1. LuSzTi - 2 osoby
2. dolphin123 - 1osoba
3. Krystian Markow - 1osoba
4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )
5. Lklukasz
6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
8. Pawel074 1 osoba
9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
10. Marios
11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory
14. El_liero 1 osoba
15. konradzik88 1-2os (wszystko w zaleznosci od terminu)
2. dolphin123 - 1osoba
3. Krystian Markow - 1osoba
4. mbar - 1 osoba (ale bez noclegu, do domu mam blisko )
5. Lklukasz
6. Shiver - 1 sztuka (o ile termin przypasi i ktoś z lubuskiego też będzie jechał)
7. benek161 - 1 lub 2 osoby (termin najlepiej po wakacjach lub końcówka wakacji)
8. Pawel074 1 osoba
9. KonradRak 1 osoba (pierwsza połowa września, mogę zabrać jakiegoś chętnego, jeszcze lepiej chętną z Radomia)
10. Marios
11. Pogromca mitow ( tak pol na pol, jesli wypadaloby na okolice wrzesnia, po drodze moglbym kogos zgarnac z Wrocka i okolic )
12. grzechu (jedna osoba, być może dwie) może do tej pory skończę swoje kolumny to będę miał co zabrać ze sobą
13. dan124 ( samotny wilk ) może też skończę kolumny do tej pory

14. El_liero 1 osoba
15. konradzik88 1-2os (wszystko w zaleznosci od terminu)
Skomentuj