Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DIYshow

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Też zapewne coś przywioze. Mam jedynie proźbe aby nie był to 21.09 bo świadkuje na weselu:)

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
      2. dolphin123 - 1osoba
      3. Krystian Markow - 1osoba
      4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )
      5. Lklukasz
      6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
      7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
      8. Pawel074 1 osoba
      9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
      10. Marios
      11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
      12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą

jeśli Pogromca mitow che zabrać kogoś z Wrocławia to się chętnie piszę na to:)

P.S. Jeśli chodzi o hotele to myślę, że koszt nas przerośnie, dlatego całkiem fajny pomysł ma Yoshi, takie ośrodki turystyczne są przede wszystkim tańsze, a to ma duże znaczenie dla nas wszystkich:) A jeśli chodzi o właściwości akustyczne miejsca odsłuchowego, to może ktoś mógłby zabrać ze sobą jakieś sprzęty (rozpraszacze itp.)?

Skomentuj

Zamieszczone przez grzechu Zobacz posta
        A jeśli chodzi o właściwości akustyczne miejsca odsłuchowego, to może ktoś mógłby zabrać ze sobą jakieś sprzęty (rozpraszacze itp.)?
        Każdy zawinie dywan z pokoju i będzie tuzin ustrojów akustyczntych

Tez jestem za opcją turystyczną, poza sezonem idzie sie przekimać za 35 złotych w znośnych warunkach.

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
          2. dolphin123 - 1osoba
          5. Lklukasz
          6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
          7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
          8. Pawel074 1 osoba
          9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
          10. Marios
          11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
          12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
          13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory

Skomentuj

Nie na temat...
            Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
            Jasne, tak jak lampę chciałeś szybko zrobić a ja szarpałem swój czas żebyś miał obudowę... :)

Skomentuj

Nie na temat...
              Delfinku kochany przyznaję się że zapomniałem o Tobie.

Obudowa jest śliczna , ale i tak będę potrzebował Twojej pomocy.

Ale na taki wyjazd się piszę tak czy tak.

Skomentuj

Chęci są duże

1. LuSzTi - 2 osoby
                2. dolphin123 - 1osoba
                5. Lklukasz
                8. Pawel074 1 osoba
                10. Marios
                14. El_liero 1 osoba

Skomentuj

I jak, działamy coś ? Bo kończę EL34 w PP, którego mógłbym przyprowadzić :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                    I jak, działamy coś ?
                    Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
                    Chęci są duże
                    Pewnie, ale i tak jestem za innym terminem...
                    Ale jak coś wykombinujecie dobrego to się zastanowię.

Skomentuj

no potrzebny jakiś "szef" co poprowadzi całą akcję.
                      marian wyszedłeś z inicjatywą. :)

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
                        no potrzebny jakiś "szef" co poprowadzi całą akcję.
                        marian wyszedłeś z inicjatywą.
                        Tak, tylko że na początku myślałem o Bydgoszczy.
                        Skoro LuSzTi zaproponował Łudź, a reszta się zgodziła, to uważam że On powinien się tym zająć, bo jest z tego miasta.
                        Jak bym to ja organizował to bym poszedł osobiście do miejsca które chciał bym wynająć, innej opcji nie widzę.
                        Skoro zostaliśmy przy Łodzi to ja odpadam z organizacji.

Kolejna sprawa to termin, nie za bardzo mi się uśmiecha robić to jeszcze w tym roku, za dużo spraw mam na głowie a za mało do pokazania, co za tym idzie, za mało chęci... po prostu nie mam parcia.

Skomentuj

Ja sie pisze na spotkanie mimo, iz nowy jestem :-D do wrzesnia sie wyrobie z jednym projektem.
                          <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

W przyszłym tygodniu postaram się wysondować jakieś miejsce w Łodzi i ceny.
                            Zakładam, że raczej jakaś sala lub coś w tym stylu. Czasami można za śmieszną kasę wynająć jakąś salę w remizie czy czymś podobnym.
                            Są sale na ogródkach działkowych. Zwykle jest to bardzo tanie.
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Na ogródkach hmm to i grilla się zrobi

Skomentuj

Czekam na to co tam ustalicie.
                                Piszę się, oby tylko nie było 500km od domu! :)

Skomentuj

ogródki działkowe, otwarta przestrzeń + słoneczna letnia pogoda? Brzmi nieźle.
                                  Zestawy głośnikowe będą grały inaczej niż w pomieszczeniach, ale ten czynnik będzie dotyczył każdego z nich więc porównywać będzie można tak samo.
                                  Duża sala bankietowa będzie gorsza (w tym wypadku).

Skomentuj

A czy dzień to w ogóle jest ustalony?

Skomentuj

Myślę, że będzie to też po części zależne od danej sali, którą miałby Luszti na oku. Poczekajmy aż chwilę znajdzie, aby popytać.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                        W przyszłym tygodniu postaram się wysondować jakieś miejsce w Łodzi i ceny.
                                        Zaproponuję jeszcze raz ten Dobieszków. Dojazd z A1/A2 od strony północy idealny, mają kilka sal, jest dobre miesce na ognisko lub grilla. Jest to kompletnie na wsi, totalna cisza jak ktoś będzie chciał słuchać na dworzu to idealne warunki.
                                        Pytanie tylko czy cena noclegu i reszta kosztów będzie dla wszystkich akceptowalna.

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
                                          Zaproponuję jeszcze raz ten Dobieszków
                                          Jest to kompletnie na wsi
                                          mają kilka sal
                                          A czy w tym miejscu będą również pokoje noclegowe dla 20 osób?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X