Cóż mogę napisać... Rozumiem,jednak od razu mówię że nie wystawiam za nikogo pieniędzy,był czas aby te pieniądze uzbierać,zarobić lub wyciągną ze skarbonki. Osoba która pisze się na nocleg zbiorowy (jak by to dziwacznie nie zabrzmiało) powinna zdawać sobie sprawę z konsekwencji. Jestem przekonany (a przynajmniej mam taką nadziej) że mnie rozumiesz jako "organizatora". Nie chcę mieć nieprzyjemności w warszawie (ponownie) więc proszę o jak najszybsze zgromadzenie w.w. kwoty.
Oczywiście wszystko to bez ciśnień,znamy się osobiście i wiem że jakoś damy radę
Prawde mowiac tak, niedawno wstalem z niezlej drzemki :P
Nie no jakos tak wypalilem bez sensu troche, wiem ze organizujecie jakis nocleg i zbieracie ekipe. Ja chyba bede jechal samochodem z dolnego slaska. Jak nic nie pokrzyzuje planow to chetnie choc do fotki forumowej stane :)
Myślę że w sobotę w godzinach popołudniowo-wieczornych. AS w sobotę jest od 10-tej do 20-stej,myślę że najpierw wszyscy pójdą zwiedzać Sobieskiego,po paru godzinach zgłodnieją więc pójdą na szamę... wrócą do Sobieskiego (ci co byli wiedzą że tego nie idzie obejść w 2 godziny). Będzie pewnie godz. 16-sta... Trzeba też pomyśleć o ludziach którzy jada tam na jeden dzień a chcieli by się spotkać,bo zostają im jeszcze 2 Hotele do zwiedzenia,jeśli spotkanie będzie o np. 17-stej to już do innych Hoteli nie zdążą.
Więc może by tak do Turka iść na spotkanie w godzinach popołudniowych? 14-sta? tam można też zjeść. Później to jedynie opcja godziny wieczornej...
Skomentuj