Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nabór nowych moderatorów? zgłoś swojego kandydata!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kubedesprit Zobacz posta
    Poszukaj sobie w necie, na audiostereo.pl dziejów forum diyakustyk, będziesz miał przykład "grzechu załozycielskiego".
    Konkrety poproszę. Jakieś linki...

Skomentuj

Nie na temat...
      Powtarzam, poszukaj sobie stosownych dyskusji z audiostereo, z dawnych czaswów. Dowiesz sie jak powstało forum zarzadzane przez Piku i Rfck, i kto co miał do Piku. Ja się nie zajmuje omawianiem cudzych problemów.

Skomentuj

Nie na temat...
        Powtarzam, poszukaj sobie stosownych dyskusji z audiostereo, z dawnych czaswów. Dowiesz sie jak powstało forum zarzadzane przez Piku i Rfck, i kto co miał do Piku. Ja się nie zajmuje omawianiem cudzych problemów.
        Problem dotyczył Piku nie mnie, niestety za nieuczciwość kogoś innego mnie się również oberwało. Ale ja mam czyste sumienie i nikt do mnie pretensji nie ma, koniec offtopa.
        Jest przecież o tym na diyaudio: http://diyaudio.pl/archive/index.php/t-18296.html? i jeszcze to: http://audiohobby.pl/index.php?topic=6718.0
        Last edited by Rfck; 05.08.2015, 03:34.

Skomentuj

Nie na temat...
          Ja się nie zajmuje omawianiem cudzych problemów.
          Przecież właśnie to robisz. Ciekawe jest to że odezwałaś się wtedy kiedy padła propozycja na moda.

Skomentuj

Dla mnie temat na razie jest do zamknięcia. Nie wiem w jakich aspektach brakuje Wam nowych modów. Na forum jest w miarę porządek, także nie jest najgorzej.
            Chyba, że wygląda to tak z mojej strony a obecni moderatorzy nie wyrabiają się z robotą i potrzebują pomocy.

Skomentuj

Zamieszczone przez Artmag Zobacz posta
              Przecież właśnie to robisz. Ciekawe jest to że odezwałaś się wtedy kiedy padła propozycja na moda.
              A kiedy sie miałem na ten temat odezwać?

Miałem wywiesić baner z informacją o tym w jaki sposób dwóch uczestników forum dyakustyk.tk skopiowało layout strony ze wszystkimi wpisami i uruchomiło jako własny serwis, bez wiedzy właściciela?

Skomentuj

Czas chyba zamknąć.

Jakieś prywatne tematy się wkładają.

Skomentuj

A jak ja bym sie zgłosił na chętnego ? Na pewno nie będę ideałem, ale mogę sie poświęcić, skoro nikt nie chce... a wiedza nie jest głównym kryterium

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                    Każdy kolejny wpis nie na temat będzie karany ostrzeżeniem.

Skomentuj

Napisałem to pare postow wcześniej, ale przywalili...
                      Ponawiam, co było by gdybym zgłosił sie na ochotnika ? Rekrutacja bedzie ?

Skomentuj

Natan masz mój głos.

Skomentuj

Dobra koniec zartow panowie

Tak powaznie to jak bym miał kogos wytypować i potem go poprzeć to byłby to Marios

Jest z nami długo, czesto, duzo pomaga i ma wiedzę

Jak sie zgadzacie kliknięcie niżej (bedzie przejrzyście)
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak w ogóle to popieram zdanie Mariosa, na forum w tej chwili jest porządek. Rzeczywiście jest kłopot?

Skomentuj

Moim zdaniem, potrzebne są ze dwie a nawet trzy osoby, które bardzo często przesiadują przed kompem (zatwierdzanie ogłoszeń, porządki z raportami i ogólne porządki na forum).
                              Po co kolejni ludzie z ogromną wiedzą? Takie osoby mają i tak sporo własnych spraw.

Skomentuj

ja sporo siedzę przed kompem i często zaglądam, 5-6 razy dziennie, nawet późnym wieczorem tylko co z tego, jak mało kto mnie zna, na razie tylko z Irkiem, Micwojem i Mobiasem się widziałem :) i też tylko na chwilę, pomogłem kilku osobom przy konstrukcji obudowy bo lubię się bawić w 3D and that's all

Skomentuj

Zróbcie sondę z kandydatami, miesiąc czasu na głosowanie i gotowe

Skomentuj

Kiedys byla dostepna statystyka na forum kto ile spedza czasu. Moze to tez byc pomocne
                                    marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Nie na temat...
                                      Nie chciałbym widzieć swoich ostatnich 5 miesięcy na forum...
                                      http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Pytanie do aktualnych moderów -
                                        Jakie obowiązki ma moderator?
                                        Ile czasu wam to zajmuje dziennie?
                                        Czy jesteście zobowiązani wchodzi co 2-3 dzień na forum aby ogarnąc te obowiazki?
                                        Czy można mieć " w plecy " obowiazki po dłuższym niewchodzeniu na forum?

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero Zobacz posta
                                          Czy można mieć " w plecy " obowiazki po dłuższym niewchodzeniu na forum?
                                          Tak .
                                          Ale za każde plecy dostajesz w plecy .
                                          Za każdy dzień po 2 baty

Skomentuj

Czaruję...
                                          X