Czy jest jakis fajny Pass ale tak max do 2x25W?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Accuphase vs Pass
Collapse
X
-
Zamieszczone przez hi_aro Zobacz postaJak na razie nie widziałem takiej potrzeby, ponieważ to co mam mi wystarcza. Ale pewnie trzeba będzie to zrobić, tak w ramach testu.
Oczywiście w mostu P7100 ma 500W 8R i ta moc robi na pewno robotę. Może będzie jeszcze szansa porównać 7100 w mostku i Aleph2 standard. Słuchałem przez chwilę 7100 przed modem w mostu, A2 wypadł lepiej.
Nie wiem czy pamiętam dobrze, ale chyba masz podobne kolumny do moich, z tym że na basie jest Seas, ja mam SS 26W48... Ja też go miałem na początku, ale czułem niedosyt. Potem zapikowałem 26W48.. Z 7100 grał ten zestaw ok. Ale dopiero jak wpiąłem A2 zagrał "pełną piersią".
Z porównaniem chodzi mi z czystej ciekawości, jak to się ma po modzie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaCzy jest jakis fajny Pass ale tak max do 2x25W?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez pharoh Zobacz postaCzy jest jakis fajny Pass ale tak max do 2x25W?
Skomentuj
-
Odgrzewając kotletaAleph-a mini miałem ale na zasilaniu podwyższonym +- 22v moc ok 20W ponoć grał najlepiej w porównaniu z aleph 3 i 5 dzięki tylko jednemu tranzystorowi na wyjściu gdy mamy więcej tranzystorów wyjściowych równolegle to już troszkę zwiększa zniekształcenia bo sparowane one nigdy nie będą idealnie ale to tylko teoria
, Zen gra również dobrze a nawet lepiej pod warunkiem że będzie wykonany na dobrych częściach
Skomentuj
-
OdgrzewajÄ c kotletaAleph-a mini miaĹem ale na zasilaniu podwyĹźszonym +- 22v moc ok 20W ponoÄ graĹ najlepiej w porĂłwnaniu z aleph 3 i 5 dziÄki tylko jednemu tranzystorowi na wyjĹciu gdy mamy wiÄcej tranzystorĂłw wyjĹciowych rĂłwnolegle to juĹź troszkÄ zwiÄksza znieksztaĹcenia bo sparowane one nigdy nie bÄdÄ idealnie ale to tylko teoria
, Zen gra rĂłwnieĹź dobrze a nawet lepiej pod warunkiem Ĺźe bÄdzie wykonany na dobrych czÄĹciach
Skomentuj
Skomentuj