a właśnie Panie Branża jaka jest cena TANG BAND W8-1772 bo na stronie cena nie jest podana jeśli się orientujesz ?? :) może być pw
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jak to się robi u naszych sąsiadów :)
Collapse
X
-
Przez ceny tylko dla zarejestrowanych tracicie klientów.... Chyba ze to sposob na budowanie bazy mailowej klientów... Ja ide tam gdzie mam łatwiej i taniej... Ukrywanie cen to najdziwniejsza taktyka jaka widzialem pod słońcem, ale jak chcecie. Ja ide tam gdzie mam napisane prosto z mostu a nie gdzie musze sie bawić w ceregiele.
Zbuduje ktos tu projekt Heartcore?
Skomentuj
-
Ale po cholerę sie mam rejestrować? Skoro nie widze ceny a za 2 sekundy moge dalej (bo nie mam ochoty sie rejestrować) to ide dalej. Nie wiem co wam to ma dac, ale gwarantuje ze byście mieli o wiele wiecej klientów. Ja m.in dlategomzwrotnice kupiłem prosto w Polinku a nie u Was.
No ale róbcie jak chcecie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lonevolf Zobacz postanapisz co cie interesuje to ci scany podeślę
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lonevolf Zobacz postaProszę bardzo :) mi się też podoba ale jak to gra..?? może na wakacje se to sprawie ino co ja z tym zrobię potem jak mi się nie spodoba :P
- - - - - aktualizacja - - - - -
cena spadła :)
http://www.oaudio.de/Lautsprecher-Ba...l-Bausatz.html
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaNiedługo taki zestaw będzie na forum
Skomentuj
-
dziwne że nie podali wartości elementów zwrotki a na stronie blue planet acoustic bo to ich projekt w tym samym projekcie siedzą inne głośniki 2 Eminence Alpha 15a i Tang band W8-1808 a ta rama kosztuje 799 euro:drool: hehe mnie to taniej wyjdzie:P
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaO ile dobrze kojarze, to w tym numerze sa pomiarow glosnikow wstegowych i magnetostatow. Na tym mi glownie zalezy.
Skomentuj
-
A ja mam takie trochę może i śmieszne pytanie, ale i nie do konca
Często na okładach widać tutaj takie opisy jak "beste in die Welt" "Referenz" "Spitzenklasse" "HI-END" itp. Co to znaczy nie muszę nikomu tłumaczyć. Natomiast ciekawi mnie, czy rzeczywiście ów zestawy grają tak jak je opisują? Wielokrotnie robione na Scanach, Wavecorach i innych popularnych i nie absurdalnie drogich głośnikach. Zastanawiam się czasem, czy warto wyjść ponad nasze podwórko i zrobić kiedyś jakiś projekt tak opisany. Niekoniecznie ten na Accutonachale są inne.
No i jeszcze było takie forum w kolorze zółto białym, gdzie ludzie opisywali swoje wykonania i pomiary projektów z niemieckich magazynów.. Nigdy adresu nie zapisywałem i nie umiem znaleźć. Powiązane było z Intertechnikiem. Jakby ktoś wiedział o co mi chodzi dajcie adres dobrzy ludzie. Dzięki.Last edited by kapelli; 06.04.2015, 20:51.
Skomentuj
Skomentuj