nie obrazila?
                                  na urodziny kupilem jej garnek (bo go potrzebowala!!!) i miala focha! :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                    na urodziny kupilem jej garnek (bo go potrzebowala!!!) i miala focha!
                                    To musiał to być nie ten (konkretnie) garnek o którym myślała :p

macie jakies pomysly na drobiazg przydatny NAM?
                                    Jeśli chodzi o "drobiazg", coś małego ale przydatnego, to np. ja mam tarnik którego zakupiłem baaardzo dawno temu.
                                    Niby zwykły tarnik, ale robi taką robotę że bez niego jak bez ręki.
                                    Jest to mój najlepszy przyrząd jeśli chodzi o obróbkę drewna.

Skomentuj

na urodziny kupilem jej garnek (bo go potrzebowala!!!) i miala focha! :p
                                      bo w garnku widocznie nie było nowej pary kolczyków.

Skomentuj

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
                                        bo w garnku widocznie nie było nowej pary kolczyków.
                                        O właśnie, to to...

Skomentuj

ona męczy mnie o inny rodzaj biżuterii :p

- - - - - aktualizacja - - - - -

aaa - ze kolczyki kupic?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X