Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Accuphase vs Pass

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy jest jakis fajny Pass ale tak max do 2x25W?

Skomentuj

Zamieszczone przez hi_aro Zobacz posta
      Jak na razie nie widziałem takiej potrzeby, ponieważ to co mam mi wystarcza. Ale pewnie trzeba będzie to zrobić, tak w ramach testu.

Oczywiście w mostu P7100 ma 500W 8R i ta moc robi na pewno robotę. Może będzie jeszcze szansa porównać 7100 w mostku i Aleph2 standard. Słuchałem przez chwilę 7100 przed modem w mostu, A2 wypadł lepiej.

Nie wiem czy pamiętam dobrze, ale chyba masz podobne kolumny do moich, z tym że na basie jest Seas, ja mam SS 26W48... Ja też go miałem na początku, ale czułem niedosyt. Potem zapikowałem 26W48.. Z 7100 grał ten zestaw ok. Ale dopiero jak wpiąłem A2 zagrał "pełną piersią".
      Po modzie wzmacniacz zmienia się nie do poznania :), dlatego jeśli tylko będzie okazja, to warto porównać. L26 jak dla mnie gra w sam raz, jest bas z bardzo dużą kulturą i do tego szybki (kwestia preferencji), po revelatorze 18cm bolała mnie głowa w niektórych utworach, za dużo basu.
      Z porównaniem chodzi mi z czystej ciekawości, jak to się ma po modzie.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
        Zen. Właśnie składam v4. Na dniach będę uruchamiał, ten jest najmocniejszy bo 2x25W. Podstawowa wersja ma chyba ok 10 W. Jak nie chcesz sam budować to na aliexpress możesz kupić gotowca ale na temat tego towaru się nie wypowiem.

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
          Aleph Mini

Skomentuj

Odgrzewając kotleta Aleph-a mini miałem ale na zasilaniu podwyższonym +- 22v moc ok 20W ponoć grał najlepiej w porównaniu z aleph 3 i 5 dzięki tylko jednemu tranzystorowi na wyjściu gdy mamy więcej tranzystorów wyjściowych równolegle to już troszkę zwiększa zniekształcenia bo sparowane one nigdy nie będą idealnie ale to tylko teoria , Zen gra również dobrze a nawet lepiej pod warunkiem że będzie wykonany na dobrych częściach

Skomentuj

Odgrzewając kotleta Aleph-a mini miałem ale na zasilaniu podwyższonym +- 22v moc ok 20W ponoć grał najlepiej w porównaniu z aleph 3 i 5 dzięki tylko jednemu tranzystorowi na wyjściu gdy mamy więcej tranzystorów wyjściowych równolegle to już troszkę zwiększa zniekształcenia bo sparowane one nigdy nie będą idealnie ale to tylko teoria , Zen gra również dobrze a nawet lepiej pod warunkiem że będzie wykonany na dobrych częściach

Skomentuj

Czaruję...
              X