Przydał by się mini audio show DIY w kujawsko-pomorskim... może czas o takim czymś pomyśleć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
DIYshow
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postamarian może "diyaudioshow" ?
Kwestia chęci i kasy, a jak nie kasy to przynajmniej znajomości (miejsce i pokoje odsłuchowe).
Skomentuj
-
Tak na prawdę sprawa rozbija się o odpowiednie miejsce do odsłuchu, które pomieściłoby trochę sprzętu i ludzi. Albo ktoś miałby, najlepiej po znajomości namiar na taki lokal albo możnaby pomyśleć nad ściepą narodową i poza sezonem wynająć w hotelu jakąś większą salę konferencyjną, od razu nocleg byłby na mijescu. Kwestia ceny.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz postaKwestia ceny.
Kolejny to miejsce, trzeba by wybrać miasto do którego WSZYSCY by mieli po równo km. Z drugiej strony Bydgoszcz to nie obrzeża kraju, w sumie prawie tak samo jak Warszawa tyle że w innym miejscu.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPytanie ilu by było chętnych
Skomentuj
-
Wiadomo że to będzie płatne przedsięwzięcie, i to pewnie nie mało, dlatego trzeba by pomyśleć o ściepie narodowej w postaci symbolicznych wejściówek max. 20zł.
20zł. to nie dużo i myślę że każdy był by w stanie te dwie dyszki dać. Przyjedzie 100 osób to będzie spokojnie na pokrycie sali.
Luszti, zorientował byś się ile chcą za sale w jakimś hotelu tam u Ciebie? Ja mógłbym zadzwonić, tyle że lepiej by było gdybyśmy widzieli tą sale którą wynajmujemy, z wiadomych przyczyn.
Skomentuj
-
Z racji tego że parę różnych ośrodków zwiedziłem pod łodzią mogę podpowiedzieć ten http://www.hoteldobieszkow.com.pl/
Ośrodek położony jest totalnie w wiosce poza miastem, jest miejsće na dobre ognisko czy grilla, cena całkiem ok.
Chyba że, ten klimat nie pasuje i są chętni na zwiedzianie Łodzi wtedy trzeba szykać w centrum miasta. Problem w tym że w łodzi nie ma co zwiedzać :)
Skomentuj
-
W takim razie rozpoczynam listę chętnych, wpisanie się nie jest mega zobowiązujące, ale trzeba pamiętać, że wg ilości tu podanych będzie szukane miejsce i będą jakieś wyceny :)
1. LuSzTi - 2 osobyAsustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj