Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DIYshow

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

DIYshow

Przydał by się mini audio show DIY w kujawsko-pomorskim... może czas o takim czymś pomyśleć.
    Last edited by marian; 25.04.2013, 07:04.

marian może "diyaudioshow" :) ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
      marian może "diyaudioshow" ?
      Z chęcią :) Pomysł jest ale nad realizacją jeszcze nie myślałem, ale na pewno nie było by to na dużą skalę, bardziej na małą niż nawet na średnią... a jak się wszystko przekalkuluje to zostanie i tak mały spocik u kogoś w domu.

Kwestia chęci i kasy, a jak nie kasy to przynajmniej znajomości (miejsce i pokoje odsłuchowe).

Skomentuj

Tak na prawdę sprawa rozbija się o odpowiednie miejsce do odsłuchu, które pomieściłoby trochę sprzętu i ludzi. Albo ktoś miałby, najlepiej po znajomości namiar na taki lokal albo możnaby pomyśleć nad ściepą narodową i poza sezonem wynająć w hotelu jakąś większą salę konferencyjną, od razu nocleg byłby na mijescu. Kwestia ceny.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
          Kwestia ceny.
          No jak zawsze, i tu przeważnie jest problem :)

Kolejny to miejsce, trzeba by wybrać miasto do którego WSZYSCY by mieli po równo km. Z drugiej strony Bydgoszcz to nie obrzeża kraju, w sumie prawie tak samo jak Warszawa tyle że w innym miejscu.

Skomentuj

Łódź :)
            Lokal jakiś by się pewnie znalazł :)
            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Patrząc na mapę to Łudź jest w samym centrum.
              To co Luszti? kombinujemy? myślę że było by wielu chętnych którzy by chcieli pokazać swoje wypociny :)

Skomentuj

Pytanie ilu by było chętnych, bo trzeba po pierwsze zorganizować miejsce na sprzęt i odsłuchy, po drugie jakieś noclegi.
                Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ja bym wpadł, autobahn mi otworzyli przecież :)

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                    Pytanie ilu by było chętnych
                    Zależy w jakim miesiącu miał by ten spocik być, i czy w tym roku jeszcze.

Skomentuj

to jest dobra propozycja
                      juz nawet kilka razy dyskutowalismy o takim pomysle z przemo-lakasem
                      mi pasuje
                      pisze si en ataka impreze
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Myślę, że taki spocik to albo przed wakacjami (czerwiec), albo zaraz po (wrzesień).

Skomentuj

Myśle, ze koniec września byłby odpowiednim terminem
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Bardzo dobry pomysł. Łódź pasuje Jakieś klocki na pewno będą do przywiezienia... :)

Skomentuj

Wiadomo że to będzie płatne przedsięwzięcie, i to pewnie nie mało, dlatego trzeba by pomyśleć o ściepie narodowej w postaci symbolicznych wejściówek max. 20zł.

20zł. to nie dużo i myślę że każdy był by w stanie te dwie dyszki dać. Przyjedzie 100 osób to będzie spokojnie na pokrycie sali.

Luszti, zorientował byś się ile chcą za sale w jakimś hotelu tam u Ciebie? Ja mógłbym zadzwonić, tyle że lepiej by było gdybyśmy widzieli tą sale którą wynajmujemy, z wiadomych przyczyn.

Skomentuj

Marian 100x20zl=2000zł sala? Wyjdzie napewno mniej

Skomentuj

Niekoniecznie mniej, i niekonicznie przyjdzie od razu 100 osób. 25 to już będzie sukces :)

Skomentuj

Z racji tego że parę różnych ośrodków zwiedziłem pod łodzią mogę podpowiedzieć ten http://www.hoteldobieszkow.com.pl/
                                    Ośrodek położony jest totalnie w wiosce poza miastem, jest miejsće na dobre ognisko czy grilla, cena całkiem ok.
                                    Chyba że, ten klimat nie pasuje i są chętni na zwiedzianie Łodzi wtedy trzeba szykać w centrum miasta. Problem w tym że w łodzi nie ma co zwiedzać :)

Skomentuj

Myślę, że nie ma co rozmawiać oo kosztach - najpierw trzeba wiedzieć ile osób będzie i trzeba poszukać najpierw lokalu. Druga sprawa, że ja widziałbym to bardziej jako zamkniętą imprezę tutejszych diyowców.

Skomentuj

W takim razie rozpoczynam listę chętnych, wpisanie się nie jest mega zobowiązujące, ale trzeba pamiętać, że wg ilości tu podanych będzie szukane miejsce i będą jakieś wyceny :)

1. LuSzTi - 2 osoby

Skomentuj

Czaruję...
                                        X