Też zapewne coś przywioze. Mam jedynie proźbe aby nie był to 21.09 bo świadkuje na weselu:)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
DIYshow
Collapse
X
-
1. LuSzTi - 2 osoby
2. dolphin123 - 1osoba
3. Krystian Markow - 1osoba
4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )
5. Lklukasz
6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
8. Pawel074 1 osoba
9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
10. Marios
11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
jeśli Pogromca mitow che zabrać kogoś z Wrocławia to się chętnie piszę na to:)
P.S. Jeśli chodzi o hotele to myślę, że koszt nas przerośnie, dlatego całkiem fajny pomysł ma Yoshi, takie ośrodki turystyczne są przede wszystkim tańsze, a to ma duże znaczenie dla nas wszystkich:) A jeśli chodzi o właściwości akustyczne miejsca odsłuchowego, to może ktoś mógłby zabrać ze sobą jakieś sprzęty (rozpraszacze itp.)?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez grzechu Zobacz postaA jeśli chodzi o właściwości akustyczne miejsca odsłuchowego, to może ktoś mógłby zabrać ze sobą jakieś sprzęty (rozpraszacze itp.)?
Tez jestem za opcją turystyczną, poza sezonem idzie sie przekimać za 35 złotych w znośnych warunkach.
Skomentuj
-
1. LuSzTi - 2 osoby
2. dolphin123 - 1osoba
5. Lklukasz
6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
8. Pawel074 1 osoba
9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
10. Marios
11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory
Skomentuj
-
Chęci są duże
1. LuSzTi - 2 osoby
2. dolphin123 - 1osoba
5. Lklukasz
8. Pawel074 1 osoba
10. Marios
13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory
14. El_liero 1 osoba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaI jak, działamy coś ?Zamieszczone przez El_liero Zobacz postaChęci są duże
Ale jak coś wykombinujecie dobrego to się zastanowię.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez El_liero Zobacz postano potrzebny jakiś "szef" co poprowadzi całą akcję.
marian wyszedłeś z inicjatywą.
Skoro LuSzTi zaproponował Łudź, a reszta się zgodziła, to uważam że On powinien się tym zająć, bo jest z tego miasta.
Jak bym to ja organizował to bym poszedł osobiście do miejsca które chciał bym wynająć, innej opcji nie widzę.
Skoro zostaliśmy przy Łodzi to ja odpadam z organizacji.
Kolejna sprawa to termin, nie za bardzo mi się uśmiecha robić to jeszcze w tym roku, za dużo spraw mam na głowie a za mało do pokazania, co za tym idzie, za mało chęci... po prostu nie mam parcia.
Skomentuj
-
W przyszłym tygodniu postaram się wysondować jakieś miejsce w Łodzi i ceny.
Zakładam, że raczej jakaś sala lub coś w tym stylu. Czasami można za śmieszną kasę wynająć jakąś salę w remizie czy czymś podobnym.
Są sale na ogródkach działkowych. Zwykle jest to bardzo tanie.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaW przyszłym tygodniu postaram się wysondować jakieś miejsce w Łodzi i ceny.
Pytanie tylko czy cena noclegu i reszta kosztów będzie dla wszystkich akceptowalna.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaZaproponuję jeszcze raz ten DobieszkówZamieszczone przez Marios Zobacz postaJest to kompletnie na wsiZamieszczone przez Marios Zobacz postamają kilka sal
Skomentuj
Skomentuj