Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie z part-express vol. 2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Było juz o tym
    Tak tez miało by byc to załatwione
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tanner odpisał mi na pw że jest możliwość zamowienia. Powinien na dniach się odezwać w temacie. Można robić zamównienie.

Skomentuj

dokładnie napisał, żeby robić listę, jak się zbierze kilka osób możemy zamawiać

Skomentuj

Dla mnie 4x Dayton RS225-4

Skomentuj

Tanner dasz rade nam pomoc?
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Hej, sorki za opóźnienie, na forum wchodzę mega rzadko... Zamówienie jest możliwe, tak jak ja to robiłem ostatnio - przesyłka z parts-expres wewnątrz usa, potem przepakowanie ale i tak karton jest na tyle wielki, że urząd celny gwarantowany, choć z drugiej strony to nic strasznego - 23% vatu doliczają i tyle, dlatego wzór na opłatę który ktoś wyżej wkleił jest jak najbardziej aktualny, kwestia kursu dolara.
              Temat dodaję do zakładek, będę monitorował, można otwierać listę :)

Skomentuj

ja bym się pisał na 2x Dayton RS225-8

Skomentuj

Panowie, jest dzial grupowych zamowien. Niech osoba zajmujaca sie zamowieniem okresli wszystkie potrzebne dane i zalozy watek w odpowiednim miejscu.

Skomentuj

Ja w sumie chyba tylko majka DA EMM-6
                    Nim się zbierze jakaś lista i dojdzie do realizacji po czym towar przypłynie to jakieś koniec stycznia - połowa lutego ?

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
                      Ja w sumie chyba tylko majka DA EMM-6
                      Nim się zbierze jakaś lista i dojdzie do realizacji po czym towar przypłynie to jakieś koniec stycznia - połowa lutego ?
                      dluzej
                      transport z usa ok 6tygodni plus zebranie chetnych +kasy+wysylka w usa, czasami PE nie ma na stanie i trzeba czekac az dosla ja tak mialem.... ogolnie jak sam zamowilem to od dnia zamowienia do dostarczenia do polski minelo ok 8-9tyg

Skomentuj

Panowie zastanawiam się co mógłbym sobie ciekawego kupić na parts express, bo jestem za wielką wodą.
                        Pewnie wezmę sobie HiVi B3N i Daytony ND16FA.
                        Myślałem o wooferach daytona ale za duże by to było do transportu, bo planuję wsadzić to w bagaż podręczny.
                        Jest coś ciekawego w dobrej cenie?

Skomentuj

http://www.parts-express.com/dayton-...4-ohm--275-151

W Polsce nie do kupienia jeszcze. Może byłby ciekawy :) A jak nie to zwykłe RSy28, chodzą za 50 zielonych.

Skomentuj

tez kiedys myslalem o tych daytonach, ale po co to komu obecnie?
                            a hi-vi to i mi parke kup

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              ale po co to komu obecnie
                              Ludzie różne pamiątki zza wielkiej wody przywożą

Skomentuj

Czaruję...
                              X