Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
    Szacun pomiarom czy warunkom pomiaru?
    Lepiej niż PM bym tego nie ujął.

Zamieszczone przez pawel_luk1 Zobacz posta
    A patrzyliście na inne umieszczone pomiary?
    Np. Indiana Line Diva 655 http://nuke.nonsoloaudiofili.com/Ind...8/Default.aspx

To są ponoć testy z włoskiego pisma Audio Reviev.
    Dla mnie kosmos. Jakby tak wyglądały testy w polskim Audio...
    to chyba nikt by tego nie czytał
    Translatorem się nie bawiłem, ale jeśli chodzi o pomiary, zdjęcia bebechów, itd, to na prawdę świetne opracowanie, praktycznie kompletna inżynieria wsteczna.

Skomentuj

Jutro w Bydgoszczy w salonie Artom Audio będzie pokaz wzmacniacza Fezz Audio mira ceti 2A3.

Będzie on podpięty pod odtwarzacz Esoteric K-0x oraz kolumny Klipscha - Forte oraz Heresy.
      Może pojadę posłuchać :)

Skomentuj

Czy ze zuzytych akumulatorów od wkrętarek da sie coś zrobić czy wywalić na śmieci? Kupiłem nowe a nie mam co zrobić ze starymi/ po włożeniu do ładowarki migają diody "problem z baterią"/ nie wiem czy się zużyły czy padła jakaś elektronika i nie chcą się naładować

Skomentuj

Witam czasem pada tylko jedno ogniwo, więc można pokombinować.

Skomentuj

Jaka firma i seria aku?

Ja bym się bawił, czasem elektronika to tylko zabezpieczenie PCM, czasem jednak programowalny układ który potrafi się zablokować.
            Jak się nie zablokowała, to można wrzucić firmowe ogniwa wysokoprądowe i cieszyć się bateriami lepszymi niż jakikolwiek zamiennik, jak chcesz wykorzystać ogniwa, to można do latarek używać, czy innych powerbanków.

Skomentuj

Aeg 2 małe i 1 duzy ( choc kolejny juz tez krótko trzyma/ mają jakies 8 lat)

Skomentuj

Nie dłubałem konkretnie w AEG, ale w tych małych prawdopodobnie nic nie ma, a nawet jeśli to proste zabezpieczenie, w tej dużej już może być elektronika wymagająca resetu.

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta

Warto posprawdzac czy wszystkie cele są uszkodzone, rozkrec i rozdziel cały pakiet , naladuj pojedyncze cele i sprawdź jakie mają rezystancję wewnętrzne być może dziabniete jest tylko jedno ogniwo a reszta może być całkiem sprawna :)

Skomentuj

marcinsywala.pl
                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Powoli standard w dzisiejszych czasach, nie tylko w branży audio :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta

Tak z ciekawości, kupiłeś oryginalne czy te z allegro podróbki? Bo też mam wkrętarkę na 12V AEG i myślę o tych Aku na allegro czyli podróbkach, są dwa razy tańsze a chwalą się dobrymi ogniwami.

Skomentuj

Od znajomego kupilem 2 oryginaly male, duze mam jeszce od nowej wkretarki ktorych nie uzywalem dopoki te nie padną.

Skomentuj

Ja kupiłem kiedyś oryginalny 4.0Ah 12V i jestem zadowolony, tylko zostawiłem te małe też bo jednak większy jak jest to dupa przeszkadza. W niektórych przypadkach oczywiście bo tak to czas pracy i moc wkrętarki i zakrętarki rośnie.

Skomentuj

Wystawiłem maszynę do cięcia drewna na zewnątrz. Podłączam ją do przedłużacza, wychodzę na zewnątrz, właczam, nie działa. Mówię żonie- podłącz przedłużacz bo maszyna nie działa... Ona mówi, że przedłużacz podłączony.... a nadal nie działa. Wchodzę do domu, a tam moim oczom ukazuje się takie oto dzieło - no dosłownie perpetuum mobile

I oboje w śmiech....:)... " No mówiłeś żeby podłaczyć przedłużacz" :biggrin:

Skomentuj

Panowie, mamy kogoś w okolicy miejscowości WRONKI? Mam problem z nieogarniętym gościem w usługi kurierskie a potrzebuje coś od niego kupić? Jest ktoś chętny do pomocy?

Skomentuj

https://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/...je,915100.html

Last edited by ruffpl; 04.03.2019, 15:31.

Skomentuj

jak uslyszalem w radiu o Jego smierci to czekalem az puszcza ich muzyke...
                                    nie doczekalem sie! :(

Skomentuj

Nie słyszałem chyba nigdy w żadnym radiu które słuchałem ani jednej piosenki prodigy. Słuchanie popularnych stacji to wg mnie masochizm. Jak od samego rana to słyszę w pracy to życie ze mnie uchodzi.
                                      Last edited by dzwoniec; 04.03.2019, 19:06.

Skomentuj

Grali w Tonacji Trójki po 14, oraz w Zapraszamy Do Trójki po 16tej

do sprawdzenia tutaj

http://3.dktr.pl/

Skomentuj

Anty i trójka to może, ale ja mam takiego pecha że słysze czasem tylko złote trio: eska, zet, rmf. Tam nie słyszałem.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X