W tym roku będą opaski.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Audio Show 2015
Collapse
X
-
Ponieważ na stronie as jak zwykle nie ma (albo ja nie znalazłem) mapki gotowej do wydruku, a zwykleprzed wejściem na wystawę robię selekcję co chcę odwiedzić, zrobiłem sobie wersję drukowaną i edytowalną. Jak chcecie to jest poniżej: https://drive.google.com/file/d/0Bzz...ew?usp=sharing
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaKto będzie na miejscu w Piątek około 14:00? Muszę jakoś zabić te 2h.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaJa właśnie jestem w Green Cafe Nero, na skrzyżowaniu Świętokrzyskiej i Jana Pawła II. Zapraszam na kawę i do zobaczenia za niecałą godzinkę.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez andiandi2103 Zobacz postaTrochę daleko bo ja jestem w sobieskim już
Skomentuj
-
To dawaj ja siedzę przy recepcji:) a nudy straszne
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaZa około 10 min będę pod Sobieskim.... Pozdro!Last edited by andiandi2103; 06.11.2015, 15:45.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez awaria Zobacz postastx stx ....... a moglibyście zobaczyć i ofocić co tam u Tonsila???
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postaa tu mi sie maskownice spodobaly
Pokój bez żadnej adaptacji akustycznej, a kolumny grały bardzo fajnie nawet na ekstremalnych poziomach głośności.
Skomentuj
-
Skomentuj