Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak to się robi u naszych sąsiadów :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a właśnie Panie Branża jaka jest cena TANG BAND W8-1772 bo na stronie cena nie jest podana jeśli się orientujesz ?? :) może być pw

Skomentuj

Przez ceny tylko dla zarejestrowanych tracicie klientów.... Chyba ze to sposob na budowanie bazy mailowej klientów... Ja ide tam gdzie mam łatwiej i taniej... Ukrywanie cen to najdziwniejsza taktyka jaka widzialem pod słońcem, ale jak chcecie. Ja ide tam gdzie mam napisane prosto z mostu a nie gdzie musze sie bawić w ceregiele.

Zbuduje ktos tu projekt Heartcore?

Skomentuj

Ale po cholerę sie mam rejestrować? Skoro nie widze ceny a za 2 sekundy moge dalej (bo nie mam ochoty sie rejestrować) to ide dalej. Nie wiem co wam to ma dac, ale gwarantuje ze byście mieli o wiele wiecej klientów. Ja m.in dlategomzwrotnice kupiłem prosto w Polinku a nie u Was.

No ale róbcie jak chcecie.

Skomentuj

Zamieszczone przez lonevolf Zobacz posta
          napisz co cie interesuje to ci scany podeślę
          O ile dobrze kojarze, to w tym numerze sa pomiarow glosnikow wstegowych i magnetostatow. Na tym mi glownie zalezy.

Skomentuj

Zamieszczone przez lonevolf Zobacz posta
            Proszę bardzo :) mi się też podoba ale jak to gra..?? może na wakacje se to sprawie ino co ja z tym zrobię potem jak mi się nie spodoba :P

- - - - - aktualizacja - - - - -

cena spadła :)
            http://www.oaudio.de/Lautsprecher-Ba...l-Bausatz.html
            Niedługo taki zestaw będzie na forum

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
              Niedługo taki zestaw będzie na forum
              czyli dalej męczysz te odgrody :) Fajnie

Skomentuj

Ja męczę inne a pisałem o tych z czasopisma :)

Skomentuj

dziwne że nie podali wartości elementów zwrotki a na stronie blue planet acoustic bo to ich projekt w tym samym projekcie siedzą inne głośniki 2 Eminence Alpha 15a i Tang band W8-1808 a ta rama kosztuje 799 euro:drool: hehe mnie to taniej wyjdzie:P

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                  O ile dobrze kojarze, to w tym numerze sa pomiarow glosnikow wstegowych i magnetostatow. Na tym mi glownie zalezy.
                  jutro się tym zajmę :) bo za godzinę do pracy

Skomentuj

nowe numery HH i KT

ino gdyby ktoś coś chciał to scany zrobię dopiero jak mi już neta podłączą niby do końca tyg następnego :( puki co z z tele lece

Skomentuj

Skomentuj

Klang ton w sieci jest bez problemu ale hobby hifi to mi trudno wyszukac, te nowe wydania.

Skomentuj

Te JBL sa bardzo ciekawe
                          Słucham ich i zrobiły na mnie bardzo duże wrażenie
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A ja mam takie trochę może i śmieszne pytanie, ale i nie do konca

Często na okładach widać tutaj takie opisy jak "beste in die Welt" "Referenz" "Spitzenklasse" "HI-END" itp. Co to znaczy nie muszę nikomu tłumaczyć. Natomiast ciekawi mnie, czy rzeczywiście ów zestawy grają tak jak je opisują? Wielokrotnie robione na Scanach, Wavecorach i innych popularnych i nie absurdalnie drogich głośnikach. Zastanawiam się czasem, czy warto wyjść ponad nasze podwórko i zrobić kiedyś jakiś projekt tak opisany. Niekoniecznie ten na Accutonach ale są inne.

No i jeszcze było takie forum w kolorze zółto białym, gdzie ludzie opisywali swoje wykonania i pomiary projektów z niemieckich magazynów.. Nigdy adresu nie zapisywałem i nie umiem znaleźć. Powiązane było z Intertechnikiem. Jakby ktoś wiedział o co mi chodzi dajcie adres dobrzy ludzie. Dzięki.
                            Last edited by kapelli; 06.04.2015, 20:51.

Skomentuj

http://www.lautsprecherbau.de/

Skomentuj

Pięknie podziękował! :)

Skomentuj

kapelli jak nie zbudujesz to się nie przekonasz:)
                                  ja sam na pewno coś w tym roku opier... z tych gazet miałem smaka na OB big trio ale płeć przeciwna mi trochę szyki miesza chyba będę się jej musiał pozbyć :lol:

Skomentuj

W aktualnym HobbyHiFi 6/2016 jest dużo artykułów o waveguide.

http://hobbyhifi.de/hh166_inhalt.pdf

Skomentuj

Znasz jakieś źródełko, z którego można pobrać nowe wydania hobby hifi?

Skomentuj

Szukałem i nic nie znalazłem. Nie wiem czy teraz w ogóle wydają wersję elektroniczną.

Skomentuj

Może ktoś poratuje skanami?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X