Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DIYshow

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

1. LuSzTi - 2 osoby
    2. dolphin123 - 1osoba

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
      2. dolphin123 - 1osoba
      3. Krystian Markow - 1osoba

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
        2. dolphin123 - 1osoba
        4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
          2. dolphin123 - 1osoba
          5. Lklukasz

Ale uważam, ze wyjdzie min 100zl od osoby za wynajęcie sali bo
          Nie zbierze sie 100 osób (jak bedzie 25 to bedzie sukces)
          Wynajęcie takiej sali nie jest tanie

Poza tym fajnie by było jakby to był cały weekend pt-nie
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
            2. dolphin123 - 1osoba
            5. Lklukasz
            6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)

Apropo sali-konferencyjne i bankietowe odrazu trzeba odpuścić, 90% to beznadziejna akustyka, długi pogłos i kupa odbić. To musiałby być urządzony pokój o pow. ponad 40m^2.

Skomentuj

Tu by była odpowiednia salka do tego, nie za duża właśnie:
              https://maps.google.pl/?ll=52.056747...70141258611227
              Ta z 4 oknami, pomalowana w poziome pasy. Znam to miejsce osobiście.

Skomentuj

Shiver jakbym jechał możemy zabrać sie razem. Ja jeszcze nie wiem, bo wrzesień to dość odległa przyszlość. Wstępnie mogłbym jechać.

Trzebabys ie zastanowić jaka formę ma mieć ta impreza. Ja myslałem o czymś w stylu po prostu zrzutki sa sale na której mozemy postawic troche własnego sprzętu , posiedzieć, posłuchać i pogadać. Bez specjalnego napinania sie na jakaś wystawę. Takie coś, przy odpowiednoi duzym lokalu moznaby zorganizować nawet w miejscu typowo turystycznym poza sezonem. Własiciel bedzie sie cieszył zę ktoś w ogóle u niego jest wiec cena powinna byc wtedy niska. Takie typowe miejsca na szkolenia itp mogą być neistety drogie przez cały rok.

Skomentuj

Najpierw ustalcie gdzie bo jak będę musiał się tłuc ciuchcią 12h to dziękuje :P
                  No chyba że zdam prafko do września :lol:

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
                    2. dolphin123 - 1osoba
                    5. Lklukasz
                    6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
                    7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                      Najpierw ustalcie gdzie
                      niby łódź, ale też czekam na tą informację. Na audioshow nigdy się nie mogłem wybrać, może teraz. Mi pasuje przed lub po wakacjach bo w wakacje jadę za granicę.

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
                        2. dolphin123 - 1osoba
                        5. Lklukasz
                        7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
                        8. Pawel074 1 osoba

Z chęcią posłucham waszych sprzęcików :P Na AS było fajnie więc myślę że i tu będzie ok :) Żeby tylko ludzie byli chętni
                        Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Jeśli Łódź to mam w miarę blisko. We wrześniu mógłbym przytargać coś ciekawego do posłuchania. Proponuję weekend 7-8 lub 14-15. Druga połowa raczej odpada. Pomysł fajny. Mam nadzieję, że wypali. Przyzwoity pokój w hotelu to 200zł/os. Do tego sala konferencyjna, więc 300zł trzeba przygotować.
                          Marian dużo pije więc musi liczyć x2
                          1. LuSzTi - 2 osoby
                          2. dolphin123 - 1osoba
                          5. Lklukasz
                          8. Pawel074 1 osoba
                          9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
                          Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

Zamieszczone przez KonradRak Zobacz posta
                            Marian dużo pije więc musi liczyć x2
                            Oj tam

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                            Ja myslałem o czymś w stylu po prostu zrzutki sa sale na której mozemy postawic troche własnego sprzętu , posiedzieć, posłuchać i pogadać. Bez specjalnego napinania sie na jakaś wystawę. Takie coś, przy odpowiednoi duzym lokalu moznaby zorganizować nawet w miejscu typowo turystycznym poza sezonem. Własiciel bedzie sie cieszył zę ktoś w ogóle u niego jest wiec cena powinna byc wtedy niska.
                            W sumie Yoshi ma rację, nie musi to być od razu hotel. Miejsce jednak musi być dobre akustycznie, przecież jedziemy tam słuchać, aspekt wizualny sprzętu jest na drugim miejscu.

Problem w tym że wrzesień to taki nie za bardzo termin z racji bliskości Audio Show w warszawie... kasa, kasa, kasa. Fajnie było by zrobić coś na wiosnę/wczesne lato, tyle że za rok.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                              Fajnie było by zrobić coś na wiosnę/wczesne lato, tyle że za rok.
                              z takim podejsciem to my nigdy nic nie zaplanujemy :/
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
                                2. dolphin123 - 1osoba
                                5. Lklukasz
                                8. Pawel074 1 osoba
                                9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
                                10. Marios

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
                                  2. dolphin123 - 1osoba
                                  5. Lklukasz
                                  8. Pawel074 1 osoba
                                  10. Marios
                                  11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                    z takim podejsciem to my nigdy nic nie zaplanujemy
                                    Planować można, ale z głową.
                                    AS jest w listopadzie, ktoś kto będzie chciał jechać na AS będzie miał wybór, czy wybrać AS czy DIYas (chyba że ktoś jest kasiasty i nie ma innych potrzeb niż audio).

BTW. mam nadzieję że osoby które się wpisują na listę przywiozą coś ze sobą do pokazania, bo wpisać jako widz/słuchacz to ja też się mogę...

Skomentuj

Tak, ja przywożę :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                        Trzebabys ie zastanowić jaka formę ma mieć ta impreza. Ja myslałem o czymś w stylu po prostu zrzutki sa sale na której mozemy postawic troche własnego sprzętu , posiedzieć, posłuchać i pogadać. Bez specjalnego napinania sie na jakaś wystawę. Takie coś, przy odpowiednoi duzym lokalu moznaby zorganizować nawet w miejscu typowo turystycznym poza sezonem. Własiciel bedzie sie cieszył zę ktoś w ogóle u niego jest wiec cena powinna byc wtedy niska. Takie typowe miejsca na szkolenia itp mogą być neistety drogie przez cały rok.
                                        W pełni się zgadzam. Jako, że większość ma kontakt tylko na forum, myślę że zamknięta impreza byłaby dużo lepszym rozwiązaniem.
                                        Trzeba poszukać miejscówki, dać pod głosowanie i zebrać zaliczkę, aby później nie było zdziwienia.
                                        Sprzętu myślę, może być aż nadto biorąc pod uwagę, że połowa to będzie budżetowy sprzęt.
                                        Last edited by dolphin123; 26.04.2013, 07:35.

Skomentuj

Również coś bym przywiózł, a gdyby byłoby to okolice Łodzi chętnie wziąłbym kogoś z Wawy lub okolic.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X