Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zegarki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez nimbocek Zobacz posta
    Mój budżet może nie jest duży ale mogę śmiało wydać 200 złotych. Z tego co kolega napisał casio g-shock wiem że to dobry zegarek ale na chwilę obecna nie mam tyle kasiory na niego. Szastal może ty podasz jakie dokładnie zegarki używasz? może z któryś tych będzie dobrym zegarkiem. ostatnio znalazłem PULSOMETR SIGMA PC 26.14 nie wiem czy to dobry wybór czy może to słaby zegarek?. Jeżeli możecie to prosiłbym o opinie na ten temat. Dzięki wielkie!
    Ok. Tylko muszę modeli poszukać bo papiery wyrzucilem a na kopercie nie ma wybitego modelu. Z Casio miałem coś kiedyś ale się rozpadły. Jak był miał brać to gshock a tak to jeden mi timex padł ale to mechanicznie dostał strzał, pozostałe 3 mają się dobrze, jeden ma opaskę na serce do tętna

Skomentuj

G-shocka mozna dostac spokojnie za 2stowki. Oczywiscie nie bedzie to model 2015...

Skomentuj

aha czyli mogę się śmiało oglądać za tym g-shock. Dzisiaj jeszcze sobie przeglądnę te oferty jeżeli chodzi o ten zegarek. Szastal jak tylko będziesz miał już nazwy tych zegarków nawet lepiej może z ta opaska na tętno to daj znać chętnie tez obczaje. Ja jestem człowiekiem gdzie lubię opinie od innych ludzi ponieważ wiem czego mogę się spodziewać a nie lubie kupować w ciemno więc czekam.

Pozdrawiam

Skomentuj

Timex Ironman Triathlon HRM T5K212
          tego noszę na siłownię bo timer się resetuje od razu po naciśnięciu jednego guzika, z opaski jakoś nie korzystam , dostałem go od kumpla nie pamiętam czy za skrzynkę piwa czy jak
          http://zegarownia.pl/zegarek-meski-t...ner-hrm-t5k212

TIMEX IRONMAN T5K495
          z tym często na rower bo ma większą kopertę po za tym ma większe możliwości timera itp można ustawić po 2 czasy co się przydaje np przy tabacie , minus taki że trzeba chwilę przytrzymać żeby zresetować
          http://zegarkicentrum.pl/pl/p/Timex-...n-T5K495/16188

timex T2N558AT Dress Chronograph
          ten wiadomo na dni wolne od pracy i treningów
          http://archive-com.com/page/3247994/...graph-t2n558at

na pewno obecnie bym zapolował na coś z gshocka, nie dlatego że coś nie tak z timexem, naprawdę dobre zegarki, ale wizualnie mi się też ta seria podoba casio. Z zegarkiem chodzę cały czas więc to że dają radę w pracy gdzie mam środki i kwaśne i alkaliczne i plus pracę mechaniczne to są w bardzo dobrym stanie

Skomentuj

Ja ze swojej strony moge polecic Casio DW290.

Tyram go od kilku lat, nurkowanie jemu nie straszne (20BAR) ja nurkuje do ok.40m, przechodzi na codzien iskry ze spawania i szlifowania metalu, spadl nie raz z 10-15m na beton, substancje zrace, po ktorych schodzi natychmiast skora z rak itp przygody i zyje. Niejednokrotnie koledzy ze swoimi gshock'ami smiali sie, ze stac mnie a nosze taki zegarek. Ale jak zdejmuje go z reki, rzucam jak najwyzej i jak najdalej na beton i prosze by zrobili to ze swoim gshockiem, to mina im rzednie i pasuja. Rozumiem, ze gshock kosztuje wiecej ale skoro to gshock, to powinien byc traktowany jak tytan pracy a nie jak pudelek. I nie chodzi tu bynajmniej o rzucanie zegarkiem... Niestety w ludzkiej naturze u wiekszosci ludzi jest tak, ze jak maja cos drozszego, to obchodza sie z tym jak z jajkiem. Nie neguje tu oczywiscie gshockow i ich wlascicieli, bo jestem fanem gshockow ale na moje potrzeby DW290 jest naprawde ok. Na wyjscie i do garnituru nosze oczywiscie co innego poza okreslonym budzetem przez autora.
            Podaje watek gdzie jest opis tego zegarka. Osobiscie sie nie zgadzam z wada opisujaca teleskopy-nic sie z nimi nie dzieje jak i z ich mocowaniem. Polecam ten zegarek przytomnym ludzia

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/73...rny-twardziel/

Zeby nie bylo, ze jestem jakims snobem i tylko ja nosze ten zegarek... (zdjecia w w/w linku nie dzialaja)

Szef FBI

Tom Cruise

U S AirForce

Ten tutaj, jak mu tam...

Nie straszne jemu nawet kosmiczne przestworza

Last edited by Spurek; 03.11.2015, 09:52.

Skomentuj

Widzę że konkretnie się panowie wysilili na temat tych zegarków jestem naprawdę zadowolony. Teraz już wiem co mogę wybrać czego mogę się spodziewać :) dziękuje za te informacje chyba wybiorę timexa ale jeszcze kusi mnie casio. Kiedyś posiadałem zegarek cyfrowy z casio byłem zadowolony ale ukradli mi go no i kiepa. Mam czas w przyszłym tygodniu sobie coś sobie zamówię teraz muszę się z tym przespać i przemyśleć. Dam wam znać co wybrałem :) dziękuje wam za szczegółowe opinie na pewno mi się bardzo przydały.

Skomentuj

W moim przypadku zegarki sprawdzają się tylko poza pracą, a wtedy zazwyczaj i tak zapominam założyć zegarek i noszę go tylko w weekend. Dlatego już od kilku lat mam ten sam , niezmienny model, który dostałem od żony na święta. Firma raczej mało znana, ale póki co działa bez zarzutu. Ale jak gdzieś wychodzę wieczorem w weekend to faktyczni taki zegarek sprawdza się dużo lepiej niż wyciąganie telefonu z kieszeni.

Skomentuj

Zamieszczone przez damrose1996 Zobacz posta
                  W moim przypadku zegarki sprawdzają się tylko poza pracą, a wtedy zazwyczaj i tak zapominam założyć zegarek i noszę go tylko w weekend. Dlatego już od kilku lat mam ten sam , niezmienny model, który dostałem od żony na święta. Firma raczej mało znana, ale póki co działa bez zarzutu. Ale jak gdzieś wychodzę wieczorem w weekend to faktyczni taki zegarek sprawdza się dużo lepiej niż wyciąganie telefonu z kieszeni.
                  Kolego,
                  Przeczytaj swojego posta i wyciagnij wnioski, czy jest przydatny autorowi tematu lub komu kolwiek...
                  Gdybys podal chociaz by firme, model, wady, zalety, to byla by inna rozmowa.
                  Last edited by Spurek; 04.11.2015, 22:51.

Skomentuj

Czaruję...
                  X