Hej, sorki za opóźnienie, na forum wchodzę mega rzadko... Zamówienie jest możliwe, tak jak ja to robiłem ostatnio - przesyłka z parts-expres wewnątrz usa, potem przepakowanie ale i tak karton jest na tyle wielki, że urząd celny gwarantowany, choć z drugiej strony to nic strasznego - 23% vatu doliczają i tyle, dlatego wzór na opłatę który ktoś wyżej wkleił jest jak najbardziej aktualny, kwestia kursu dolara.
Temat dodaję do zakładek, będę monitorował, można otwierać listę :)
Ja w sumie chyba tylko majka DA EMM-6
Nim się zbierze jakaś lista i dojdzie do realizacji po czym towar przypłynie to jakieś koniec stycznia - połowa lutego ?
Ja w sumie chyba tylko majka DA EMM-6
Nim się zbierze jakaś lista i dojdzie do realizacji po czym towar przypłynie to jakieś koniec stycznia - połowa lutego ?
dluzej
transport z usa ok 6tygodni plus zebranie chetnych +kasy+wysylka w usa, czasami PE nie ma na stanie i trzeba czekac az dosla ja tak mialem.... ogolnie jak sam zamowilem to od dnia zamowienia do dostarczenia do polski minelo ok 8-9tyg
Panowie zastanawiam się co mógłbym sobie ciekawego kupić na parts express, bo jestem za wielką wodą.
Pewnie wezmę sobie HiVi B3N i Daytony ND16FA.
Myślałem o wooferach daytona ale za duże by to było do transportu, bo planuję wsadzić to w bagaż podręczny.
Jest coś ciekawego w dobrej cenie?
Skomentuj