Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

a ja mma glupi pomysl :P

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no ja co to ma być? Kącik samotnych serc czy randka.pl ? O dzizys co się z tym forum porobiło...

Skomentuj

Ja swojego zdjęcia nie dam bo nie mam na kompie. Chyba że wyślę Pocztą Polską:) Ale za to dam zdjęcie pewnego Nigeryjczyka co czyta to forum. Zresztą to widać nawet na zdjęciu
      Załączone pliki

Skomentuj

Bejrut jak cości sie nie podoba to zostaw to bez komentarza, jesli masz buźke takaze wszyscy padną na podłoge noto zostaw to takze dla siebie oK:)

pozatym skad wiaomo że niejesteś 12 letnim chłopcem ktory sie smieje z fotem, tak powinno byc, jakiś uporzadkowany zbiór fotek i jeko takich danyc o wiarygodnych użytkownikach żeby było wiadomo z kim sie rozmawia, kto jest bywalcem kto nie itp itd ;]

Skomentuj

no to ja tez walne swoja fotke
          Załączone pliki

Skomentuj

Budzik nie wkurzaj się to zdjecie jest dla rozluźnienia. Nikt tu sie z nikogo nie wyśmiewa. A ty zaraz się wkurzasz. Relax man.

Skomentuj

Piekny, wcale taki piękny nie jesteś
              pozdro

Skomentuj

Zygmuntaleś napisał Jeszcze Piekny w kompleksy teraz wpadnie i co nie no zartuje

Skomentuj

el Camillo po pierwsze naucz sie czytać bo ja do ciebie nic niepisalem :>

Skomentuj

A faktycznie Budzik. Spoko. Szacuneczek zwracam. Little mistake:) To chyba przez tą zbliżającą sie sesję na uczelni

Skomentuj

Skomentuj

A to ja, w szczytowej formie na przystanku woodstock 2004 :)

Skomentuj

no to i ja dam ... fotka sprzed roku, twarz niewyjsciowa no ale co tam ;] aha na fotce jestem troche ekhm "wstawiony" ;]
                          Załączone pliki

Skomentuj

Nie ladnie by bylo gdybym sie nie dodal.
                            Na razie zalaczam zdjecie na ktorym zrobilem sie na bostwo. Na razie nie mam inych zdjec bo sie zjaral dysk a karta pamieci poszla z dymem w aparacie i musze wymienic na nowa

A uzytkownik Agusia jest zajeta ;D ? Musze zauwazyc ze bardoz ladne forumowiczki mamy...
                            Załączone pliki

Skomentuj

omału zawału nie dostałem :P bez obrazy ;]

Skomentuj

hehehehe dziekuje <zawstydzony>
                                efekt koncowy zdjecia jest wina aparatu - wbudowany w komorke - a nie modela ;D <lol>

P.S. Mam nadzieje poderwac na to zdjecie jedna forumowiczke - moze sie uda.

Skomentuj

Miriam, coprawda nie zalogowana na forum, ale jest wolna! Chętny? hehehehehe

Skomentuj

Ej no nie ......
                                    Mozemy sobie zartowac ze jestem fotogeniczny ale bez chamstwa
                                    A tak wogole to na razie dwie forumowiczki pokazaly fotke i obie sa ladne ;D

Skomentuj

Macie wiele wspólnego ... nooo te.... buzie macie fotogeniczne

Skomentuj

To by znaczlo ze jestem pikny bo niedosc ze fotogeniczny to jeszcze mam powodzenie u plci pieknej

Skomentuj

GrzMiL hm.....wydawalo mi sie, ze to nie jest randka.pl, wiec moze daj spokoj z tym podrywaniem forumowiczek - ktorakolwiek by to nie byla :-) To chyba nie mscena takie rzeczy...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X