Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

DIYshow

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

1. LuSzTi - 2 osoby
    2. dolphin123 - 1osoba
    3. Krystian Markow - 1osoba
    4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )
    5. Lklukasz
    6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
    7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
    8. Pawel074 1 osoba
    9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
    10. Marios
    11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
    12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
    13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory
    14. El_liero 1 osoba
    15. konradzik88 1-2os (wszystko w zaleznosci od terminu)

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
      Zaproponuję jeszcze raz ten Dobieszków.
      To nie proponuj, tylko dowiedz się co i jak i daj tu znać.
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

1. LuSzTi - 2 osoby
        2. dolphin123 - 1osoba
        3. Krystian Markow - 1osoba
        4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )
        5. Lklukasz
        6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
        7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
        8. Pawel074 1 osoba
        9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
        10. Marios
        11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
        12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
        13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory
        14. El_liero 1 osoba
        15. konradzik88 1-2os (wszystko w zaleznosci od terminu)
        16. marian- Bydgoszcz Team, min. 3 osoby (i tak jak pisałem, termin)

Razem + - 20 osób.

PS. we wrześniu o wystawieniu sprzętu na zewnątrz nie ma mowy, bo to już prawie jesień, deszcz i temperatura zdecydowanie odstrasza... dlatego cały czas jestem za wiosną za rok.
        Ale będzie jak będzie :)

Skomentuj

Panowie, w tym roku DIYshow się nie odbędzie z przyczyn techniczno-organizacyjnych.

Od siebie dodam, że wszystkich którzy by chcieli spotkać się jeszcze w tym roku i pogadać przy piwku o sprzęcie, informuję, iż jak to było w ubiegłych latach, będę organizował pokój noclegowy na AudioShow 2013.
          Szczegóły podam wrzesień/październik.

---------- Post dodany 13.07.2013 o 02:25 ---------- Poprzedni post 12.07.2013 o 13:45 ----------

...a jeśli komuś smutno z powodu przesunięcia DIYshow na rok 2014, to niech przestanie się smucić, ponieważ w czerwcu 2014 będzie...

...zgaduj zgadula :thumbsup:

Skomentuj

Czaruję...
          X